mirkopetrovic
Poznat
- Učlanjen(a)
- 14.10.2022
- Poena
- 25
Moja oprema
- Pristup internetu
- Optički internet
Dexe, sve podeseno tako ali mi za sve daje rez samo na eng, a trebaju mi srb, cro, bos.Pošto mnogi pitaju ili ne znaju koja je funkcija i kako podesiti SubLoader addon evo ukratko...
Addon isključivo instalirati iz mog repa, jer je tu jedino apdejtovana i sređena verzija, addon se instalira kao servis addon i tamo se nalazi.
Služi da sam pokrene pretragu titlova kada se pokrene stream, pošto to ne može sistemski.
Ima dva režima, prvi da sam pretraži titlove preko opensubtitles sajta i učita ga ali taj režim nećemo razmatrati.
Drugi je da pokrene izabrani addon za titlove u sistemu i za jezike koji su sitemski namešteni, u ovom slučaju preporuka je Titlovi unofficial addon.
Ima tu i dodatnih opcija, šaljem screenshot ekrana pa podesite prema njima...
Služe da se ne učitava eksterni titl ako ima embedovan, slučaj kod netflix ripova i sl., da učita naš audio ako ga stream ima, da ne pokreće pretragu titlova za odredjene addonove i td.
Postoji opcija i da proverava da li titl postoji bez pokretanja streama, ali za sad ne radi sa Titlovi addonom, pa ako to koristite kad izbaci grešku izaberete kompatibilan addon radi provere...
Valjda je jasnije, i naravno preporuka jer bez njega svakako je teže i sporije učitavanje titlova...