Šta je novo?

KODI buildovi

@mirodvd meni se cini da si ti neki zesci "promoter" tog zelenog. Kao da se trudis da prikupis sto vise ljudi koji ce da doniraju i budu "vip" kao i ti. Upravo sam procitao svih tvojih 44 postova. Svi vezani za zelenog. I sad kao slag na tortu stavljas "url je:" i ne pises url vec kao imate u nekoj amko grupi na fb. Cista navlakusa.

gresis druze ja preferiram satelit ovo je samo radi hobija jer to vise neradi nego sto radi i samo cimanje
a sta da pisem na stranici u vezi zelenog stvarno nemam reci kad neko napsite takav odgovor
ako bolje pogledas ovo je free FB grupa
forum je da kazes ljudima sta i kako a svako ce uraditi kako njemu stima stvarno sam razocaran sa tvojim odgovorom i nema vise smisal biti ovde zbog pojedinaca

Poslednja izmena:
I tek kako ima smisla, mnogima si ipak pomogao, a upravo na pijedince ne treba obraćati pažnju.

Radi Balkan Green Revolution. Na kompu i android telefonu. Sa istog zip fajla. I radi pvr na portalu 1 sa update portala najpre. I na kompu i na telefonu isti postupak instalacije. Isti portal, sve isto potpuno. Pozzdrav!

Radi Balkan Green Revolution. Na kompu i android telefonu. Sa istog zip fajla. I radi pvr na portalu 1 sa update portala najpre. I na kompu i na telefonu isti postupak instalacije. Isti portal, sve isto potpuno. Pozzdrav!
Svi kao da su poludeli, toliko bespotrebnih postova...
Green je jedno vreme pobrisao fajlove sa servera, te nove instalacije nisu radile...
Sam addon moguće da je radio, a sad radi sigurno i svi klik meniji...
Fajlovi su vraćeni, zašto večito tražite url koji je isti od kad sebe, ništa se nije menjalo, a da li će biti nekog novog builda ko to zna...
I kao odgovor na citat, to što tebi radi, ne znači da će i drugima, nemoj davati uputstva za određene portale, jer tako samo možeš zbunjivati ljude i donositi nova pitanja, pa meni ne radi, jer kad se uradi update portala, svakome različito ubaci nove portale, dakle random, kojih ima preko 100, to što onda tebi radi prvi, drugima uopšte neće biti isti... Dakle gledajte šta vama radi, tj. dok ne proradi, i ne obazirite se na druge...

Poslednja izmena:
Ja sam je nasao al nista pametno nema tamo. Samo dopisivanje i prepisivanje jednim sa drugim. Meni radi ili meni ne radi

Da li neko zna sta ze desava sa Aqua negra? Aqua vavoo i feniks mac ne rade. Pokušao reinstalaciju i javlja failed

ima li ko da mi posalje pozivnicu za registrovanje Green Revolutiona ?

I jel se zna koji su benefiti, šta je novo, bolje, izmenjeno?

I jel se zna koji su benefiti, šta je novo, bolje, izmenjeno?
Evo da odgovorim sam sebi... Sam build deluje malo grafički sredjeniji, mada me to nije zanimalo...
Nema više green addona, verovatno jer pola stvari nije radilo, malo su to sad uprostili, pa je tu samo green klik sa nekoliko kategorija...
I sam pvr addon su malo uprostili, ima dve vrste servera green i blue, pretpostavljam da su ovi prvi stari koji rade na starom buildu a ovi drugi novi...
Sam wizard je nadogradnjen, pa traži logovanje na sajt da bi se pristupilo funkcijama, pa ko voli nek izvoli...
Ostalo je prilično čisto nema previše gluposti...
Inače sam green addon stari mislim da jos uvek radi...

@dEXE druže, da li mozda znaš kada bi mogao da bude u opticaju pvr BlueThunder klijent za verziju Kodija 20 Nexus? Ja imam Nexus rc2 finalnu verziju, koji uzgred radi kao sat, i na njemu XENON 9.5 Build koji je isključivo namenjen za Nexus verziju Kodija, medjutim BlueThunder nije kompatibilan trenutno za Kodi 20. Unapred se zahvaljujem na odgovoru

Jel moze i meni neko da posalje tu pozivnicu za Green Revolution. Nisam bio aktivan clan u njihovoj grupi na FB-u i ne znam nikog tamo. Samo sam uplacivao i gledao.

Ako stavim sad Kodi 20 RC, hoce li update sam povuci final verziju kad izadje?

@dEXE druže, da li mozda znaš kada bi mogao da bude u opticaju pvr BlueThunder klijent za verziju Kodija 20 Nexus? Ja imam Nexus rc2 finalnu verziju, koji uzgred radi kao sat, i na njemu XENON 9.5 Build koji je isključivo namenjen za Nexus verziju Kodija, medjutim BlueThunder nije kompatibilan trenutno za Kodi 20. Unapred se zahvaljujem na odgovoru
Ako kodi developeri ne izbace addon za stalker klijent, a ne znam da li ga ima, ne koristim nexus još, onda nema ništa od pvr-a na nexusu...
A BlueThunder, nazovimo ga tako, i green je izbavio da ga tako zove,modifikovali su pvr klijent na novom buikdu, izbacicu uskoro nov addon, ali za matrix, kao što rekoh, za nexus zavisi od samih developera...

Jel moze i meni neko da posalje tu pozivnicu za Green Revolution. Nisam bio aktivan clan u njihovoj grupi na FB-u i ne znam nikog tamo. Samo sam uplacivao i gledao.
Ja sam u njihovoj Telegram grupi i green 4 verzija još nije puštena, koriste je samo admini, developeri tog builda. Danas su rekli da će biti izbačena finalna verzija Green 4 za neki dan, pre nove godine
Ako kodi developeri ne izbace addon za stalker klijent, a ne znam da li ga ima, ne koristim nexus još, onda nema ništa od pvr-a na nexusu...
A BlueThunder, nazovimo ga tako, i green je izbavio da ga tako zove,modifikovali su pvr klijent na novom buikdu, izbacicu uskoro nov addon, ali za matrix, kao što rekoh, za nexus zavisi od samih developera...
Hvala na odgovoru

Hvala MisterKodi, ja sam instalirao Wizard 4.1, ali trazi da se logujem, mislio sam da je finalna verzija zavrsena

Probah malo nexus, I vidim da ima stalker klijent, tako da pvr radi, kad izbacim addon za matrix dodaću i za nexus kad izadje final...
A čiji je taj build Xenon, pošto spominješ BlueThunder a on je koliko znam od green ekipe...

Hvala MisterKodi, ja sam instalirao Wizard 4.1, ali trazi da se logujem, mislio sam da je finalna verzija zavrsena
Pa to neće da se promeni, to je završen build i traže logovanje da bi ograničili broj ljudi i ko može da koristi...

Instalirao sam Kodi 19.5 i hteo build Xenon (vec sam ga imao) ali nece...nasao sam informaciju da je samo za Kodi 20, to sam i probao ali nece....inace je odlican build....samo treba dodati listu sa nasim Arena i Sport klub kanalima i to je to...da li neko koristi ovaj build....

Uspeo sam da instaliram build Xenon na kodi 19.5....sve je ok...👍

Instalirao sam Kodi 19.5 i hteo build Xenon (vec sam ga imao) ali nece...nasao sam informaciju da je samo za Kodi 20, to sam i probao ali nece....inace je odlican build....samo treba dodati listu sa nasim Arena i Sport klub kanalima i to je to...da li neko koristi ovaj build....
Ja koristim ovaj build duže vreme, iz razloga što je broj 1 build ubedljivo. Redovna su ažuriranja, inače njihova poslednja verzija 9.5 je dostupna i za Kodi verzije 19 i Kodi 20 Nexus. Imam obe verzije kodija, i build radi savršeno. Što se tiče EX-YU kanala, na verziji Nexus 20 se ne može instalirati pvr klijent BlueThunder, nije kompatibilan za verziju 20 Kodija, dok na verziji 19 pvr klijent radi savršeno, I svi kanali rade odlično.
Medjutim, malopre sam proverio njihovu zvaničnu adresu: https://diggz1.me/diggz20/ i nije u funkciji. Očigledno spremaju opet neko ažuriranje

Ovo je neki cg build? Ima li repa negde? Inače jel to koriste BlueThunder od green ekipe za pvr?

Ovo je neki cg build? Ima li repa negde? Inače jel to koriste BlueThunder od green ekipe za pvr?
Pozdrav druže. Ja sam u tom Xenon buildu ubacio BlueThunder pvr klijent, kako bih gledao kanale sa prostora EX-YU. Sam Xenon Diggz 9.5 verzija builda ima svoj pvr klijent, koristi klasičan PVR IPTV Simple Client.
Kao i addoni tipa : Pluto TV, Falcon, RBTv, Swift, Mad Titan live, Crew IPTV, Samsung TV Plus, Mega IPTV, jer nemoj me držati za reč, ali autor uilda je čini mi se Amerikanac, pa je logično da u TV kanalima ima skoro svih Američkih tv kanala, UK, Australija, Kanada, a pod sportskim kanalima ima čak i naših Arena i Sport klub.
Kažem ti, ja sam ubacio u bild BlueThunder pvr klijent, zbog većih ponuda kanala za prostora bivše EX-YU.
Zvanična adresa samog builda je:
https://diggz1.me/diggz20/ ali trenutno ne znam iz kog razloga nije u funkciji
Inače to ti je CHEF MATRIX WIZARD

Nazad
Vrh Dno