Svi kao da su poludeli, toliko bespotrebnih postova...Radi Balkan Green Revolution. Na kompu i android telefonu. Sa istog zip fajla. I radi pvr na portalu 1 sa update portala najpre. I na kompu i na telefonu isti postupak instalacije. Isti portal, sve isto potpuno. Pozzdrav!
A gde on uopšte ima registrovanje?ima li ko da mi posalje pozivnicu za registrovanje Green Revolutiona ?
Anti virus se buni da je taj link zarazen virusom, oprezIzasao je novi build 4.0 koji se moze instalirati samo uz registrovanu e-mail adresu i lozinku, uz pozivnicu na sajt http://planigre.com
Evo da odgovorim sam sebi... Sam build deluje malo grafički sredjeniji, mada me to nije zanimalo...I jel se zna koji su benefiti, šta je novo, bolje, izmenjeno?
Ako kodi developeri ne izbace addon za stalker klijent, a ne znam da li ga ima, ne koristim nexus još, onda nema ništa od pvr-a na nexusu...@dEXE druže, da li mozda znaš kada bi mogao da bude u opticaju pvr BlueThunder klijent za verziju Kodija 20 Nexus? Ja imam Nexus rc2 finalnu verziju, koji uzgred radi kao sat, i na njemu XENON 9.5 Build koji je isključivo namenjen za Nexus verziju Kodija, medjutim BlueThunder nije kompatibilan trenutno za Kodi 20. Unapred se zahvaljujem na odgovoru
Ja sam u njihovoj Telegram grupi i green 4 verzija još nije puštena, koriste je samo admini, developeri tog builda. Danas su rekli da će biti izbačena finalna verzija Green 4 za neki dan, pre nove godineJel moze i meni neko da posalje tu pozivnicu za Green Revolution. Nisam bio aktivan clan u njihovoj grupi na FB-u i ne znam nikog tamo. Samo sam uplacivao i gledao.
Hvala na odgovoruAko kodi developeri ne izbace addon za stalker klijent, a ne znam da li ga ima, ne koristim nexus još, onda nema ništa od pvr-a na nexusu...
A BlueThunder, nazovimo ga tako, i green je izbavio da ga tako zove,modifikovali su pvr klijent na novom buikdu, izbacicu uskoro nov addon, ali za matrix, kao što rekoh, za nexus zavisi od samih developera...
Probah malo nexus, I vidim da ima stalker klijent, tako da pvr radi, kad izbacim addon za matrix dodaću i za nexus kad izadje final...@dEXE druže, da li mozda znaš kada bi mogao da bude u opticaju pvr BlueThunder klijent za verziju Kodija 20 Nexus? Ja imam Nexus rc2 finalnu verziju, koji uzgred radi kao sat, i na njemu XENON 9.5 Build koji je isključivo namenjen za Nexus verziju Kodija, medjutim BlueThunder nije kompatibilan trenutno za Kodi 20. Unapred se zahvaljujem na odgovoru
Pa to neće da se promeni, to je završen build i traže logovanje da bi ograničili broj ljudi i ko može da koristi...Hvala MisterKodi, ja sam instalirao Wizard 4.1, ali trazi da se logujem, mislio sam da je finalna verzija zavrsena
Koji je link za repo, ja sam probao ali neceUspeo sam da instaliram build Xenon na kodi 19.5....sve je ok...👍
Ja koristim ovaj build duže vreme, iz razloga što je broj 1 build ubedljivo. Redovna su ažuriranja, inače njihova poslednja verzija 9.5 je dostupna i za Kodi verzije 19 i Kodi 20 Nexus. Imam obe verzije kodija, i build radi savršeno. Što se tiče EX-YU kanala, na verziji Nexus 20 se ne može instalirati pvr klijent BlueThunder, nije kompatibilan za verziju 20 Kodija, dok na verziji 19 pvr klijent radi savršeno, I svi kanali rade odlično.Instalirao sam Kodi 19.5 i hteo build Xenon (vec sam ga imao) ali nece...nasao sam informaciju da je samo za Kodi 20, to sam i probao ali nece....inace je odlican build....samo treba dodati listu sa nasim Arena i Sport klub kanalima i to je to...da li neko koristi ovaj build....
Pozdrav druže. Ja sam u tom Xenon buildu ubacio BlueThunder pvr klijent, kako bih gledao kanale sa prostora EX-YU. Sam Xenon Diggz 9.5 verzija builda ima svoj pvr klijent, koristi klasičan PVR IPTV Simple Client.Ovo je neki cg build? Ima li repa negde? Inače jel to koriste BlueThunder od green ekipe za pvr?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari