Šta je novo?

KODI buildovi

meni se čini da samo preko pojedinih provajdera ne radi PVR, menjao sam ip adresu, resetovao ruter i ništa ne pomaže kad koristim exenet (supernova) internet, na mobilnom MTS radi bez problema isto kad sam odneo komp do komšije koji ima adsl mts isto radi bez problema

I neće više ni raditi, pobrisali su i confige za apdejt sa Google drajva...
Šteta, dobar repo...

Znaci slobodno moze da se briše? Postoje li sanse da proradi?

Dexe kakva je situacija sa grin klik addon? Javlja mi neku gresku
Takodje me interesuje green addon u opciji videos Screenshot_20221125_143512_org.xbmc.kodi.jpg

Ima li negde da nesto radi? Green opet ne radi. Ona adresa sa greenR ne konektuje se na repozitorij. Sve radilo full do jutros oko 11h.

Blue Thunder autentification failed itd.... a do jutros radilo sigurno 15 dana unazad bez problema. I to sam instalirao sa DEXE uputstvom.

a kad stalno brisete instalisete normamlno da nece raditi ako nesto radi ostavi tako jer moras da racunas da je to free usluga i da nije stabilna

Eto Zadar je stavio pin na PVR tako da ostaje ZTEU World koji za sada radi bez pin-a
i instalacija ide uredno preko zip fajla ali kao sto je naglaseno ZTEU World radi za ostalo samo uci u grupo da bi se dobio pin za PVR

Sad opet radi Green kako treba. Portal 3. Radio do jutros full dve nedelje unazad pa od jutros do sinoc javljao pvr failed. Od malopre opet super i na tv i na komp i na android fon.

Meni radi na tv, a na tel ne. Nista nije dirano, nije ni mnogo gledano. Jos plus na tv ima nekih oko 6000 kanala a na tel bilo 4300. Ne znam otkud razlika

Meni kad radi radi na sve uredjaje. A sto kazes nista nije dirano. Kad ne radi javi pvr failed a to je retko. Ovo sa 6000 i 4300 kanala, povlaci ti razlicite liste na uredjajima. Uvek radi ona od 6000 sto pocinje sa Antares PE kad ucitava kanale pvr manager.

Sad se patim da mi na tel opet proradi, instalirao sve opet ali ne vredi.

Pozdrav, ja sam probao preko fona preko telekom modema takodje i preko 4g yettel. Tek kad sam prebacio mobilne podatke na 3g proradio je portal 2 i 3. Samo na 3 portalu funkcionisu kanali. Takodje sam posle ovog podesavanja koristio wifi i opet je izbacivao gresku za pvr. Znaci samo mi na 3g mobilne podatke radio Green.

Ovo mi daja kad napravim udpade portala i na TV i na lap top. Jel ovo the end?
Ovo mi daja kad napravim udpade portala i na TV i na lap top. Jel ovo the end?
Pokusao sam reinstal GR preko Repo, ne moze da se konektira.

Prilozi

• kodi1.jpg
    kodi1.jpg
    153.5 KB · Pregleda: 32
Poštovani članovi, radimo na update-u build-a i server je trenutno nedostupan. Znači, ne možete instalirati GR a članovi koji ga imaju instalirano imaju problem sa Green Klikom.
Bez brige, sve je pod kontrolom, očekujte nas uskoro. Pozdrav i svako dobro 😍
e sad posle update mozda ce raditi ili ce biti mrak :)

Vrh Dno