Radi ali cesto izbacuje...AquaVavo meni opet ne radi. A Vama?
I kod mene isto Balkan green vec treti dan ne radi, izbaci te kad zelis da promenis portal. Jel ima neko pojma sta se desava?AquaVavoo ne radi. Balkan Green ne radi. Ni preko nove adrese ni preko Dexe Repo. Sta se desava? Uopste ne postoji mogucnost za update portala na Green...Kao da je nesto totalno puklo. Jel to samo kod mene tako ili kod vecine? Hvala.
onda nije fake news tvoje.ako pazljivo citate postove onda je sve jasno
ali izgleda da neki samo napisu bez toga da malo vrate unazad par postova
Moze link za repo itd za sportHD?
Ako si "donirao za vip" kako vam onda taj kome si donirao ne kaze zasto nema tog zelenog? Valjda ima nekih privilegija za vipovce.Ubacio sam sportHD sinoc. Radi i hvala. Ali to nije to. Na zelenom ima sve zivo na jednom mestu. A ja sam donirao za Vip. Pitam samo, i pratim forum. Nisam nikog ujeo valjda. 😊
Jel moze link stranice?Nesto rade na Balkan green, pa zato ne radi, objavili su na stranici.
Lepa vest ali gde je URL....Braćo,
Green Klik ponovo radi i dodate su dve vrhunske strane serije, PVR kod mene nije ni stajao sa radom i dalje radi, generator portala je opet dostupan, ko je obrisao GR i hoce ponovo da ga instalira validan URL je:
imas na FB AmKo grupu tamo imas sve objavljenoMoze i meni url na pm ako ko ima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari