Šta je novo?

KODI buildovi

Kod mene neće da se instalira Balkandzo, ustvari kao da oće, kad se pokrene instalacija iz zip fajla, prijavi šta će sve da se instalira, i kao se instalira, pojavi se ona ikonica posle instalacije, ali prijavi i neku grešku. Posle toga , kad idem da instaliram iz repozitorijuma, tu ne postoji Balkandzo. A kad pogledam iz glavnog menija, gde su svi add-oni, postoji ikona Balkandzo, al ne može da se klikne na nju uopšte
Pogledajte prilog 483485
ovde ne može da se klikne
Ugasite kodi,pa upalite.Sve se lijepo posloži.

Imam neki build mislim da je Aspire instalirao sam je na Domsday. Nešto sam probao da instaliram Dexe iz zipa pa ga ne vidi. Zašto? Pretpostavljam da su nešto petljali sa aplikacijom. Znači nije klasičan Kodi nego sam skinuo DD pa instalirao Aspire. Realno ne koristim nešto posebno buildove čisto da vidim aktuelne addone i to.
Može i neka preporuka da isprobam neki build. Ili više njih :)

Nista ne radi od jutros.Ni Vavoo ni Bee ni PVR Balkan Gen.Od jutros beskoristan Balkan Dzo. Sta se desava? Bee mi najbolji ali nece nesto od jutros.Sinoc radio super,gledao sam Djokovica.

Meni od pre par dana na balkan dzo stalno izbacuje neki Kgen eror kada pokusam da generisem novu listu, i uopste ne radi.

Zasto url adresa Balkan Dzo Build kad se ukuca u file manager u Kodi ne radi? Pise couldn't retrieve itd itd? Zna li neko? Radi kad se ide install from zip pa se izabere skinuti zip file ali nece direktno preko url adrese??

Ja danas bukvalno ništa ne mogu da instaliram - nijedan Balkan, niti bilo šta drugo (couldn't retrive..., couldn't connect to the remote server etc.)...

Da ni meni nije jasno? Radio taman Balkan Dzo. Da li je moguce da se i on iskvario kao Green i Roobin?!

Pozdrav!Nakon što se instalira Eon PVR client Balkandzowizard buildu, gde se on posle nalazi? Upisani su kredencijali, ali ga u PVR/TV sekciji nema.

Nazad
Vrh Dno