Ok...znam za to, to sam vise puta radio i dok sam koristio balkan green...stavio sam vec na portal3 i start update...sve deluje ok ali se cesto pojavljuje poruka blue thunder neispravan itd...e sada je ostalo da probam to sa ruterom...👍...nadam se da ce da funkcionise...😎Ne, ja taj problem nemam. Ali ti bi mogao da resisi taj problem na jedan od 2 načina.
Prvi odeš u BlueThunder i prebaci na portal 3 I dole ispod ukljuci UPDATE PORTAL I odma ispod klikni na START UPDATE, sačekaj da se ažuriraju portali I restartuj kodi. Ukoliko i posle toga imaš isti problem, onda ces isključiti ruter iz struje na 10 min, pa ćes ga ponovo uključiti i onda startuj Kodi.
Ne dok oni ne posalju login podatkeNe mogu da promenim prv kanale. Pokusao sam da instaliram ponovo GR, trazi mi lozinku sa www.planigre.com. Jel ima spasa?
ovo steka na 20Mbs,svako malo loadingimas i druge iptv plejere koji podrzavaju ovu listu no i u samom plejeru uradis listu omiljenih kanala jer neverujem da iko gleda sve kanale
a trazi da ti vrate pare ako ne radi dobroovo steka na 20Mbs,svako malo loading![]()
Hvala na poklon,bio je sladak,al trajao krace nego Deda Mrazov paketicEto dobio si odličan novogodišnji poklon 🤣🤣🤣.
Uživaj
radi sve no radi kao je i radiloHvala na poklon,bio je sladak,al trajao krace nego Deda Mrazov paketicNeeeema vise.... nista ne radi
Jel to znaci kraj za tu listu ili je to neki trenutni uobicajeni prekid?
Mozes mi reci kako si ubacio Blue Thunder pvr na Xenon Buidu? Hvala.Pozdrav druže. Ja sam u tom Xenon buildu ubacio BlueThunder pvr klijent, kako bih gledao kanale sa prostora EX-YU. Sam Xenon Diggz 9.5 verzija builda ima svoj pvr klijent, koristi klasičan PVR IPTV Simple Client.
Kao i addoni tipa : Pluto TV, Falcon, RBTv, Swift, Mad Titan live, Crew IPTV, Samsung TV Plus, Mega IPTV, jer nemoj me držati za reč, ali autor uilda je čini mi se Amerikanac, pa je logično da u TV kanalima ima skoro svih Američkih tv kanala, UK, Australija, Kanada, a pod sportskim kanalima ima čak i naših Arena i Sport klub.
Kažem ti, ja sam ubacio u bild BlueThunder pvr klijent, zbog većih ponuda kanala za prostora bivše EX-YU.
Zvanična adresa samog builda je:
https://diggz1.me/diggz20/ ali trenutno ne znam iz kog razloga nije u funkciji
Inače to ti je CHEF MATRIX WIZARD
Ja sam uspeo ovo što Mr.Kodi savetuje na sledeći način na mom Android box-u:Mozes mi reci kako si ubacio Blue Thunder pvr na Xenon Buidu? Hvala.
To care! Imas pivo!Ja sam uspeo ovo što Mr.Kodi savetuje na sledeći način na mom Android box-u:
1-Install from zip na par stranica ranije postovani build. Sa usb stick-a.
2-Downloadovah sa adrese https://dexe.win/kodi/addon/Green/ na usb stick "5 pvr.BlueThunder-20.0.0-android-armv7.zip"
3-Opet install from zip. Izađeš iz Kodija na Exit, pa ponovo uđeš i sve ti se pojavi pod TV.
Zasad radi besprekorno. Smara što i pri svakom sledećem pokretanju Kodi-ja traje dok PVR učitava kanale u gornjem desnom uglu, ali ok da se sačekati.
Da li neko zna jel može i kako sa BThunderom snimiti kodi stream?
Ne razumem sta si napisaoradi sve no radi kao je i radilo
a sam si napisao da slabo radi zato sam napisao da radi kako je i radiloNe razumem sta si napisao,al proradilo je... verovatno neki trenutni zastoj... svaki program je samo konstantno vrsio loading... sad je ok. Znaci Green bi trebao uskoro
moras me malo razumeti... meni je to sve novo,nikad se nisam bakcao sa tim listama pa eto cisto vas koristim kao nekog ko ci mi priteci u pomoc i obrazloziti nejasnoce. Hvala na strepljenju (umem nekad biti dosadana sam si napisao da slabo radi zato sam napisao da radi kako je i radilo
Domaća lista je u pitanju, još javno objavljena ne brini ako ti još nije stala brzo će.Hvala na poklon,bio je sladak,al trajao krace nego Deda Mrazov paketicNeeeema vise.... nista ne radi
Ne, kodi ne pruza takvu mogucnost.Ja sam uspeo ovo što Mr.Kodi savetuje na sledeći način na mom Android box-u:
2-Downloadovah sa adrese https://dexe.win/kodi/addon/Green/ na usb stick "5 pvr.BlueThunder-20.0.0-android-armv7.zip"
3-Opet install from zip. Izađeš iz Kodija na Exit, pa ponovo uđeš i sve ti se pojavi pod TV.
Zasad radi besprekorno. Smara što i pri svakom sledećem pokretanju Kodi-ja traje dok PVR učitava kanale u gornjem desnom uglu, ali ok da se sačekati.
Riknuo Blue Thunder i na Xenon.Ja sam uspeo ovo što Mr.Kodi savetuje na sledeći način na mom Android box-u:
Radi sve savršeno. Upravo sam sada ušao u aplikaciju i sve radi savršenoHvala na poklon,bio je sladak,al trajao krace nego Deda Mrazov paketicNeeeema vise.... nista ne radi
Nije rikmuo. Ako je prijavljivao dole desno na ekranu "failed" onda idi na promenu portala, podesi na 3 portal i uključi dole UPDATE PORTAL, pa klikni odma ispod na START UPDATE. Sačekaj da ti se pojavi na ekranu da su profili ažurirani i onda restartuj Kodi. Ako ti se ponovo pojavi isti problem, ugasi Kodi I isključi router na 5 minuta. Ponovo uključi router I zatim pokreni Kodi I poblem će biti rešenRiknuo Blue Thunder i na Xenon.
Tacno, proradio posle restarta rutera, thanksRadi sve savršeno. Upravo sam sada ušao u aplikaciju i sve radi savršeno
Nije rikmuo. Ako je prijavljivao dole desno na ekranu "failed" onda idi na promenu portala, podesi na 3 portal i uključi dole UPDATE PORTAL, pa klikni odma ispod na START UPDATE. Sačekaj da ti se pojavi na ekranu da su profili ažurirani i onda restartuj Kodi. Ako ti se ponovo pojavi isti problem, ugasi Kodi I isključi router na 5 minuta. Ponovo uključi router I zatim pokreni Kodi I poblem će biti rešen
Kod mene i dalje radi svo vreme. 19-ica Kodi.Riknuo Blue Thunder i na Xenon.
Nerealno dobra stvarKod mene radi sve savršeno zadnjih mesec dana bez i jednog jedinog problema. Niti imam potrebe da menjam portale, niti da reinstaliram bilo šta. Moj savet svima vama je, da ako želite da gledate sve moguće kanale sa prostora bivše EX-YU, a da to nije preko Kodija, I ako želite da gledate sve moguće strane filmove i serije sa već unapred ubačenim sinhronizovanim prevodima, kao i sve moguće domaće filmove i serije, evo ovde ću vam dati potpuno besplatno IPTV PRO zajedno sa YU.m3u8 fajl u kome imate apsolutno sve. Prvo će te instalirati apk na Android uređaju, a zatim kliknete ovaj u8 fajl i otvorite ga uz pomoći IPTV PRO aplikacije. Uživajte, to vam je poklon od mene za Novu godinu.
P. S. Nikad do sada nisam slao neki fajl ovde, pa se nadam da sam sve uradio po propisima, tako što sam sve spakovao u zip fajl a sa ciljem da će odobriti moju datoteku za slanje ovde, od strane foruma?!
U slučaju da ne može, da ne odobre, skinite je direktno sa ovog linka:
IPTV PRO + m3u8
Skini Diggz repo....tu ces naci wizard....👍Jel ima neko Xenon build zip fajl, dosad nije postavjen, ima samo web strana.
Hvala prijatelju! Srećni ti praznici!Kod mene radi sve savršeno zadnjih mesec dana bez i jednog jedinog problema. Niti imam potrebe da menjam portale, niti da reinstaliram bilo šta. Moj savet svima vama je, da ako želite da gledate sve moguće kanale sa prostora bivše EX-YU, a da to nije preko Kodija, I ako želite da gledate sve moguće strane filmove i serije sa već unapred ubačenim sinhronizovanim prevodima, kao i sve moguće domaće filmove i serije, evo ovde ću vam dati potpuno besplatno IPTV PRO zajedno sa YU.m3u8 fajl u kome imate apsolutno sve. Prvo će te instalirati apk na Android uređaju, a zatim kliknete ovaj u8 fajl i otvorite ga uz pomoći IPTV PRO aplikacije. Uživajte, to vam je poklon od mene za Novu godinu.
P. S. Nikad do sada nisam slao neki fajl ovde, pa se nadam da sam sve uradio po propisima, tako što sam sve spakovao u zip fajl a sa ciljem da će odobriti moju datoteku za slanje ovde, od strane foruma?!
U slučaju da ne može, da ne odobre, skinite je direktno sa ovog linka:
IPTV PRO + m3u8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari