dj90
Slavan
- Učlanjen(a)
- 17.09.2014
- Poena
- 245
kako se instalira ovo?Izvolte...za android i windows
išao sam na instal from zip file a onda ne mogu da ga nađem u instal from repository
kako se instalira ovo?Izvolte...za android i windows
Nadji ga u folderu gde si skinuo taj fajl.kako se instalira ovo?
išao sam na instal from zip file a onda ne mogu da ga nađem u instal from repository
Ako si na desktopu misleci na windows, imas zip. za windowspa na dekstopu, instalirao sam ja preko instal from zip ali kasnije u kodiju ne mogu da vidim gde je
Da li si pre toga instalirao xeon build ili si na klot Kodi? I da li ti je uopste instalirao iz zipa?skinuo sam ga
šta treba da uradim korak po korak?
išao sam na install from zip file, šta dalje?
Ja sa na xeon, pisao sam gore. Moze i na klot kodi, kada instaliras iz zipa, vratis se nazad, sa leve strane tv, gore chanels i sacekas da ocita listu kanala.klot kodi
mora na xenon bulid?
Od juče ne radi, nažalost kratko je trajalo. U svakom slučaju hvala što si podelio sa nama.E drago mi je da radi kako treba. Eto dobio si odličan novogodišnji poklon 🤣🤣🤣.
Uživaj
Radi itekako sve savršenoOd juče ne radi, nažalost kratko je trajalo. U svakom slučaju hvala što si podelio sa nama.
E drago mi je da radi kako treba. Eto dobio si odličan novogodišnji poklon 🤣🤣🤣.
Druže,
Druže, lista ne radi od prekjuče.Radi sve savršeno. Upravo sam sada ušao u aplikaciju i sve radi savršeno
Nije rikmuo. Ako je prijavljivao dole desno na ekranu "failed" onda idi na promenu portala, podesi na 3 portal i uključi dole UPDATE PORTAL, pa klikni odma ispod na START UPDATE. Sačekaj da ti se pojavi na ekranu da su profili ažurirani i onda restartuj Kodi. Ako ti se ponovo pojavi isti problem, ugasi Kodi I isključi router na 5 minuta. Ponovo uključi router I zatim pokreni Kodi I poblem će biti rešen
Pričamo o IPTV Pro + YU.m3u8 listi? Error playing channel na svim kanalima. Inače, odlična lista i mene bi zanimalo da li može da se kupi i koliko košta? Može i na pp ako nije po pravilima foruma.Radi itekako sve savršeno
udjoh,procitah,proverih (nisam pokretao nista par dana) ne radi ni meniPričamo o IPTV Pro + YU.m3u8 listi? Error playing channel na svim kanalima. Inače, odlična lista i mene bi zanimalo da li može da se kupi i koliko košta? Može i na pp ako nije po pravilima foruma.
Ja probao na vise android uredjaja i iz prve. Ajde evo ponovo, pa probaj.Na windowsu radi super, ali na android box-u ne moze da instalira zip. Istog trenutka pojavi failed to install.
Imaš li za windows Bluethunder?Ja probao na vise android uredjaja i iz prve. Ajde evo ponovo, pa probaj.
Imam, kacio sam pre neki dan, pogledaj unazad postove.Imaš li za windows Bluethunder?
Filip je iznad pisao da njemu na windowsu radi super sto sam kacio.Probao sam tu verziju ne radi za windows, a za android radi. Ima li neka druga?
Treba ti druga neka verzija za andoid čim neće ni da instalira, ima više verzija za android, ali dexe je sve pobrisao i sada nemamo pristupI dalje nece na android. Kao da je nekompatibilan fajl sa mojim box-om.
Imam nokia streaming box i android tv...sve isto (blue thunder, aqua vavoo, itd) na oba uredjaja...na nokia radi super i lista a na android tv...nece da povuce listu...sve ostalo radi ali nema te liste...ne znam zasto...Izvolte...za android i windows
Zaboravio sam reci da je na oba uredjaja instaliran Xenon build....Imam nokia streaming box i android tv...sve isto (blue thunder, aqua vavoo, itd) na oba uredjaja...na nokia radi super i lista a na android tv...nece da povuce listu...sve ostalo radi ali nema te liste...ne znam zasto...
Lepo učita ali za sve kanale, filmove i serije daje poruku "Error playing channel". Reserovao i rifrešovao i neće. Ima li leka ili slična nova lista?A kod mene lista radi savršeno. Šta da vam kažem? Toliko od mene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari