Šta je novo?

KODI buildovi

pa na dekstopu, instalirao sam ja preko instal from zip ali kasnije u kodiju ne mogu da vidim gde je

skinuo sam ga
šta treba da uradim korak po korak?
išao sam na install from zip file, šta dalje?

Na windowsu radi super, ali na android box-u ne moze da instalira zip. Istog trenutka pojavi failed to install.

E drago mi je da radi kako treba. Eto dobio si odličan novogodišnji poklon 🤣🤣🤣.

Druže,

Radi sve savršeno. Upravo sam sada ušao u aplikaciju i sve radi savršeno

Nije rikmuo. Ako je prijavljivao dole desno na ekranu "failed" onda idi na promenu portala, podesi na 3 portal i uključi dole UPDATE PORTAL, pa klikni odma ispod na START UPDATE. Sačekaj da ti se pojavi na ekranu da su profili ažurirani i onda restartuj Kodi. Ako ti se ponovo pojavi isti problem, ugasi Kodi I isključi router na 5 minuta. Ponovo uključi router I zatim pokreni Kodi I poblem će biti rešen
Druže, lista ne radi od prekjuče.

Savršena je sa svim kanalima, serijama i filmovima, pogotovo sa dodeljenim Oskarima.

Da li mozeš u pp da mi napišeslš gde da je uzmem.

Hvala

Pričamo o IPTV Pro + YU.m3u8 listi? Error playing channel na svim kanalima. Inače, odlična lista i mene bi zanimalo da li može da se kupi i koliko košta? Može i na pp ako nije po pravilima foruma.
udjoh,procitah,proverih (nisam pokretao nista par dana) ne radi ni meni

A kod mene lista radi savršeno. Šta da vam kažem? Toliko od mene

Probao sam tu verziju ne radi za windows, a za android radi. Ima li neka druga?

Uspeo sam da instaliram i uradim update portals, ali neće da radi, pojavljuje je se ono authentification faild, probao više puta.
On je pisao da ne može da instalira za android. Ne pričamo o istom problemu. Neće da proradi ni nakon upadate portals.

I dalje nece na android. Kao da je nekompatibilan fajl sa mojim box-om.

Izvolte...za android i windows
Imam nokia streaming box i android tv...sve isto (blue thunder, aqua vavoo, itd) na oba uredjaja...na nokia radi super i lista a na android tv...nece da povuce listu...sve ostalo radi ali nema te liste...ne znam zasto...
Imam nokia streaming box i android tv...sve isto (blue thunder, aqua vavoo, itd) na oba uredjaja...na nokia radi super i lista a na android tv...nece da povuce listu...sve ostalo radi ali nema te liste...ne znam zasto...
Zaboravio sam reci da je na oba uredjaja instaliran Xenon build....

Poslednja izmena:
To je portal sa 3-4 mac adrese od kojih je samo jedna sa max 2 conection a ostale su sa max 1 conection

Za hronicno neobavestene TARABA,sta ocekivati kad se na taj skenirani max 1 conection user nakaci 5 usera istovremeno ?????

NEMA dzabe ni kod babe

Ako hocete free tv ucite skenirati sa OpenBullet ili kupite na kp eon za sitne novce

Screenshot 2023-01-14 085031.png

e pa sad druze sta mislis pod tim za sitne novce kad se ovde radi o free serverima

Gde postoje free serveri druze

To je skeniran mac sa rapid servera.,max.1 conection

Takvih public mac ima zilion na internetu

Pozdrav ljudi!Preusmerili su me da se raspitam ovde ima li neki addon(a da radi) za gledanje domaćih kanala(Arena pre svega)na najnovijoj verziji kodija ,pošto LiveTV addon radi samo na verziji 18.9

Nazad
Vrh Dno