style53
Čuven
- Učlanjen(a)
- 13.12.2023
- Poena
- 885
Nije ni cudno u 16m2 i zadata 21c!Pogle ovaj EKG. Kao u pacijenta sa infarktom na reanimaciji
A spoljna temp. 18-20c
Poslednja izmena:
Nije ni cudno u 16m2 i zadata 21c!Pogle ovaj EKG. Kao u pacijenta sa infarktom na reanimaciji
Zar nejde do 100w? Kod menene loka drzi na 100w cak ispod nesto sitno ( iako nevidim svrhu, nema efekta ali ok ) pa sam mislio da i kod tebe ladno odrzava do 100wIde do nekih 250W na grejanju, ali najravnomernije odrzava 300+.
Iskreno, meni je to vrh, to sam voleo i kod Luca-e, sto ne ide ispod 250W na grejanju, ne podnosim niske modulacije na klimi dok greje, duva hladno![]()
I kod @tambur88 obara nisko..Tan
Zar nejde do 100w? Kod menene loka drzi na 100w cak ispod nesto sitno ( iako nevidim svrhu, nema efekta ali ok ) pa sam mislio da i kod tebe ladno odrzava do 100w
Koji dio bl si?Moj je valjda twin rotary,
Da hoće minus biti, da vidim kako radi
Bude u Banjaluci često oko 0 i velika vlažnost pa ćemo vidjeti kako će raditi.
Kako taj Gree ima stabilnu liniju moja 18kmta ko da ima sizofrena cepanja u poredjenju sa tvojim. Al senzor ima tacan u celzius. Sinoc otvorio rernu istog trena se ugasi, malopre otvori prozor odma skace da grejeMagican prozor ili sto drugi kazu u drugom forumu vrata![]()
Zatvorena vrata ---> on/off
Otvorena vrata ---> pegla sa 240w
Pogledajte prilog 510031
Moj Banjalucanin 🤣Borikkod kampusa
Nije ovo Gree nego MHI 20ZS-WKako taj Gree ima stabilnu liniju moja 18kmta ko da ima sizofrena cepanja u poredjenju sa tvojim. Al senzor ima tacan u celzius. Sinoc otvorio rernu istog trena se ugasi, malopre otvori prozor odma skace da greje![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari