Vuče miris na citrus, limun/grejp. Prijatan je miris, ljudi često pohvale da taj miris malo doprinese svežini. Jako sam zadovoljan sa Diplom, probao sam neke druge i jeftinije koji ne mogu da mu priđu. Jednom prilikom možda uzmem Smac da ga isprobam.Koliko se oseća taj odmašćivač što koristiš? Ja koristim Smak jer uopšte ne smeta u radu čak ima i miris na limun.
Pisao sam više puta da se bilo koja hemija ili sredstva moraju ispirati. Em što nagriza materijal, em što se oseća posle miris hemije dok uređaj radi.Nadam se da ispirate odmascivac.
16mm.Koliki prečnik burgije je potreban da bi samo kondenz crevo prošlo kroz spoljni zid od pune cigle?
Posebno buđ ne treba mehanički čistiti. Ukoliko postoji buđ onda treba koristiti sredstvo za uklanjanje buđi tipa moldeks koje jeste jako sredstvo ali uništava buđ bez trljanja.Mehaničko čišćenje važi samo za buđ i zapekle naslage prašine.
Pa to je onda problem u najavi ako se turbina ne vadi iz uj. Ekstremno smrdi, sve unaokolo se mora dobro zaštititi, a poželjna je upotreba i maske. Pored toga imao bih i problem sa ženom.Moldex jeste, kao i Savo.
I meni je ružna unutrašnja jedinica,ali estetika mi baš i nije bitna.Bitan mi je tih rad i potrošnja struje.Ona je od ove dve navedena najskuplj,iako više naginjem prema LG-u.Imam ovaj Daikin, otprilike istu kvadraturu hladi. Aplikacija je loša. Meni lično mnogo ružna unutrašnja jedinica. Kultura rada odlična. Nemam pojma koliko modulira, da li modulira i tako to.
I kod mene je sve izolovano komplet.
LgPlaniram kupovinu klime inventer,koja bi hladila i grejala prostor oko 40- tak metara kvadratnih.Bila bi postavljena u dnevnom boravku veličine 7.5x4 m(prostorija je razdeljena lukom) i planiram da je postavim u manjem delu koji je 4x3m i da duva u pravcu vrata gde je hodnik.Dvoumim se izmedju
1. DAIKIN Sensira FTXC35E
2.GREE Comfort Clivia AL
3. LG S12EC
Sve su 12- tice.Primarno mi je hlađenje,pošto imam gasno grejanje.Kuća izolovana komplet i na podovima i na plafonima i spoljašnja izolacija 5 cm,stolarija kompelet PVC.
Mogu da ti potvrdim da zaista tiho radi. I spoljna i unutrašnja jedinica.I meni je ružna unutrašnja jedinica,ali estetika mi baš i nije bitna.Bitan mi je tih rad i potrošnja struje.Ona je od ove dve navedena najskuplj,iako više naginjem prema LG-u.
Kaži mi kako greje,jer bi je puštao zimi uporedo sa gasnom peći koja je u većoj prostoriji,a klima u manjoj,neznam da li bi bilo problema sa grejanjem.Mogu da ti potvrdim da zaista tiho radi. I spoljna i unutrašnja jedinica.
Koja ti je ovo utičnica, ako odlučim da uzmem jednu?Evo koliko troši I modulira IFS model, na 28°C koliko je trenutno napolju, klima stavljena na hladjenje i na 22°C, krenula sa po etnih 400w a završila na najniže 118w. Inače čekao sam da stigne uticnica i da krene nešto toplije vreme kako bi je malo istestirao, biće još testova na hladjenju kada krenu vrućine. Prostorija ima oko 32m2.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari