Chuck Norris
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.10.2004
- Poena
- 319
Koji je od ova dva AV-a bolji za servere i radne stanice? Ima li neko iskustva iz firme?
Hvala.
Hvala.
kUdtiHaEX je napisao(la):Mi u firmi imamo NOD32 i cim mu istekne licenca, predlozicu da kupe KAV. Muka mi je od njega... tako se tripuje da je to strasno, podignemo IMON i mnasina se srusi! Podesimo da se updateuje sa fileservera i nece 🙂 ili krene pa da BSOD. Katastrofa. NOD32 sam drzao na mojoj masini i zamenio ga KAV-om.
borab je napisao(la):"CA" eTrust u kombinaciji sa SCM-om.
Da. Iz foldera gde je NOD32 instaliran sachuvaj pod-folder "updfiles" i fajlove kojima ime pocinje sa "nod32" a imaju one brojchane ekstenzije:Golden je napisao(la):Moze li se iz NOD32 sacuvati baza ili preneti sa jednog kompa na drugi ?
okmijun je napisao(la):koji je to AV?
Falcon je napisao(la):1. KAV previse opterecuje masinu, tako da je 90% vremena real time protection iskljucen
2. tripuje se sa "potencijalno opasnim" aplikacijama tj. redovno mi programe koje redovno koristim (RemoteAdministrator, TFTP Server itd.) obrise pa prijavi da su potencijalno opasni i da mi opciju SKIP ili DELETE. Ja odaberem SKIP ali fajla vise nema. Ovo mi redovno radi za fajlove za koje 100% znam nisu zarazeni. Cak i on sam prijavi not-a-Virus:RAdmin ili sl. Ovo pogotovo voli da radi kad narezujem takve fajlove na CD. Onda normalno pukne CD prilikom rezanja 😡
3. prilikom podizanja sistema, KAV skenira sistemske fajlove pa je potrebno da ga pustim jedno minut-dva da se izigra prilikom podizanja sistema, tek tak moze normalno da se radi.
Matthias je napisao(la):Kada vec pricate o NOD-u, recite gde ga mogu kupiti legalno u SCG? Koliko je jeftiniji od KAV?
DusanN je napisao(la):Ako ne gresim ja mislim da je duplo jeftiniji od kav-a
kUdtiHaEX je napisao(la):1. Uopste nije tacno
2. Koristim RADMIN od kuce i nemam nikakvih problema, nikad nije prijavio nesto da je virus a da to zaista nije ili uticao na pucanje medija...
3. To stoji ali pretera ga, dobro je da nisi rekao 55 minuta 😀 To ne traje duze od pola minute...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari