Chuck Norris
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.10.2004
- Poena
- 319
Koji je od ova dva AV-a bolji za servere i radne stanice? Ima li neko iskustva iz firme?
Hvala.
Hvala.
kUdtiHaEX je napisao(la):Mi u firmi imamo NOD32 i cim mu istekne licenca, predlozicu da kupe KAV. Muka mi je od njega... tako se tripuje da je to strasno, podignemo IMON i mnasina se srusi! Podesimo da se updateuje sa fileservera i neceili krene pa da BSOD. Katastrofa. NOD32 sam drzao na mojoj masini i zamenio ga KAV-om.
borab je napisao(la):"CA" eTrust u kombinaciji sa SCM-om.
Da. Iz foldera gde je NOD32 instaliran sachuvaj pod-folder "updfiles" i fajlove kojima ime pocinje sa "nod32" a imaju one brojchane ekstenzije:Golden je napisao(la):Moze li se iz NOD32 sacuvati baza ili preneti sa jednog kompa na drugi ?
okmijun je napisao(la):koji je to AV?
Falcon je napisao(la):1. KAV previse opterecuje masinu, tako da je 90% vremena real time protection iskljucen
2. tripuje se sa "potencijalno opasnim" aplikacijama tj. redovno mi programe koje redovno koristim (RemoteAdministrator, TFTP Server itd.) obrise pa prijavi da su potencijalno opasni i da mi opciju SKIP ili DELETE. Ja odaberem SKIP ali fajla vise nema. Ovo mi redovno radi za fajlove za koje 100% znam nisu zarazeni. Cak i on sam prijavi not-a-Virus:RAdmin ili sl. Ovo pogotovo voli da radi kad narezujem takve fajlove na CD. Onda normalno pukne CD prilikom rezanja![]()
3. prilikom podizanja sistema, KAV skenira sistemske fajlove pa je potrebno da ga pustim jedno minut-dva da se izigra prilikom podizanja sistema, tek tak moze normalno da se radi.
Matthias je napisao(la):Kada vec pricate o NOD-u, recite gde ga mogu kupiti legalno u SCG? Koliko je jeftiniji od KAV?
DusanN je napisao(la):Ako ne gresim ja mislim da je duplo jeftiniji od kav-a
kUdtiHaEX je napisao(la):1. Uopste nije tacno
2. Koristim RADMIN od kuce i nemam nikakvih problema, nikad nije prijavio nesto da je virus a da to zaista nije ili uticao na pucanje medija...
3. To stoji ali pretera ga, dobro je da nisi rekao 55 minutaTo ne traje duze od pola minute...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari