aleksa.ue
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 28.03.2021
- Poena
- 155
U tehnomediji je skoro 35 hiljada.E ta TPG31 za 31.000 vec mora biti greska.
U tehnomediji je skoro 35 hiljada.E ta TPG31 za 31.000 vec mora biti greska.
Normalno da je bolji kad je to najskuplji model tcl i jedini sa grejacem,kao sto kaze ovaj nema sanse da ovo nije greska,ova klima je preko 50.000,jedino ako nisu resili da rasprodaju sve ove tcl klime 🤣IS model ima isto 22,5kg spoljnu jednicu,ovaj model je dosta bolji ima jaci kapacitet i tezu spoljnu https://gigatron.rs/proizvod/tcl-tac-12chsd-tpg31i3ah-klima-6931084743177 izgleda da je ovaj model svuda na snizenju.
Pa ona je bolja dosta od njih,ne verujem da ne spusta😀Ne mogu nigde da nadjem nekog da ima tu klimu, ne znam kakva je sa potrosnjom..ako spusta na grejanju kao ona ifs i is onda je top...naravno kad je hladnije mora i da trosi vise to se podrazumeva![]()
Jao setio sam se pokretaca🤣 necu da komentarisem nista…Pa imamo temu na forumu
Ako se pokretac teme javi sa nekim informacijama imali bi iz prve ruke barem neke cifre za prelazni period sto se tice grejanja.
I za 36000 je jeftina,ja kad sam je gledao bila najeftinija 51.000.Узео стиже у понедељак иначе цена у Г је од јутрос 36000.Променили преко ноћи.Узета по цени од синоћ
.
Ako ti treba grejanje na -32°C gledaj gas/pelet, batali klime.Da li je ovo realno za nekih ne više od 40K
SCOP 4.7, greje do -32 itd...![]()
Klima VOX IMA09-UVCW IMA09-UVCW | VOX Electronics
www.voxelectronics.com
Naravno da nije. Zvuči kao predizborno obećanjeDa li je ovo realno za nekih ne više od 40K
www.voxelectronics.com
imas kod Grka euroventDa li je ovo realno za nekih ne više od 40K
www.voxelectronics.com
Па не одговарају подаци из тог сертификата ономе што тврди Вокс.imas kod Grka eurovent
vox lepi nalepnicu, aux podatke isto pise svakakve kao i vecina Kineza, ali imas eurovent koji prikazuje da nije najgora klima na trzistuПа не одговарају подаци из тог сертификата ономе што тврди Вокс.
Нико и не тврди да је најгора клима на тржишту.vox lepi nalepnicu, aux podatke isto pise svakakve kao i vecina Kineza, ali imas eurovent koji prikazuje da nije najgora klima na trzistu
Ne znam ko veruje vox'u, ali na raznim sajtovima aux navode se razni podaci: negde stoji -20, negde -25, a na jednom ima neka grafika sa tvrdnjom da kompresor se pali i na -30.Нико и не тврди да је најгора клима на тржишту.
Подаци из сертификата су вероватно тачни, јер је сам уређај по спецификацијама мало испод просека за климу тзв. 12к БТУ, али одакле идеја Воксу да декларише уређај до -32 С, када сам произвођач тврди да је ТОЛ -10, а Тбив -7?
-32 С је близу теоретског минимума рада уређаја са Р32 флуидом
Jel moze neko da napise koji model Vox-a ima dvoredni izmenjivac da bacim pogled. Vrteh vrteh ali ne mogu da nadjem
I kad vec pisem moze li neko ko prati desavanja da mi kaze neki od ovih budget friendly modela sa scop preko 5
И маса сј испод 25 кг. Дакле, штедело се...
Zapravo -35, permutovao sam inače klima je 9-tka nije 12-tica. Ima performanse na papiru. Ali Vox sajt daje da ima snagu grejenja od 3300w a prodavci da ima 4200w, očigledno su copy pejstovali karakteristike 12-ce na ovu. Ne treba mi za grejanje na -35 ali bi to značilo da na nekom minusu lepo greje (naravno jednu sobu). Ali ako je SCOP 4.7 znači da troši bar 15% manje a pogotovo na nižim temperaturama. 12-ca je tek za 1kg tež od 9-ke. reba videti kako to čudo radi u praksi. Da li može ova 12-ca da isporuči od npr bar 2500w (deklarisana na 4200w) na -10.Naravno da nije. Zvuči kao predizborno obećanje![]()
ta klima sigurno vec godinu dana nema nigde da se kupi, stari model
Ja bih radije uzeo sada. TPG31 je do pre neki dan bila 31.000din, a stvarno ne znam da li za crni petak moze biti jeftinija od toga. IS ili IFS kontam mozda i budu ali to ako se i desi mozda bude za 2000-3000din maksimum. Prosle godine su npr bas bile nikakve cene klima za crni petak. Bukvalno su pocetkom novembra podigli cene i onda za crni petak i sajber ponedeljak snizili cene istih pa su bile cene iste kao i pre.Евидентно је да се чисте лагери, нарочито TCL и цене су одличне TPG31, IS, IFS.
Питање је да ли купити сад или чекати црни петак?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari