Šta je novo?

Jeftine klime

Jel mora da se koristi u mod za ustedu da spusta uopste do 160w? Znam da si tako nesto pisao u Fuji-Temu
Si resio nesto oko mirisa, sto si spomenuo u Gree-Temu? :)
Izgleda da ne mora. Resio sam problem tako sto sam rastavio fujitsu i izvadio kadicu, imalo je nesto belo po njoj i to sam oprao i istrljao cetkicom, prvo sa axelom pa posle sa alkoholom i na i sada se nista ne oseca. Kod gree viole i midee extreme ne moze da se skine samo.kadica kao kod ove fujitsu pa je zeznuto da se kadica temeljno ocisti, mislim da je kamenac to na dnu jer mora.da se sastruze, vidi se samo kada je suva kadica.

Jel mora da se koristi u mod za ustedu da spusta uopste do 160w? Znam da si tako nesto pisao u Fuji-Temu
Si resio nesto oko mirisa, sto si spomenuo u Gree-Temu? :)
Evo opet smrdi na kiselo iz nje kada ugasi kompresor, a dalje duva, tako se i u autu oseca, izgleda da nema nekog resenja osim toga da stavim energy saving fan i da ne duva kada ugasi kompresor.

Evo opet smrdi na kiselo iz nje kada ugasi kompresor, a dalje duva, tako se i u autu oseca, izgleda da nema nekog resenja osim toga da stavim energy saving fan i da ne duva kada ugasi kompresor.
Tako se oseca i vox kod mene,nije kiselo ali neki neprijatan miris a nova klima,ja sam mislio to je normalno kad ugasi kompresor i samo duva ventilator😀

🧐 Nove klime a smrde??
Ja razumeo da to ide vremenom ako se ne čisti...
Bogu hvala, moja Hisense me je makar toga poštedela.

🧐 Nove klime a smrde??
Stare on off su se nisu ovako osecale jer su duvale maksimalnom snagom, ili se ugase, a kod invertera cim modulira na minimumu ili ugasi kompresor smrdi, a kada oborim temp da duva hladnije nista se ne oseca jer se kondenz ne zadrzava vec samo odlazi.

Aha, kapiram te.
Kod mene srećom nije takav slučaj.
Nema smrada ili bilo kakvih mirisa.
Kada je mintirana sredinom marta osetio sam par puta malo čudan miris. Tada je bilo grejanje. Više nikad. Na 15 dana perem filtere

🧐 Nove klime a smrde??
Vremenom smrdi drugacije, onda konstantno smrdi
Bas sam hteo da napisem dobro ako si resio, a ono opet :unsure:
Malo sam istrazivao po netu i postoje tablete koje se stave u kadicu, ali ne nalazim nista slicno u Srbiji https://klimatizacija.hr/sredstvo-z...aMp19dKGtR-9hYRI1L_aem_L2-r1wHTJHS30i_HHRd-fw

Jel si je oprao posle grejanje? Ako nisi zbog toga! Zimi se nakupi prasina tokom grejanje na turbini, izmenjivacu itd. I ti krenes leti da hladis i vlaga/kondenz odradi ostalo i tega miris ;)
Nisam naravno,ne mogu se bakcem sa tim,ne smrdi to kao smrad tad verovatno bih trazio resenje,ovo je bio neki specifican miris ne znam na sta me podseca,ali nije ni bitno klimu sam prodao.

Vrh Dno