Nemam prečišćivač. Uvek je svež vazduh, bio hladan leti ili topao zimi. Nema da boli glava od suvog vazduha ili da se suše usta. Nabaviću i jedan prečišćivač ove godine.Da li imaš prečišćivač u kući? Ako on ne reaguje, znači da ti filteri na klimi rade dobro. Baš me zanima
Živimo u 21.veku a ponašamo se kao da smo iz praistorije! Lože se gume, mokar ugalj najlošijeg kvaliteta, ***** od kučića iz dvorišta pokupljena sa trave i zajedno sa travom se ubacuje u kotao. Gledao svojim očima i pitao komšiju zašto to radi. On mi reče da to nema nikakve veze i šta fali. Crni dim ide u fasadu pa ispod krova u potkrovlje. Molio sam ga da produži odžak, kao sutra ću, ima vremena... Ma haos kakvi su ljudi!Ovo mišljenje strašno cenim. i kod mene iako živim u zgradi, kuće pored lože(dal ko topalovići imaju kremarijum ili šta sve ne lože) to je užas, toliko smoga, pepela, garavila, ne možete da zamislite, da sam stavio kao foliju na terasu(na žalost kupio ja genije na temu koja je običan najlon) da malo zaštitim terasu, veš da žena ne pere po tri puta.... njima je krov crn, to curi niz dimnjak spolja nešto.... nije mi jasno šta?!!!!
Poslednja izmena: