Boris Lozac je napisao(la):I........ kakva je za Volan (crveno crni Logitech).... ??
Tales je napisao(la):Sto se cudis? NFS je do Porshe Unleashed-a imao pogled iz kokpita.
Zasto su ga posle izbacili, nikome nije jasno.
driver je napisao(la):Hahahahaah
Pa ja sam rekao da su tih 20GB filmica enciklopedija za ljude ovde, i ima ljudi koji su se totalno okrenuli
Ko hoce to, moz se javi, naravno bez nadoknade![]()
driver je napisao(la):E milane stvarno lupetashPa GF1 je imao filtering
))
Evo ga sad update, neshto se istripovalo, vishe nema kockica![]()
shin-bojan je napisao(la):Igra je ocaj. Kada se samo setim da sam je cekao par meseci. Deinstalirao sam je i sada ponovo igram N4S:HP2.
Cus igra ocaj :lupko: druze ne lupetaj molim te, ne znam kako si tako nesto mogao da zakljucis???shin-bojan je napisao(la):Igra je ocaj. Kada se samo setim da sam je cekao par meseci. Deinstalirao sam je i sada ponovo igram N4S:HP2.
shin-bojan je napisao(la):Igra je ocaj. Kada se samo setim da sam je cekao par meseci. Deinstalirao sam je i sada ponovo igram N4S:HP2.
Slazem se u potpunosti.Grafika je stvarno ocaj posebno je ocajno kako su kola uradjena...Twix je napisao(la):Cini mi se da je grafika u prvom delu ipak bila bolja,ili mozda je ipak moja gk (FX5900Ultra) slaba za pune efekte ovog dela.....
Vise mi se svidjala muzika pre,ali razni su ukusi,tako da sta je tu je
Inace igra je fantasticna......kao i cela ideja oko takve igre....
NSX je napisao(la):Objasni mi o cemu se radi?!? Ozbiljno.
BitrAtE je napisao(la):kakva je PS2 verzija??? Prvenstveno me zanima framerate..
Gidra85 je napisao(la):Driver kako si uspeo da uklonis te dosadne grube kvadratice sa puta? Evo sada sam i ja instalirao i imam istih problema, a u pitanju je 6800GT.
max9998 je napisao(la):Za pocetak, fizika u igri katastrofa - pogledaj FlatOut kao primer arkadne igre sa fenomenalnom fizikom (fizika maksimalno realisticna ali je handling (kako se to kaze kod nas?) arkadni). A i za arkadu je malo mnogo da se sa 180km/h ulazi u krivinu...
Grafika je losa - grad izgleda ok ali su automobili stvarno bedno odradjeni. Juiced ima izvanredno napravljene automobile - od refleksija pa do ostecenja.
Bar muzika nije imbecilna kao u prvom delu...
Twix je napisao(la):Vise mi se svidjala muzika pre,ali razni su ukusi,tako da sta je tu je
max9998 je napisao(la):Evo par slika iz Juiced i NFSU2, mada treba videti Juiced automobile u pokretu, jos je lepse.
Kola su lose uradjena... :d :d ne sprdaj se castiti !!!BitrAtE je napisao(la):Slazem se u potpunosti.Grafika je stvarno ocaj posebno je ocajno kako su kola uradjena...
Ma ochigledno je da se auta previshe sjaje,okolina je ok kao u prvom dijelu ali i dalje stojim iza toga da su auta u NFSU 1 ljepse uradjena nego u NFSU 2.Ne mora sve shto je novije da bude i bolje.. :trust:nickname je napisao(la):Samo jedan komentar na igranje sa volanom. Imam Logi FF od pre neki dan i feeling je OK. Samo, igru (voznju) je mnogo lakshe zavrshiti sa tastaturom za razliku od igara koje su simulacije. Mislim na to da igra dozvoljava upravljanje pun levi pun desni, a to je lakshe na tastaturi nego okretati volan tom brzinom (chini mi se da cu da ga odvalim). Tako da ko nema volan neka ne zali bar kad je NFS u pitanju... Osecaj sa volanom je bolji naravno ali shta vredi kad cu lakshe proci lomatajuci auto tastaturom...
Inache naravno da sam uzeo volan da bih igrao simulacije... da predupredim komentare...
Poz...
EDIT: Na chemu igrate vi shto tvrdite da je grafika OCHAJ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari