Šta je novo?

izaš`o Need for Speed Underground 2

Btw, dobra ideja za signature :)

Boris Lozac je napisao(la):
I........ kakva je za Volan (crveno crni Logitech).... ??

nisam neshto iskusan sa volanom (uzeo sam ga pre par dana sa namerom da igram SCC i RBR) ali mi se chini da je bolji od demoa, mada igrao sam danas samo 15 minuta... posao mora se...

Tales je napisao(la):
Sto se cudis? NFS je do Porshe Unleashed-a imao pogled iz kokpita.
Zasto su ga posle izbacili, nikome nije jasno.

Zato sto su ukapirali da klinci koji to igraju ni ne znaju kako pravi kokpit izgleda :D

driver je napisao(la):
Hahahahaah :)
Pa ja sam rekao da su tih 20GB filmica enciklopedija za ljude ovde :), i ima ljudi koji su se totalno okrenuli :)
Ko hoce to, moz se javi, naravno bez nadoknade :)

Objasni mi o cemu se radi?!? Ozbiljno.

kakva je PS2 verzija??? Prvenstveno me zanima framerate..

driver je napisao(la):
E milane stvarno lupetash :) Pa GF1 je imao filtering :)))

Evo ga sad update, neshto se istripovalo, vishe nema kockica :)

Driver kako si uspeo da uklonis te dosadne grube kvadratice sa puta? Evo sada sam i ja instalirao i imam istih problema, a u pitanju je 6800GT. :mad: :wall:

POZ :wave:

I meni se to isto desilo kada sam je prvi put startovao,ali posle restarta kvadratici su nestali.Inace,igra mi je na prvi pogled STRAVA!

Igra je ocaj. Kada se samo setim da sam je cekao par meseci. Deinstalirao sam je i sada ponovo igram N4S:HP2.

shin-bojan je napisao(la):
Igra je ocaj. Kada se samo setim da sam je cekao par meseci. Deinstalirao sam je i sada ponovo igram N4S:HP2.
Cus igra ocaj :lupko: druze ne lupetaj molim te, ne znam kako si tako nesto mogao da zakljucis???
Aj molim te kazi nam zbog cega je igra losa???

Poslednja izmena:
Za pocetak, fizika u igri katastrofa - pogledaj FlatOut kao primer arkadne igre sa fenomenalnom fizikom (fizika maksimalno realisticna ali je handling (kako se to kaze kod nas?) arkadni). A i za arkadu je malo mnogo da se sa 180km/h ulazi u krivinu...
Grafika je losa - grad izgleda ok ali su automobili stvarno bedno odradjeni. Juiced ima izvanredno napravljene automobile - od refleksija pa do ostecenja.
Bar muzika nije imbecilna kao u prvom delu...

Mene jedino sto nervira je sto moram da vozim u pizd* materin* da bi uzeo neonku,ili sl......taj fazon sa trazenjem garaza i slicno....vise bih voleo da je sve to u jednoj garazi i mirno.....
Cini mi se da je grafika u prvom delu ipak bila bolja,ili mozda je ipak moja gk (FX5900Ultra) slaba za pune efekte ovog dela.....
Vise mi se svidjala muzika pre,ali razni su ukusi,tako da sta je tu je :)

Inace igra je fantasticna......kao i cela ideja oko takve igre....

Evo par slika iz Juiced i NFSU2, mada treba videti Juiced automobile u pokretu, jos je lepse.

Prilozi

• Juiced 2004-11-13 09-19-37-95.jpg
    Juiced 2004-11-13 09-19-37-95.jpg
    36.9 KB · Pregleda: 165
  • Juiced 2004-11-13 09-19-47-00.jpg
    Juiced 2004-11-13 09-19-47-00.jpg
    46.4 KB · Pregleda: 135
  • speed2 2004-11-13 09-24-45-18.jpg
    speed2 2004-11-13 09-24-45-18.jpg
    53.2 KB · Pregleda: 147
Meni je bas dobra fora to sto treba da ides na drrugi karaj grada o nenku itd...BAs kao i iz prave...;)
Poz...

Pa ovde izgleda jedino ja imam problem sa upravljanjem na tastaturi, ne radi mi levo i desno?!? Probao sam da promenim tastere ali opet isto... ostali rade ok

A sto se tice kvadratica, imam ih i ja... sad sam nabavio igru i samo je jednom pokrenuo, ne nestanu li nakon ponovnog pokretanja ima da bacim ovaj Ti 4200

Inache, prvi utisak odlican, na Ti 4200 u 1024 sa vecinom stvari na max, osim antialiasinga ( na 0), igra radi ok! Posto se nisam bas navozio za ovih pet minuta isprobavanja kontrola, javljam utiske uskoro... :d

Twix je napisao(la):
Cini mi se da je grafika u prvom delu ipak bila bolja,ili mozda je ipak moja gk (FX5900Ultra) slaba za pune efekte ovog dela.....
Vise mi se svidjala muzika pre,ali razni su ukusi,tako da sta je tu je :)

Inace igra je fantasticna......kao i cela ideja oko takve igre....
Slazem se u potpunosti.Grafika je stvarno ocaj posebno je ocajno kako su kola uradjena...

NSX je napisao(la):
Objasni mi o cemu se radi?!? Ozbiljno.

Kako mislish o chemu se radi ? :)

Pa 20Gb trka, dragova, street, krljanje, itd :)

Btw, dobar ti nick :)

BitrAtE je napisao(la):
kakva je PS2 verzija??? Prvenstveno me zanima framerate..

Rekao sam ti vec, framerate je vecinom dobar, desi se da padne, ali ne smeta uopshte igri...Gori mi je fps na TI4200 u 1024@medium...

Gidra85 je napisao(la):
Driver kako si uspeo da uklonis te dosadne grube kvadratice sa puta? Evo sada sam i ja instalirao i imam istih problema, a u pitanju je 6800GT.

Ko shto rekoshe, samo prvi put se to deshava, posle je sve ok...Mada je grad mnogo bolji kad nema filteringa, jasniji je, samo ako mozesh da progutash kocke na putu :)..

shin-bojan je napisao(la):

Taj deo NFSa nikad nije ni bio dobar, a verovatno je i najgori iz celog serijala :) Mora da imash 12 godina ili tako neshto :)))

max9998 je napisao(la):
Za pocetak, fizika u igri katastrofa - pogledaj FlatOut kao primer arkadne igre sa fenomenalnom fizikom (fizika maksimalno realisticna ali je handling (kako se to kaze kod nas?) arkadni). A i za arkadu je malo mnogo da se sa 180km/h ulazi u krivinu...
Grafika je losa - grad izgleda ok ali su automobili stvarno bedno odradjeni. Juiced ima izvanredno napravljene automobile - od refleksija pa do ostecenja.
Bar muzika nije imbecilna kao u prvom delu...

Fizika u igri je ubedljivo najbolja od bilo koje arkade do sada, a zvuk je toliko dobar da igra moze da bude i duplo loshija...Naravno to tebi nishta ne znachi, jer verovatno u auto nisi seo, i gamemusic drzish na 100% :)
Flatout nema nishta bolju fiziku, i ne moze se porediti, jer u njemu nisu isti automobili uopshte, niti je gameplay tako dobar...Ko je igrao malo duze, mogao je da provali razlike izmedju automobila (naravno ko poznaje te automobile i njihov handling), a tek onda kada se dodje na fina podeshavanja koja su kompleksna kao u nekoj simulaciji....

Twix je napisao(la):
Vise mi se svidjala muzika pre,ali razni su ukusi,tako da sta je tu je

Ni ja ne znam chemu onaj metal i dranje od muzike, kada veze nema sa temom igre...

max9998 je napisao(la):
Evo par slika iz Juiced i NFSU2, mada treba videti Juiced automobile u pokretu, jos je lepse.

Josh kad bi objasnio kakve veze ima grafika (i to samo automobila) sa dobrom igrom :)

BitrAtE je napisao(la):
Slazem se u potpunosti.Grafika je stvarno ocaj posebno je ocajno kako su kola uradjena...
Kola su lose uradjena... :d :d ne sprdaj se castiti !!!

Samo jedan komentar na igranje sa volanom. Imam Logi FF od pre neki dan i feeling je OK. Samo, igru (voznju) je mnogo lakshe zavrshiti sa tastaturom za razliku od igara koje su simulacije. Mislim na to da igra dozvoljava upravljanje pun levi pun desni, a to je lakshe na tastaturi nego okretati volan tom brzinom (chini mi se da cu da ga odvalim). Tako da ko nema volan neka ne zali bar kad je NFS u pitanju... Osecaj sa volanom je bolji naravno ali shta vredi kad cu lakshe proci lomatajuci auto tastaturom...

Inache naravno da sam uzeo volan da bih igrao simulacije... da predupredim komentare...

Poz...

EDIT: Na chemu igrate vi shto tvrdite da je grafika OCHAJ?

Poslednja izmena:
nickname je napisao(la):
Samo jedan komentar na igranje sa volanom. Imam Logi FF od pre neki dan i feeling je OK. Samo, igru (voznju) je mnogo lakshe zavrshiti sa tastaturom za razliku od igara koje su simulacije. Mislim na to da igra dozvoljava upravljanje pun levi pun desni, a to je lakshe na tastaturi nego okretati volan tom brzinom (chini mi se da cu da ga odvalim). Tako da ko nema volan neka ne zali bar kad je NFS u pitanju... Osecaj sa volanom je bolji naravno ali shta vredi kad cu lakshe proci lomatajuci auto tastaturom...

Inache naravno da sam uzeo volan da bih igrao simulacije... da predupredim komentare...

Poz...

EDIT: Na chemu igrate vi shto tvrdite da je grafika OCHAJ?
Ma ochigledno je da se auta previshe sjaje,okolina je ok kao u prvom dijelu ali i dalje stojim iza toga da su auta u NFSU 1 ljepse uradjena nego u NFSU 2.Ne mora sve shto je novije da bude i bolje.. :trust:

Igra je bar 2-3 puta kompleksnija od prvog Undergrounda, ima mnogo novih forica, a shto se tiche grafike - ona je jednostavno drugachija. Dodushe malo me smara nedostatak poligona na ulicama - grad izgleda gotivno, kola su cool, ali su ulice katastrofa kockaste na nekim mestima...

e jel ima jos neko problem pri instalaciji kao ja? znaci kod druga je sve lepo islo i intaliralo se,dok kod mene stane na 99% tj 100%i ne moze dalje kaze kao sdat.viv je corrupted ili tako nesto ne moze da prekopira... a kod ortaka je sve gltako islo...

Ma glupi Underground, jebote presao sam jedno 20-tak trka, nabudzio prvi auto sa skoro svim performance 1 upgrade-ovima i visual dodacima, ali zezala me trka gde je potreban sto bolji handling... nema veze reko, uzecu ja mazdu, kao zaradio sam jos jedan free auto od sponzora...

kad ono, nista upgradeovi, zero, nula! Kad udjem da menjam delove, nemam nikakvu opciju otvorenu, kao da sam na pocetku igrice... Kako glupo uradjeno, mislim sta sada, na svaki novi auto koji uzmem treba da kupim sve moguce upgradeove, i da ga filujem od pocetka?!? Jednostavno, ne postoji opcija da sa starog auta sve prebacite na novi, mislim koja nebulozaaa... e iznervirao sam se, a taman mi se otvorili i celica i hyndai tyburon :D

evo i ja da se javim, vozio sam igricu nekih 6 sati, (od 00:00 pa do sada) i jako je zarazna, gamplej je odlican. Smeta mi malo to sto ne mogu da se prebace delovi sa jednog auta na drugi, ali ono, sluzi me mazdica jos uvek. Pozdravljam custom stelovanje automobila, pogotovo za nitro i turbo. E sad ne znam kako vama, ali meni igrica ili radi super glatko (u 1280x1024) ili secka do bola odnos 90 na prema 10 u korist glatkog, ali kad padne fps na 20 onda nisam bas najsretniji, ista stvar se desava i na 800x600, igra je ili lose portovana (opet) ili zahteva mnogo procesora...kakva su vasa iskustva ?

PS. graficka je fx5900xt, CPU amd xp 2200mhz, fsb je 220, 512mb rama.

Vrh Dno