Šta je novo?

izaš`o Need for Speed Underground 2

Pa nek ide redom, nema hiljadu dugmica...
Nego, ja ni ne znam sta se tacno dobija, od tri dobijene trke na jednoj sam dobio upgrade, ali posto mi je ostala samo jedna trka za otvaranje novih podrucja, odvozam ja lepo - i imam sta da vidim... naravno, nestala zvezdica gde da pokupim upgrade. :wall: Ajd nek neko kaze sta je dobio

Na pocetku ovog Thread-a bilo je price da je NFS:U2 zahtevan itd itd ...

Ja ga igram na TV-u i sve je popaljeno, apsolutno sve (i fsaa) u 800x600 (nece vise na tv-u)

u pitanju je gf2 Ti

Leti

M

ja sam pomenuo da ne radi konstantno sjajno, znaci nemam razlike u fps-u u 1280x1024 i 800x600, ali na nekim trkama i u nekim delovima grada kad sam okrenut na neku stranu padne na 20fps, bilo da je igra u 800x600 ili 1280x1024...koristim 61.77 drajvere, ali isto se ovo desava i kod drugara na radeonu 9600xt...

e pa mitre, zao mi je ali moracemo da trazimo NEKU DRUGU igricu...za nas je i dalje najpristupacniji MURHUHN,po mogucstvu 3d...

Po ne znam vise koji put, GF2 je DX7 kartica, sto znaci da nista od DX8, a pogotovo DX9 efekata ne vidis uopste, tako da tvoj hi-detail=low detail na nekoj DX9 kartici. Nazalost.

poz.

Kod mene sa 6800GT,driverima 61.77 na 1280x1024 sve high 2xAA ide od 30-40 fps zato igram 1024x768 40-50 fps.Ne znam da li je to normalno, ali se sječam da kad sam kupio 9800pro bila je isto high end karta onda kad je izašao NFSU 1 se ponašao isto.Možda izađe kakav patch.

Ljudi, to se zove D3D...Kupite PS2 :)

Poslednja izmena:
PS2 ? sta sa time da radim ? da ocoravim gledajuci u TV ??? u 800x600 ? ccccc

gx-x je napisao(la):
PS2 ? sta sa time da radim ? da ocoravim gledajuci u TV ??? u 800x600 ? ccccc

CCCCCC

Delija je napisao(la):
Po ne znam vise koji put, GF2 je DX7 kartica, sto znaci da nista od DX8, a pogotovo DX9 efekata ne vidis uopste, tako da tvoj hi-detail=low detail na nekoj DX9 kartici. Nazalost.

poz.

Ti si nas idol, a ostatak citata znas i sam.

Nije bila sustina da na gf2 (pazi molim te DX7) bude isto kao na nekoj suuuper najnovijoj, vec da moze da se igra sasvim fino i sa svim detaljima koje mozes da upalis. Eto driver covek do skoro igrao sve iskljucivo na GF4 MX (da mi ne ponavljas kao papagaj) DX7 karti sve igrice i ne znam da se nesto bunio da mu ne radi ili ne radi kako treba ?

BTW u prilogu je slika na kojoj se vide te radikanle i revolucionarne razlike izmedju "DX7" i "DX9" efekata.

M

Prilozi

• komparacija.jpg
    komparacija.jpg
    40.7 KB · Pregleda: 164
Pa i nisu bas male razlike.
A u svemu tome vazi pravilo-sto manje znas (da postoji bolje) to si srecniji.

miha\zero je napisao(la):
Ti si nas idol, a ostatak citata znas i sam.

Nije bila sustina da na gf2 (pazi molim te DX7) bude isto kao na nekoj suuuper najnovijoj, vec da moze da se igra sasvim fino i sa svim detaljima koje mozes da upalis. Eto driver covek do skoro igrao sve iskljucivo na GF4 MX (da mi ne ponavljas kao papagaj) DX7 karti sve igrice i ne znam da se nesto bunio da mu ne radi ili ne radi kako treba ?

BTW u prilogu je slika na kojoj se vide te radikanle i revolucionarne razlike izmedju "DX7" i "DX9" efekata.

M

Zezas se ili stvarno ne vidis razliku :zgran:

Air Jordan je napisao(la):
Pa i nisu bas male razlike.
A u svemu tome vazi pravilo-sto manje znas (da postoji bolje) to si srecniji.
Hmmm, a koja je sa dx9 ??? :)

Bez uvrede, ali da li si ti slep pa ne vidis razliku?

1. staklo na MX440 se ne providi, na slici levo se sija ko pravo
2. na slici levo odsjaj od kola utice i na okolne delove i pravi blago zamucenje, kao kad bi snimao pravom kamerom. na MX-u toga nema
3. levo postoje senke na onim delovima koji su zaista zaklonjeni, desno nema...

mislim, ako ti to nije revolucionarno, onda ne znam sta je...

OptiPlex je napisao(la):
Zezas se ili stvarno ne vidis razliku :zgran:

!?!?!? Pa odakle mislis da mi ona slika? Imam i gf2 i FX. Znam ja odlicno u cemu je razlika. Poenta je da se neko primio kao ciga na brus lia i krenuo da pametuje i ako je poenta bila da radi odlicno cak i na GF2 karti od pre nekoliko godina i da gusht igranja nije ni najmanje umanjen.

M

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Bez uvrede, ali da li si ti slep pa ne vidis razliku?

1. staklo na MX440 se ne providi, na slici levo se sija ko pravo
2. na slici levo odsjaj od kola utice i na okolne delove i pravi blago zamucenje, kao kad bi snimao pravom kamerom. na MX-u toga nema
3. levo postoje senke na onim delovima koji su zaista zaklonjeni, desno nema...

mislim, ako ti to nije revolucionarno, onda ne znam sta je...

Razocarao si me i kao covek i kao komunista ...

M

P.S.
Nije MX440 vec GF2

!?!?!? Pa odakle mislis da mi ona slika? Imam i gf2 i FX. Znam ja odlicno u cemu je razlika. Poenta je da se neko primio kao ciga na brus lia i krenuo da pametuje i ako je poenta bila da radi odlicno cak i na GF2 karti od pre nekoliko godina i da gusht igranja nije ni najmanje umanjen.

M

To apsolutno stoji, ali kola sa slike mxa i izgledaju ruzno kao da su od pre 2-3 godine :) Ne tvrdim ja da to umanjuje zabavu, govorim samo o izgledu.

Jel cita neko ovde sta pisem ?

ZNACI 50-ti put kazem da nije MX. Osim toga nisam ja ni poceo pricu o izgledu vec delija.

M

Jel cita neko ovde sta pisem ?

ZNACI 50-ti put kazem da nije MX. Osim toga nisam ja ni poceo pricu o izgledu vec delija.

M
Da se ubacim ako ti je gf2 onda je ili mx200-400 , osim ako temas ti-verziju!!!

MarkoJ. je napisao(la):
Da se ubacim ako ti je gf2 onda je ili mx200-400 , osim ako temas ti-verziju!!!

Na pocetku ovog Thread-a bilo je price da je NFS:U2 zahtevan itd itd ...

Ja ga igram na TV-u i sve je popaljeno, apsolutno sve (i fsaa) u 800x600 (nece vise na tv-u)

u pitanju je gf2 Ti

Leti

M

Ovde definitivno niko nista ne cita.

M

Tako ti je kad klikas na last page????
Pardon!!

KAd smo vec kod toga dali igrate doticnu igru preko neta i kakav je ping???
Ako imate neki server postujte ovdje...;)
Poz...

Ma pusti ga! ;)

Izgleda da je ustao na levu nogu pa mrzi ceo svet. :d

Ovaj post sam propustio :D

E pa ondak izvinjavam se na preuranjenim konstatacijama o manjku tvojih vizuelnih sposobnosti... :)
Jedno je kad pricas da to ne umanjuje gusht, a drugo kad kazhes kako su slike iste...

Igra je odlicna,grafika je prosjek fizika takodje nije losha ali mi se najvishe svidja izvodjenje.Zvuk automobila je na nivou dakle odlican.Da li moze online sa ovima "nashim" verzijama igre???Meni patch nece da se instalira,pishe da ne moze da pronadje file sa istim imenom,blabla..Shta moze ovo biti??

Pa sam si dao odgovor! :)

Sa ovim "nasim" verzijama moramo da cekamo crack za patch. :d

Ok je to nego neki chlanovi ovog foruma tvrde da su instalirali patch.Ne vjerujem da iko ovdje ima orginal :D

BitrAtE je napisao(la):
Ok je to nego neki chlanovi ovog foruma tvrde da su instalirali patch.Ne vjerujem da iko ovdje ima orginal :D

"nas" patch je izasao, al ajd da ne preterujemo sa informacijama... inache, ja nikakvu razliku nisam primetio, kazu da je to samo poboljsanje zastite od varanja za multiplayer! Tako da, kome treba, treba

instalirao sam ja patch, i instalirao ga je svako ko je zadrzao original.exe, a ne ko sivonja neki "overwrite" i idem da se zalim kako nece...uvek cuvajte originalni exe fajl sa strane, bas zbog patcheva.

Nazad
Vrh Dno