Šta je novo?

izaš`o Need for Speed Underground 2

jel se i vama cini da su ona svetla na aerodromu, ona na putu, malko kockasta, tj. nekako losije odradjena!!!
podesavanja su mi skroz ok! : (R9800PRO :p ) 1024, sve na high, i FSAA mi je na pola onog slidera u igrici (ne znam na koliko je to 4x, 8x ???)
ali su mi svetla skroz ogavna !!! :smash:

Poslednja izmena:
ToxiC je napisao(la):
jel se i vama cini da su ona svetla na aerodromu, ona na putu, malko kockasta, tj. nekako losije odradjena!!!
podesavanja su mi skroz ok! : (R9800PRO :p ) 1024, sve na high, i FSAA mi je na pola onog slidera u igrici (ne znam na koliko je to 4x, 8x ???)
ali su mi svetla skroz ogavna !!! :smash:

Kao da postoji neki problem sa ATI kartama. Meni se isto kocka put na 9600XT, dok na poslu na GF 4 MX 400 izgleda normalno. Tek kad FSAA stavim ma max, dobijem glatku povrsinu. Ocekujem patch, ili u ugri ili u drajverima. Na demo verziji je sve bilo OK.

Neko je pomenuo crn ekran i da se vise samo farovi i svetla automobila koji su ispred.

To se i meni desava ali samo pod uslovom da AA stavim na pola i da TEXTURE DETAILS stavim do kraja - sada mi ovo drugo stoji na pola, AA je iskljucen i sve je normalno. Ajde da razumem da je do AA, ali kakve to veze ima sa detaljima!?

Cudno.

u drajverima za graficku OBAVEZNO staviti AA i AF na application preference i necete imati problema sa kockastim texturama, svetlima i ostalim papazjanijama :)
Imao sam isti problem sa 9800pro kada sam prvi put startovao igru, odradio ono sto sam gore naveo i sada sve sljaka extra sa svim detaljima na MAX :)

pozdrav

E dobra je igra nego sta mislite da su ubacili pandure onako dok krstaris gradom koji bi to lom bio

heh jos jedan trip!!!! :)
nisam ni znao ali mi se desilo u drift-u da sam po poenima bio prvi ali sam zaostao ceo krug (citaj: zezao se po pisti) i pocelo vreme da mi odkucava i na kraju nisam stigao do cilja, ali sam po poenima bio prvi i presao trku !?!?! :)
ja se istripovao da moram proci kroz cilj!! jel se i vama desilo!

1. Koji drajver koristiti za GF4200Ti
2. Koja su podesavanja u Video tj. koje su opcije ukljucene a koje iskljucene

playerPA je napisao(la):
u drajverima za graficku OBAVEZNO staviti AA i AF na application preference i necete imati problema sa kockastim texturama, svetlima i ostalim papazjanijama :)
Imao sam isti problem sa 9800pro kada sam prvi put startovao igru, odradio ono sto sam gore naveo i sada sve sljaka extra sa svim detaljima na MAX :)

Pa mislim da to i nije sasvim tacno jer mi je to sve tako namesteno a ipak imam taj problem. U principu, nema ni veze, iovako mi AA ne treba a teksture mi stoje na pola i sve je ok. Samo me bas interesuje sta se to desi kada stavim teksture do kraja pa se igra istripuje. Nisam cuo da se to ikome ikada desilo.

ToxiC je napisao(la):
heh jos jedan trip!!!! :)
nisam ni znao ali mi se desilo u drift-u da sam po poenima bio prvi ali sam zaostao ceo krug (citaj: zezao se po pisti) i pocelo vreme da mi odkucava i na kraju nisam stigao do cilja, ali sam po poenima bio prvi i presao trku !?!?! :)
ja se istripovao da moram proci kroz cilj!! jel se i vama desilo!

Bogme neznam kako ti to uspelo ali meni nije

M3 je napisao(la):
Ljudi nemojte Underground 2 da igrate na easy ko boga vas molim(hard je zakon).Covjece ne znam kako vam je merak tako da igrate ovakvu igru :mad:
Poz...

Nego, za M3cu i ostale ;)
koji pogled koristite ovaj put? Ja bumper cam uvijek (cak i za drift), sem kad vozim mog HumVee-ja, onda je red postavit na onaj sa haubom
:D
BTW, pretpostavljam da je vecina znala, ali ako je kome promaklo: kad kupite neki SUV, dobijate na World Map dodatne trke samo za SUV-ove.

A za igru 5-, igram je od jutra skoro neprekidno, uf, i na mom debeeeelo OCnutom 5600xt radi 800x600 sve na max sem antialiasing (x0), tako da sam zadovoljan :)

Uuu, otkljucao sam A3, mnogo sam ga dobro nabudzio, mozda bacim fotku kad budem kuci... nego nesto je mnogo divlji, bas se zanosi pri velikim brzinama, za drift je odlican....
Nego zasto mi je ostalo, samo 600 kinti, imao sam 14000 kad sam uzeo A3(od sponzora) i onda posle par budzenja mi je ostalo 8000, kad sam ga ofarbao i jos malo doterao izadjem ono ostalo mi 600... je**te na sta je otislo toliko kinte....?

@Boris Lozac
ma to mi je gadan trip! prvo nemozes da preneses bar neke delove na drugi auto koji uzmes, a drugo sva budzenja su skupa!!

fora je jer kad stavljas boje i ostala ****** da ne trosis odma kintu,nego tek kad nabacis sve onda ides kao kupi taj setup,i tek onda istrosis kintu... tako da pazite se

Igru sam nabavio bash skoro...
Svidja mi se shto je ocuvan gameplay ali mogli su grafiku malo da promene cini mi se... isuvishe lici na prethodni.

Grad je za svaku pohvalu ali mi je malo smor da jurim sve prodavnice i da ih trazim. Ideja sa policijom je super... shteta shto nisu ubacili - he, mora neshto da ostane i za nfsu3

Kesh - kolica :)

:-devil-:

Prilozi

• AudiTT.jpg
    AudiTT.jpg
    61.2 KB · Pregleda: 132
  • MazdaRX7.jpg
    MazdaRX7.jpg
    62.8 KB · Pregleda: 106
  • MazdaRX8.jpg
    MazdaRX8.jpg
    62.4 KB · Pregleda: 112
  • Nissan350Z.jpg
    Nissan350Z.jpg
    64 KB · Pregleda: 113
Evo ga moj kriminal ;), jos samo da ukljucim AA, i da slika spreda...

Prilozi

• A3 Kriminalcopy.JPG
    A3 Kriminalcopy.JPG
    49.2 KB · Pregleda: 147
Erlik je napisao(la):
Igru sam nabavio bash skoro...
Svidja mi se shto je ocuvan gameplay ali mogli su grafiku malo da promene cini mi se... isuvishe lici na prethodni.
Ma da lici bilo bi dobro, nego je gora od NFSU... Jedino motion blur i lights trail izgledaju mnogo dobro...

Evo i zadnja strana A3-ojke...

Prilozi

• A3 kriminal spreda copy mala.JPG
    A3 kriminal spreda copy mala.JPG
    73.6 KB · Pregleda: 99
Da li je neko uspeo da pokrene igru u LAN-u? Kada god pokusam da hostujem server dodjem do "connecting to lobby" i tu me uvek izbaci nakon nekog vremena.

Tek treba da izadje neki patch koji ce to da ispravi

Ja bez patch-a igram u LAN-u. (imam 2 komp-a) Ponekad pravi probleme ali posle restart-a igre proradi. Kada se tip trke podesi na URL onda se ne vidi host... i glupo je jer mi se cini da uvek mora u filteru da se podesi tip trke koji je kreirao host. Patch 1.1 tek cu da instaliram...

By the way - nisam bash najpazljivije pratio topic pa ste mozda vec pisali o ovom Tip of The Day... Cini mi se najlakshi nacin da se dodje do style poena (pa i tim do dopune N2O-a) u slobodnoj voznji je da nadjete lepu pravu ulicu, ukljucite pogled pozadi, gas do daske ... kad kazaljka udje u 'crveno' u rikvercu vrlo brzo se pune poeni za tzv. Reverse... Izvinjavam se ako je o ovome vec bilo reci.

prosto, lepo i jako :smash:

Prilozi

• hammer.jpg
    hammer.jpg
    42.8 KB · Pregleda: 121
  • hammer1.2.jpg
    hammer1.2.jpg
    36.6 KB · Pregleda: 94
Erlik je napisao(la):
prosto, lepo i jako :smash:

Da... ali mene te trke neverovatno smaraju - jednostavno su spore, sva sreca pa nemoram da ih prolazim, zavrsio sam mozda dve ili tri.

Ja juce preso igru :D
Nije losha mogli su mnogo bolje da je odrade, najvishe mi se svidja hammer 2 i audi A3, mogli su da ubace jos koji model automobila, nego se stekaju za NFSU 3
Btw da li je neko izvalio kako da otvorim gepek ili vrata a da se pritom ne slikam za neki casopis nego u free voznji

e a moze li mi neko reci zasto sam ja presao 40% igre,a i dalje imam samo lvl 1 branike za SUV vozila? znaci kad god oci hummy da nabudzim imam samo jednu vrstu branika,ali zato spojlera i ostalih sranaj sve normalno kao i za automobile...

evo i mog mezimca (mrzim ga, ima gori handling ovako zbudzen nego moj a3 zapravo)

Prilozi

• moj TT3.jpg
    moj TT3.jpg
    42.8 KB · Pregleda: 95
  • moj TT.jpg
    moj TT.jpg
    82.8 KB · Pregleda: 90
Vrh Dno