Šta je novo?

izaš`o Need for Speed Underground 2

kakav bre screenshot...kako da uradim screenshot u trenurku drifta ? da pustim sve i da vijam F tastere ??? :) jakooo tesko, a nikad ne znas kad ce te usrati pa je tesko spremiti se za tako nesto...a screenshot sa 300k nije problem, uopste.

ej, a kolika vam je maksimalna brzina u drag-u ? :)

ajd, pomagajte!!!
otkljucao sam 100% parts, pronasao sve skrivene shopove po mapi, i dobijao nekoliko puta poruku "new item in car inventory shop" ali kada god odem tamo sve stara kola (mislim zadnja mazda RX8)nigde skylinera!?!?!? a ni jedan drugi auto nisam dobio, a vec mi je par puta izasla poruka da imam novi auto???

Nekada nestave nova kola na kraju, pa zato proveri od pocetka. Ako si dobio tu poruku sigurno imas neka nova kola, ama 100% :d

a mozda je u nekom specificnom car lotu, kao sto recimo neki delovi za auto budu samo u odredjenim radnjama, recimo na brdu itd.

Ne verujem. I ja sam dobio vec nekoliko poruka o novom autu u car lotu, obisao sam ih sve, ali nema nista novo. RX-8 poslednji. Mada to mi se desavalo i sa nekim delovima, da dobijem poruku posto sam ih ja vec odavno instalirao.

probao sam sve car lot-ove i nigde nema nista od novih kola :(
a da i polagano sam prelistavao auto po auto da reko nisam nesto propustio i nigde nista novo :(
kada ste vi dobili skyliner (gde se on nalazi po redu, izmedju koja dva auta?????????????????????????????????????????????????????????)

Ma meni bas nesto i nije zinulo d*** za skyline-om, ne bih da se odvajam od mog milog civic-a. :D

@Toxic: imas kolko ja znam dve vrste body shopa recimo, imas bayview i onaj neki drugi tip prodavnica koji nema sve, a nekad ima nesto sto bayview nema...gledaj u CarLotu na planini... I auto se zove Nissan SkyLine , a ne skyliner :) Kao sto je camac (gliser) BayLiner , a ne babe liner :d ;)

loco je napisao(la):
Ma meni bas nesto i nije zinulo d*** za skyline-om, ne bih da se odvajam od mog milog civic-a. :D

Moraces kad odvozas jos malo. ;)

ToxiC je napisao(la):
ajd, pomagajte!!!
otkljucao sam 100% parts, pronasao sve skrivene shopove po mapi, i dobijao nekoliko puta poruku "new item in car inventory shop" ali kada god odem tamo sve stara kola (mislim zadnja mazda RX8)nigde skylinera!?!?!? a ni jedan drugi auto nisam dobio, a vec mi je par puta izasla poruka da imam novi auto???

Mislim da treba da igras peti stage i da pobedis nekoliko URL trka da bi dobio Skyline

Pozdraw :wave:

e narode meni je skaj ludilo!!!pazi nabiflam ga sve komplet lvl3....ide ko blesav.iz mesta bukvalno skace,do 100 za 2,4 sekunde!!!jos nisam probao na dragu do kolko moze ali sa full nosom mislim da moze da se pici opusteno preko 350,ja sam najvise nabio na 330 a onda mi se isprecio zid :)
inace taj rezak zvuk o kome je neko pricao malopre je zaista takav ali samo na GT masinama.u road-tuning varijanti malo su nize frekvencije,pogotovo kod nissana i toyote.kod honde rezi pa rezi,pa makar i sa 150 konja.Ali u principu sve sto je preko 5-6 iljade obrtaja rezi,na bilo kojoj masini.......a da ne pricamo na 10k obrtaja :)

Ma ja cu da predjem sa civicoma a posle cu da budzim ostal kola

hmm u NFSU1 u driftu maksimalna brzina mi je bila 368 ili cak 370,vozio sam nissan 350z... a ovde jos nisam kola do kraja nabudzio tako da ne vredi sad meriti..

Poslednja izmena:
Bash bih voleo da vidim drift pri 370 :)

Ja sam u NFSU1 skyline-a u poslednjoj trci odrao pod hard iz prvog sa Akurom RSX :smoke: Tako, sad sam nju pazario cim sam je dobio i drzim se proverenog recepta...

Tacno, skyline se dobija na 5nivou posle jedne od RURL trke na aerodromu...

Ja sam krenuo ponovo sa Civic-om i sad cekam da dobijem RSX i da ga vidim na ulicama, ovako u costom game mi je glupo da ga vozam.

Momci momci... Snaga bez kontrole ne znaci nista. Pezo je zakon! ;)

ma kakav bre pezo.....samo nemci i japanci, sve ostalo je 5 klasa ispod ;)

Gr@sSh0pp3R je napisao(la):
hmm u NFSU1 u driftu maksimalna brzina mi je bila 368 ili cak 370,vozio sam nissan 350z... a ovde jos nisam kola do kraja nabudzio tako da ne vredi sad meriti..
desavlo se i meni da u driftu predjem 300
:D

Gr@sSh0pp3R je napisao(la):
e jel ima jos neko problem pri instalaciji kao ja? znaci kod druga je sve lepo islo i intaliralo se,dok kod mene stane na 99% tj 100%i ne moze dalje kaze kao sdat.viv je corrupted ili tako nesto ne moze da prekopira... a kod ortaka je sve gltako islo...

Ja imam isti problem ...
Kako si resio ovo?

AAAAAA... Necuuuuuuuuuu!!!

Evo pre 2 min sam preshao igru... odrao celavog, mako 10000 i dobiju Congratulations poruku. Sve bi to bilo OK da mi josh uvek u onom status menu-ju ne pokazuje da sam preshao 80% igre da nisam osvojio sve DVD magazine (ja sam sve zvezdice koje su se pojavljivao odradio - imam tri automobila jedan je stil 10, druga dva su 9 i po jer ne volim one spinere, hidraulike i ta sr***a) 18/20... Dobio sam poruku da mi je sve otkljucano ali na wide body kit mi stoji i dalje katanac... why?

@Erlik:

Jos treba da igras sinko... :) Idi na world map i zavrsi trke koje su ti preostale

Pozdraw :)

P.S. Ja sam preso 99% i mrzi me da predjem jos 4 trke :p

Poslednja izmena:
Jebte, jedno glupo pitanje, gde je taj status bar da vidim koliko mi je ostalo?

F3 ili F4, nisam siguran.

Pricao mi drug neku foru:

Kad ides u Car Specialties (zuti krug) i kupis nitro i stavis u gepek, na pocetku trke imas 2x nitro, tj. uvek ti je Overflow-ovan nitro bar. Probao sam danas i ne radi. Ima da bijem druga :D Nek javi neko ako je probao i ako radi...

Skyline

Koga interesuje kako se dobije;
Kad vam se otvori 5 lvl odes na aerodrom pobedis URL(turnir od tri trke)
i dobijes Nisana :banana:

Vrh Dno