kakav bre screenshot...kako da uradim screenshot u trenurku drifta ? da pustim sve i da vijam F tastere ???
jakooo tesko, a nikad ne znas kad ce te usrati pa je tesko spremiti se za tako nesto...a screenshot sa 300k nije problem, uopste.
loco je napisao(la):Ma meni bas nesto i nije zinulo d*** za skyline-om, ne bih da se odvajam od mog milog civic-a.![]()
ToxiC je napisao(la):ajd, pomagajte!!!
otkljucao sam 100% parts, pronasao sve skrivene shopove po mapi, i dobijao nekoliko puta poruku "new item in car inventory shop" ali kada god odem tamo sve stara kola (mislim zadnja mazda RX8)nigde skylinera!?!?!? a ni jedan drugi auto nisam dobio, a vec mi je par puta izasla poruka da imam novi auto???
mislis u drag-uGr@sSh0pp3R je napisao(la):hmm u NFSU1 u driftu maksimalna brzina mi je bila 368 ili cak 370
I ja sam tako odlucio_Weasel_ je napisao(la):Ma ja cu da predjem sa civicoma a posle cu da budzim ostal kola
desavlo se i meni da u driftu predjem 300Gr@sSh0pp3R je napisao(la):hmm u NFSU1 u driftu maksimalna brzina mi je bila 368 ili cak 370,vozio sam nissan 350z... a ovde jos nisam kola do kraja nabudzio tako da ne vredi sad meriti..
Gr@sSh0pp3R je napisao(la):e jel ima jos neko problem pri instalaciji kao ja? znaci kod druga je sve lepo islo i intaliralo se,dok kod mene stane na 99% tj 100%i ne moze dalje kaze kao sdat.viv je corrupted ili tako nesto ne moze da prekopira... a kod ortaka je sve gltako islo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari