Šta je novo?

izaš`o Need for Speed Underground 2

Ajde zna li neko gde se nalazi "Bay Specialities Shop" za neonke i ostali shit...nema na mapi :(

Evo svim gusterima, mesta gde se nalaze svi shopovi u NFSU2

P.S. 100% predjeno igrice :-devil-:

Prilozi

• mapa.JPG
    mapa.JPG
    17.7 KB · Pregleda: 201
Poslednja izmena:
Otkro sam sve shopovve jos na 20 %

par pitanja:
1. Ima li kakve veze koji se djelovi instaliraju u auto (ono, pita te za marku amortizera i sl)
2. Kakva je ono glupost sa driftom SUVovima (level 4)? :)
3. instalirao sam hidrauliku top level (3 il 4), al ne znam kako se sa njom upravlja, isto mi je kao na lev 2 (H ili J plus pravac). :p

1. Nema nikakve veze, osim kod felni - veci ti je rating kola...
2. Pa to im je platio Snoop Dogg i Xbit da ubace i ona ****** od SUVa da bude igrica sto vise "nigga" :D
3. Top level ti je 3! ;) Stiskaj sve zivo, uspeces nekako :)

Ja sam presao 68% igre kada mi je rekao da sam zavrsio.Nisu mi otkljucani mnogi delovi:ECU,transmision,suspension,...(zakljucan level 3).Kako da otkljucam pomenute delove i kako da predjem 100% igre kada na mapi nemam ucrtanu ni jednu trku?Da ne treba da pobedim sve one takmicare na World Map-i?!

Treba da pobedis i trke kojih nema na mapi. Vozikaj se po gradu, nadji ih. Trkaj se malo sa ovim lozacima u gradu da bi otvarao unique upgrades (btw, dali ima nacina da se ponovo pojave ove zamlate, posto su nestali...nema ih vise).

Poslednja izmena:
_Weasel_ je napisao(la):
desavlo se i meni da u driftu predjem 300
:D

Evo ti kruzna trka, motor level 3, ECU level 2, turbo level 2
nisan skyline

Prilozi

• brzina.jpg
    brzina.jpg
    69.8 KB · Pregleda: 127
gx-x, javi se kad stavis 3ci upgrade i kad ides preko 360 (i vise) na Circuit-u :p

Poslednja izmena:
gx-x je napisao(la):
Evo ti kruzna trka, motor level 3, ECU level 2, turbo level 2
nisan skyline

Drift i Circuit???

Nije svejedno! :d

loco je napisao(la):
Treba da pobedis i trke kojih nema na mapi. Vozikaj se po gradu, nadji ih. Trkaj se malo sa ovim lozacima u gradu da bi otvarao unique upgrades (btw, dali ima nacina da se ponovo pojave ove zamlate, posto su nestali...nema ih vise).

Nemam takvih trka.Prosao sam ceo grad,ali ih nigde nisam nasao.Sa onim ******ima kada se trkam po ulicama ne dobijam nikakve upgrade-ove osim 100$.Pobedio sam njih 50-ak.Kako dalje od ovih 68%?

uninstall!!!

Level 3 Upgrade se otkljucava kada se "upadne" u najbolju garazu (shop, jelda) u zapadnom Coal Harboru. Prodavnica je tamno plave boje (performance shop).

PoZ!

eternity je napisao(la):
Nemam takvih trka.Prosao sam ceo grad,ali ih nigde nisam nasao.Sa onim ******ima kada se trkam po ulicama ne dobijam nikakve upgrade-ove osim 100$.Pobedio sam njih 50-ak.Kako dalje od ovih 68%?

Pa jesi li probao da ides na world map, i tamo da se trkas?

Za one koji kukaju sto za svaki auto moraju opet da kupuju level upgrade nek se sete samo 4 verzije Speed-a ranije (NFS V Porsche) gde se u Evolution mode-u moralo za svaki auto kupovati odvojeno sve i svja. I igra je i dan danas najbolji deo NFS serijala.
Go Porsche, Go!
Nije ni ovaj NFS 8 los, ali tek sam danas poceo da ga vozim ;), videcemo...

Evo i mojih miljenika.

Prilozi

• sH@DoW's TT.JPG
    sH@DoW's TT.JPG
    145 KB · Pregleda: 95
  • sH@DoW's Skyline.JPG
    sH@DoW's Skyline.JPG
    139.6 KB · Pregleda: 92
  • sH@DoW's ESCALADE.JPG
    sH@DoW's ESCALADE.JPG
    132 KB · Pregleda: 81
LiquidPlasma je napisao(la):
Pa jesi li probao da ides na world map, i tamo da se trkas?

To je to lave!
Hvala!

P.S.One level 3 upgrade sam nasao u onom poslednje otkljucanom gradu.

a c a je napisao(la):
Za one koji kukaju sto za svaki auto moraju opet da kupuju level upgrade nek se sete samo 4 verzije Speed-a ranije (NFS V Porsche) gde se u Evolution mode-u moralo za svaki auto kupovati odvojeno sve i svja.

Nije tacno... ako su odgovarajuci delovi mozes u garazi da ih namontiras na nova kola....

a c a je napisao(la):
I igra je i dan danas najbolji deo NFS serijala. Go Porsche, Go!

Jeste.... samo kad bi jos radio kako treba a ne blokirao svaki cas.

Problem sa NFS5 je u XP-u. Ima par patch-eva na netu, i neki od njih jako lepo resavaju problem.

teletabis je napisao(la):
Nije tacno... ako su odgovarajuci delovi mozes u garazi da ih namontiras na nova kola....

Jao! E Vidis, pametan covek, ja to nisam radio i tako sam sjebo sve pare... Tiii! A nisam se ni setio toga... :smash:

Install problem!

Ljudi ja ne znam da li da se ubijem sad ili odma, ili cak mozda da sjecem vene. Naima slucaj je ovakav, zbavim ja od druga NFSU2, instalirao sam kod njega i kuvali smo jedno 5-6 sati zarazio sam se, donesem igru kuci i install i ladno mi javi win xp poznatu poruku .. Send Error Report / Don't Send. Ne znam u cemu je problem i sta moze da koci, ali da problem bude veci, komsija mi je kupio nov racunar, znaci frisak 5 dana i odem kod njega i isti slucaj, e sad me zanima da li je to mozda do SP2 ili vec cega ?
Inace nikad nisam imao slican problem sto se tice igrica, ovaj simptom mi je nepoznat i previse cudan! Probao sam sa nekim crackom za fazon no cd crack, ali kad to uradim trazi mi da ubacim cd 2. :crash: ! ljudi pomagajte, vrijeme prolazi a ja venem za NOS-om! pozdrav

eror --> Ovdje mozete pogledati o kom error-u vam pricam!

e ljudi,mucim se ko pas,ali ne mogu dobiti opciju da namestim rezoluciju na 1280X1024,jednostavno nece to da mi ponudi,prelistavao sam i neke strane forume....pih,zna li neko mozda resenje ovoga?

Sta ce ti ta rezolucija, neproporcionalna je, 1280x960 je skroz OK (4:3).

Pa mozda covek ima TFT?

aj neka bude da mi treba 1280X960 ili 1152X864(takodje proporcionalna),ali ne moze nista preko 1024 da se podesi
nemoj samo da mi se neko javi da kaze kako mi treba barem fx5900 za te rezolucije....

BRRRR...predjoh igru sa 69% sta uraditi da bude 100% i da se otkljuca 100% upgradea...samo 70% otkljucano :(

[Miki] je napisao(la):
BRRRR...predjoh igru sa 69% sta uraditi da bude 100% i da se otkljuca 100% upgradea...samo 70% otkljucano :(

Idi na Wolrd Map i tu vozi trke koje su "Not Completed".

Jel igrate vi na hardu ili ko neke vune na mediumu?? :d

Na World Map nema nista osim prodavnica :)

[Miki] je napisao(la):
Na World Map nema nista osim prodavnica :)

Prvo u garazu pa onda na world map i otvorice ti se stage1 - stage5 sa sve trkama!

Vrh Dno