_Weasel_ je napisao(la):desavlo se i meni da u driftu predjem 300
![]()
gx-x je napisao(la):Evo ti kruzna trka, motor level 3, ECU level 2, turbo level 2
nisan skyline
loco je napisao(la):Treba da pobedis i trke kojih nema na mapi. Vozikaj se po gradu, nadji ih. Trkaj se malo sa ovim lozacima u gradu da bi otvarao unique upgrades (btw, dali ima nacina da se ponovo pojave ove zamlate, posto su nestali...nema ih vise).
eternity je napisao(la):Nemam takvih trka.Prosao sam ceo grad,ali ih nigde nisam nasao.Sa onim ******ima kada se trkam po ulicama ne dobijam nikakve upgrade-ove osim 100$.Pobedio sam njih 50-ak.Kako dalje od ovih 68%?
LiquidPlasma je napisao(la):Pa jesi li probao da ides na world map, i tamo da se trkas?
a c a je napisao(la):Za one koji kukaju sto za svaki auto moraju opet da kupuju level upgrade nek se sete samo 4 verzije Speed-a ranije (NFS V Porsche) gde se u Evolution mode-u moralo za svaki auto kupovati odvojeno sve i svja.
a c a je napisao(la):I igra je i dan danas najbolji deo NFS serijala. Go Porsche, Go!
teletabis je napisao(la):Nije tacno... ako su odgovarajuci delovi mozes u garazi da ih namontiras na nova kola....
[Miki] je napisao(la):BRRRR...predjoh igru sa 69% sta uraditi da bude 100% i da se otkljuca 100% upgradea...samo 70% otkljucano![]()
[Miki] je napisao(la):Na World Map nema nista osim prodavnica![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari