Šta je novo?

izaš`o Need for Speed Underground 2

Spirit je napisao(la):
Ma glupi Underground, jebote presao sam jedno 20-tak trka, nabudzio prvi auto sa skoro svim performance 1 upgrade-ovima i visual dodacima, ali zezala me trka gde je potreban sto bolji handling... nema veze reko, uzecu ja mazdu, kao zaradio sam jos jedan free auto od sponzora...

kad ono, nista upgradeovi, zero, nula! Kad udjem da menjam delove, nemam nikakvu opciju otvorenu, kao da sam na pocetku igrice... Kako glupo uradjeno, mislim sta sada, na svaki novi auto koji uzmem treba da kupim sve moguce upgradeove, i da ga filujem od pocetka?!? Jednostavno, ne postoji opcija da sa starog auta sve prebacite na novi, mislim koja nebulozaaa... e iznervirao sam se, a taman mi se otvorili i celica i hyndai tyburon :D

A ti bi da prebacujes delove sa Golfa na Mazdu :d :) ?

gx-x je napisao(la):
evo i ja da se javim, vozio sam igricu nekih 6 sati, (od 00:00 pa do sada) i jako je zarazna, gamplej je odlican. Smeta mi malo to sto ne mogu da se prebace delovi sa jednog auta na drugi, ali ono, sluzi me mazdica jos uvek. Pozdravljam custom stelovanje automobila, pogotovo za nitro i turbo. E sad ne znam kako vama, ali meni igrica ili radi super glatko (u 1280x1024) ili secka do bola odnos 90 na prema 10 u korist glatkog, ali kad padne fps na 20 onda nisam bas najsretniji, ista stvar se desava i na 800x600, igra je ili lose portovana (opet) ili zahteva mnogo procesora...kakva su vasa iskustva ?

PS. graficka je fx5900xt, CPU amd xp 2200mhz, fsb je 220, 512mb rama.

Izaosao je vec zvanicni patch za igru v1.1, a mozes ga skinuti odavde

Ja jos nisam instalirao, probajte pa javite...

@Opti: :) NE ! Ja bi da prebacujem samo nalepnice i farbu ! :d Al sad bez zezanja, ako cika moze da ti instalira ECU za 0.0001 sec onda valjda taj isti moze nekako da se zbudzi i na drugi auto :trust:

@Falcon: Patch sam stavio, ali on ne donosi apsolutno nikakav performanse fix isl.

OptiPlex je napisao(la):
A ti bi da prebacujes delove sa Golfa na Mazdu :d :) ?

E nije golf, nego Nissan NSX :d
ma nije toliko strasno, nego sad ne znam da li da pocnem da budjim celicu, ili da sacekam neki Skyline i slicno :smash:

Jeb ga, pa bar da nesto moze da se prebaci, ovako cu da se drzim nissana dok bude konkurentan, mada vec posustaje a tek sam trecu zonu otvorio

[edit] patch sam instalirao, sve potrebno je izaslo vec na netu ;) Iskreno, ne znam cemu sluzi, nikakav read me ili slicno... Nikakvu razliku ne primecujem

evo i malo zanimljivosti:

do I keep all my upgrades on a car when I trade it in like in NFS U1?- No all upgrades are gone just like they would be in real life

When I get a Unique Upgrade does it go on all cars I have or only o the car I was using when I got the upgrade?
- you only get the upgrade on the car you where using at the time!
itd...

sve bi to bilo super da postoji nacin da se zaradi potrebna kolicina novca, mislim teoretski moze, ali da sedim mesec dana kuci i pikam glupu igru... Ajd nek neko sad kaze da NFSU 2 nije simulacija :d

Poslednja izmena:
M3 je napisao(la):
Kola su lose uradjena... :d :d ne sprdaj se castiti !!!
Naravno da su loshe uradjena,loshije nego u prvom dijelu jasno se vidi da im nedostaje poligona,onda grafika je dosta loshija nego u prvom dijelu shto je opravdano jer je grad puno kompleksniji.Ko ne vidi da su kola loshije odradjena nego u prvom dijelu onda stvarno.... :wall:

Slazem se, a i ne svidja mi se ono epilepticno sarenilo svetla na zgradama za lude Japance....

Evo za one koje misle da je na Underground bolja grafika... :smoke:

Underground 1
NFSU

Underground 2
NFSU2

p.s. Da napomenem nisma mogao ja izvuci slike iz Undergrounda 2 jer nemam adakvatnu graficku , Driver nadam se da se ne ljutis :D
I jos nesto zaboravih da kazem da je ova UNDERGROUND 2 igrana na TI4200...a mozete misliti kako bi ovo izgledalo na npr. 9800Pro ili na 6800GT... :banana:
Poz... :bottle:

Poslednja izmena od urednika:
Igrica je toliko dobra da ne mogu da se odlepim (od volana naravno) ;)

A hoce neko da mi kaze zasto sam ja drugi? :p

zasto%20sam%20ja%20drugi.jpg

Poslednja izmena:
Pa shta se chudish kad si uzeo A3 :D:D:D

Evo posto ne mogu brisem sta ssam napisao evo jos jedne slike...
vezano je za Underground 1 ...da napomenem igra je istoigrana na Ti 4200 ;)
NFSU

Poz...

Edit by driver: Jel si normalan bre, postujesh sliku od 200Kb...Stavljaj linkove...

Poslednja izmena od urednika:
iskljuci AA u driverima - stavi na application controlled i nestace ti "kvadratici"

evo nekako sam uspeo da intaliram i igrao sam ceo dan... znaci igra je bolje odradjena nego prvi deo tj zanimljivija je... eh jedno je ****** sto ne mogu te delove da prebacujem sa auta na auto.. znaci imam celicu i ima vecinu delova instaliranu na lvl 2 ali vec polako pocinje da posustaje.i jos nesto smara me jer je mapa ogromna i dok ja nadjem sve one shopove za delove.A ono sto me je odusevilo je zvuk motora,znaci kad sam prvi put upalio igricu kad sam cuo ono.. znaci bruka,mnogo bolje odradjeno nego u prvom delu

deka je napisao(la):
Igrica je toliko dobra da ne mogu da se odlepim (od volana naravno) ;)

Uz sve mane, i ja nikako da je batalim bar da jedem... :d
salim se, sve preporuke, retka igrica koju igram duze od sat dnevno...

Samo me jos interesuje dali je na svaka kola razlicit zvuk ???
Poz...

Narano da jeste:D
Zvuk svakih kola je posebno sniman pa je ubacen u igru tako da je savrsenstvo:D

playerPA je napisao(la):
iskljuci AA u driverima - stavi na application controlled i nestace ti "kvadratici"

Ja sam kod mene resio problem na taj nacin sto sam u driverima ukljucio AA i AF na 2x/4x ??? :zgran:

LUC1FER je napisao(la):
Eeeee to volim... Jedva cekam da kupim novu graficku....uhh...

...pa da ti se jos bolje cuje! :D

LUC1FER je napisao(la):
Pogleadaj ili poslusaj lude japance i to naravno gran turismo serijal , sta je snimanje svuka i zvuk auta- najbolje od svih voznji ikada!!!

Poslednja izmena:
driver je napisao(la):
Ni ja ne znam chemu onaj metal i dranje od muzike, kada veze nema sa temom igre...

Ma nije sto je metal (inace ne slusam ga :) ) vec me je nekako terala na agresivnu voznju i davala pravi utisak nenormalno agresivne brzine....
Cak sam nekoliko pesama iz prvog dela izvukao na mp3 i ubacio u kola,tako da svaki put kad mi se zuri ili pozelim da divljam,prvo ubacim cd,pa onda level na 35,pa onda..............[BAM] , [tinu,ninu,tinu,ninuuuuu] ................... :angel:

:d

Ne, nego su trebali da stave muziku za lift :d u adrenalinsko-arkadnu voznju :)

Jel zna neko u cemu je fora kad mi oni likovi trepere stop svetlima kad im se priblizim, i onda mi se pokaze znakic na mobilnom, verovatno me izazivaju na nesto, ali ne znam kako da im odgovorim, samo se vozikamo tako.... jel treba nesto da se pritisne ili sta, u cemu je fora....
p.s odlicno je na volanu, malo smanjite sensitivity tamo u wheel options, i odlicno radi....stavite kameru na haubi i "getaway in Stockholm"... ;)

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Ne, nego su trebali da stave muziku za lift :d u adrenalinsko-arkadnu voznju :)

Pa necu valjda da slusham muziku pored onakvih zvukova ? :D:D:D
Meni je ingame music off odavno :)

M3 je napisao(la):
Evo vam momci da cujete kakvi ce zvukovi da budu u GrandTurismo 4
Evo linka...
http://www.playstation.jp/scej/title/gt4/
Naravno idete na Sound...

Ko ima PS2, mogao je to i da proba uzivo josh pre godinu dana :)

Boris Lozac je napisao(la):
Jel zna neko u cemu je fora kad mi oni likovi trepere stop svetlima kad im se priblizim, i onda mi se pokaze znakic na mobilnom, verovatno me izazivaju na nesto, ali ne znam kako da im odgovorim, samo se vozikamo tako.... jel treba nesto da se pritisne ili sta, u cemu je fora....
p.s odlicno je na volanu, malo smanjite sensitivity tamo u wheel options, i odlicno radi....stavite kameru na haubi i "getaway in Stockholm"... ;)

pritisni enter, mislim da chak morash ovaj shto nije na numerichkoj tastaturi, treba da prihvatish izazov i krecete odmah u jurenje, onaj koji vodi treba da napravi razliku od 300 metara i dobio je kesh. Najbolje je shto onaj koji vodi moze da ide kuda hoce, drugi mora da ga prati...

Upravo tako, enter i krece jurnjava... Iskljucivo na taj nacin se dobijaju unique upgrades, mada je meni ta trka jedna od najfrustrirajucih...

Spirit je napisao(la):
Upravo tako, enter i krece jurnjava...
da ali covek ima volan , pitanje je gde je postavio tu opciju na volanu!:)
a da je frustrirajuca to svakako jeste!!!! nekad mi se desava da si i po 10-15 minuta jurimo i zaradim 100-tinak dolara i skontam da lik i nije nesto jak samo sam se ja ebavao kroz guzvu i nisam mogao da mu odmaknem :)

Nazad
Vrh Dno