- Učlanjen(a)
- 29.12.2001
- Poena
- 739
da imas ti bi vec staviodriver je napisao(la):Pa ja sam je vec instalirao, ocesh shot ?![]()
da imas ti bi vec staviodriver je napisao(la):Pa ja sam je vec instalirao, ocesh shot ?![]()
driver je napisao(la):E sad, najbitniji detalj, koji ce se nekom svideti a vecini ne, grafika...Igra je totalno prebachena sa konzole, tako da nema ni filtering nikakav (bar kod mene na TI4200, 1024@full), tako da se na putu jadno vide sitne kockice kao u softverskom modu...
driver je napisao(la):Evo ga sad update, neshto se istripovalo, vishe nema kockica![]()
M3 je napisao(la):Driver sve je to fino ali covjece mogao si baciti i slike od Audi A3-a !!!
Ajde molim te postuj ih bas me interesuje kako izgleda
Poz...
driver je napisao(la):A da...ko hoce da prevozi lubenice, tu je uvek 206![]()
driver je napisao(la):@Lukija...Eno je AE86 u prvoj "postavi" kola koja se mogu izabrati![]()
It aint about power dude! It's all about balance (Keiichi Tsuchiya)
Balance means EVERYTHING in a race (Naoki Hattori)
driver je napisao(la):A da...ko hoce da prevozi lubenice, tu je uvek 206![]()
Lukija je napisao(la):Autic je lud k'o struja, ladno na driftu tuce mnogo jace japance. A i na Touge. Primer izbalansiranosti.
M3 je napisao(la):Joj jedva cekam da ga istaliram....Uhhh al sam se napalio , bas sam se napalio...
Poz...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari