Šta je novo?

izaš`o Need for Speed Underground 2

ljudi,jel lozite ili ste je stvarno nabavili??? Ako jeste pisite nesto,kacite fotke a naravno detalje oko nabavke na PM

zezam ja malo gurua, nemam ja igru i nemojte da me pitate vise. povlacim se iz ovog treada, imam posla. poz svima

Aman ako ste je nabavili, postujete malo utisaka, a može i neki screenshot!

Electronic Arts objavljuje pozlaćivanje drugog dela poznate noćne ulične vožnje Need for Speed Underground 2, koja se radi u Black Box Studios-u i pojaviće se u prodaji 15. Novembra u verzijama za PC, PlayStation 2, GameCube i XboX. Need for Speed Underground 2 će imati čak 5 ogromnih područja (gradova) u kojima će biti velika sloboda kretanja, preko 125 milja gradskih ulica, povećan broj automobila i stotine poboljšanja koja možete nadograđivati na vaše asfaltne zveri, kao i Online mogućnost igranja, itd...

Evo prvih utisaka...Igra je drugachija nego prvi deo, i u svemu naprednija...Fizika mnogo bolja, vishe ni ne lichi na arkadni NFS do sada...Sve je teze, i nekako realnije...Brzina je ono shto mi se najvishe svidja, a takodje i performanse automobila, koje su odlichno izbalansirane...Vozio sam samo nekoliko quick race-ova, i ako sam dobro stekao utisak, nema glupog catchupa vishe...Oprao sam ih pola kruga, a kada sam se zakucao u neki auto gde mi je trebalo vremena da se "oporavim", nisu me prestigli u roku od sekunde, trebalo im je realno vreme da me sustignu...Za zvuk motora, i ponashanje istog, standardno odlichno kao u demou...E sad, najbitniji detalj, koji ce se nekom svideti a vecini ne, grafika...Igra je totalno prebachena sa konzole, tako da nema ni filtering nikakav (bar kod mene na TI4200, 1024@full), tako da se na putu jadno vide sitne kockice kao u softverskom modu...Ali to je samo shto se tiche puta, jer je zahvaljujuci tome, ostatak grada (zgrade, i sve ostalo), kristalno chisto i jasno, tako da je ukupni utisak bolji od prvog dela...Al pazi sad :) U 1024@medium, sve LETIIIII, a strashno je detaljno...
Za gameplay bih dao skoro chistu desetku (mozda ce moci i bolje u trojci :)), i stvarno se na pochetni utisak (kakve su ovo kocke ????), totalno zaboravi posle tri krivine...Evo par shotova koje sam na brzaka navatao...

Prilozi

• nfsu2_1.jpg
    nfsu2_1.jpg
    216.7 KB · Pregleda: 209
  • nfsu2_2.jpg
    nfsu2_2.jpg
    203.3 KB · Pregleda: 152
  • nfsu2_3.jpg
    nfsu2_3.jpg
    292.6 KB · Pregleda: 139
  • nfsu2_4.jpg
    nfsu2_4.jpg
    225.5 KB · Pregleda: 128
Poslednja izmena:
@Lukija...Eno je AE86 u prvoj "postavi" kola koja se mogu izabrati :D

driver je napisao(la):
E sad, najbitniji detalj, koji ce se nekom svideti a vecini ne, grafika...Igra je totalno prebachena sa konzole, tako da nema ni filtering nikakav (bar kod mene na TI4200, 1024@full), tako da se na putu jadno vide sitne kockice kao u softverskom modu...

Pa sta si ocekivao na DX8 karti!
Ako se ovo stvarno vidi i na Dx9 karticama,onda su potpuno zasrali stvar...
Off topic:
Joj ako bude u PES4 onako teren izgledao kao na PS2...ubicu se! :)

E milane stvarno lupetash :) Pa GF1 je imao filtering :)))

Evo ga sad update, neshto se istripovalo, vishe nema kockica :)

Prilozi

• filter1.jpg
    filter1.jpg
    190 KB · Pregleda: 182
  • filter2.jpg
    filter2.jpg
    254.2 KB · Pregleda: 120
  • filter3.jpg
    filter3.jpg
    212.6 KB · Pregleda: 112
  • filter4.jpg
    filter4.jpg
    222.7 KB · Pregleda: 113
driver je napisao(la):
Evo ga sad update, neshto se istripovalo, vishe nema kockica :)

U dobro je,taman sam se o`ladio. :S:

Driver sve je to fino ali covjece mogao si baciti i slike od Audi A3-a !!!
Ajde molim te postuj ih bas me interesuje kako izgleda ;)
Poz...

Mozda je neko pomenuo ranije ali nisam primetio, na koliko diskova ide NFSU2?

na dva diska...

M3 je napisao(la):
Driver sve je to fino ali covjece mogao si baciti i slike od Audi A3-a !!!
Ajde molim te postuj ih bas me interesuje kako izgleda ;)
Poz...

E, nemoj da te banujem :)

Evo odigrah jedno 2 sata scenario mod, i dobro je, najvishe je fora kao GTA...Misije na sve strane, i treba zavrshavati, po izboru...S vremena na vreme, riba daje neke savete, objashnjava shta i kako, upucuje gde se moze dobiti veca kinta itd...Otvorili su mi se spojleri posle jedno 20 trka, i sad sam malo sredio kolica da liche na neshto :)
Btw, najbolje je odabrati u startu 240SX, ima najbolje ubrzanje, a inache je poznat po handlingu, tako da je najbolji drift auto i iz prvog dela, a bogami i real-life:)
A da...ko hoce da prevozi lubenice, tu je uvek 206 :)

Poslednja izmena:
driver je napisao(la):

Sad ce se neki osecati prozvanima :d :d :d

driver je napisao(la):
@Lukija...Eno je AE86 u prvoj "postavi" kola koja se mogu izabrati :D

Autic je lud k'o struja, ladno na driftu tuce mnogo jace japance. A i na Touge. Primer izbalansiranosti.

It aint about power dude! It's all about balance (Keiichi Tsuchiya)
Balance means EVERYTHING in a race (Naoki Hattori)

Poslednja izmena:
Joj jedva cekam da ga istaliram....Uhhh al sam se napalio , bas sam se napalio...:D
Poz...

driver je napisao(la):

Ne mogu da se setim koji je to film (mozda Americki grafiti?) ali neko je izvalio u fazonu - auto ti sluzi za prevoz balege
:D

Lukija je napisao(la):
Autic je lud k'o struja, ladno na driftu tuce mnogo jace japance. A i na Touge. Primer izbalansiranosti.

Josh kad bi to s'vatili ovi shto ce da uzmu 206 i da predju igru sa njim :D:D:D

Nisam hteo da uzmam AE86 jer je u startu dosta slab, pa smara :) Zato sylvia rastura :)

M3 je napisao(la):
Joj jedva cekam da ga istaliram....Uhhh al sam se napalio , bas sam se napalio...:D
Poz...

A shto ? Pa nema kadett GSI :D:D:D:D

E, njega sam 'teo da napishem, ali je na eci-peci-pec dobio kadet :) Isto kako ljudi kupuju kola kod nas :D:D

I........ kakva je za Volan (crveno crni Logitech).... ??

Otkud ti da imam volan ? I josh "crveno-crni" Logitech :D:D:D

Sto se nisu setili pa ubacili Saab :eyebrows:

Kakav bre saab sad ;)

I evropljani koji su u igri ubacheni su na silu, da bi moglo da se proda u evropi, poshto ove japance niko ne zna :D:D:D

Poslednja izmena:
ahhaha...ladno citiras Suchiju...i Hatorija.....ahahahaha
Guru proklet da si i ti i tvoji filmici!!
a jel znas ono kad kaze: "baagana!!" :) :)

Hahahahaah :)
Pa ja sam rekao da su tih 20GB filmica enciklopedija za ljude ovde :), i ima ljudi koji su se totalno okrenuli :)
Ko hoce to, moz se javi, naravno bez nadoknade :)

Nazad
Vrh Dno