Šta je novo?

izaš`o Need for Speed Underground 2

omnik je napisao(la):
NFS i pogled iz kokpita, molim? :d ;)

Sto se cudis? NFS je do Porshe Unleashed-a imao pogled iz kokpita.
Zasto su ga posle izbacili, nikome nije jasno.

ToxiC je napisao(la):
@M3
alo bre kako nije zahtevna, pa ja sam NFS-U igrao na Athlon XP 2000+ (1667 MHz), 256 MB DDR 333 MHz i GF4MX440 sve to u 800x600 , sada se ne secam sta sve ima od podesavanja, ali sam stavio sve na high ili medium!
mislim da se ovaj NFS-U2 nece moci ni "osrednje" igrati na takvoj makini! :)

Nadam se da ti je jasno da je kod tebe graficka kartica vrlo slaba i da ne moze da tera najnovije naslove prihvatljivom brzinom. A kada se sa njom spoji samo 256 MB RAM-a, rezultat je takav kakav je.

Ma ljudi kazem vam uopste demo nije zahtjevan, ali sto ga vise igram sve mi se vise svidja ...uhh odoh da ga igram:D
Poz...

M3, nije ono 206 u demou, ono je 350Z :)

:lupko: PA ko je rekao da je 206???:d

Poslednja izmena:
Tales je napisao(la):
Nadam se da ti je jasno da je kod tebe graficka kartica vrlo slaba ..
jasno mi je i zato vec poodavno imam R9800PRO + B2500+ (@3200+) + 512MB CORSAIR DDR400 :wave:
ali ne znam da li je kompletan engine igre radjen ili samo malo modifikovan?
onaj stari nije bio zahtevan!

JA bi prije rekao da je engine modifikovan, posto nema nekih znacajnih poboljsanja u grafici, doduse kola su mnogo bolje uradjena ali okolina ....tu i tamo , po tome planu ocekivao sam vise!!!
Poz...

Razmazeni smo, u tome je fora! :D

E sad svako ima svoj ukus....;)...tako da o tome ne treba rspravljati :D
Poz...

Aaaaa sa srecom da barem jedna igra izadje prije ocekivanog datuma ...
Poz...

Samo josh da i kod nas stigne na vreme.

Kakav je NFS U sa volanom, ja sam ga presao na tastaturi, ali od kako sam nabavio volan, nisam instalirao, jel dobar fazon, jel Drift tezi, laksi sa volanom....??
Posto jedva cekam drugi deo, ali bi da je igram sa volanom.....

Peugeot 206 rulez :smoke:

Boris Lozac je napisao(la):
Kakav je NFS U sa volanom, ja sam ga presao na tastaturi, ali od kako sam nabavio volan, nisam instalirao, jel dobar fazon, jel Drift tezi, laksi sa volanom....??
Posto jedva cekam drugi deo, ali bi da je igram sa volanom.....
Need for Speed Underground 1 je bio vrhunski za volan.Mozda najbolja igra koja je uradjena za volan.ALi ovaj Demo nije takav (barem meni).Senzitiv je slab tako da malo kasni .Mislim ja sam se navikao ali ipak je to mnogo bilo bolje u prvom dijelu ;) Ali nadam da ce to ispraviti u drugom dijelu...
A sto se tice drifta nije vise po raznim hangarima nego ides,vozis kroz grad ...sve u svemu odlicno je zamisljeno ;)
Poz...

da li ste primetili kapljice kishe? bedak je shto nisu dali da se u demou modifikuju kola, ali kapiram da ce biti zlo! :)

Pa naravno da sam primjetio, ali covjece igram demo koji mi je toliko zanimljiv ...uhhh...ljudi koliko ste stigli na drift ..ja sam jedva sa volanom prebacio 110000 poena...ali jedva....

na @3.7,512,6800u izgleda perverzno dobro :smoke:

1600X1200, na velikom ekranu.... :zgran:
nije lose....

mislim da ce drift biti ok kada budu druga kola - ovaj 350z nikada nije dobro driftovao :)

I znaci nije bas dobar demo za volan... ?
Nadam se da ce da bude dobra full verzija za volan, posto sad stvarno od kako ga imam, ne pada mi na pamet da voznje igram na tastaturi....

Ovaj demo je ultra mocan. samo shto mi drift sa ovim 350z nije ishao ni u NFSU1. Grafika je perverzija u 1600x1200 izgledao kao da sam napolju. Jedino shto i malo smetaju ona svetla od kola koja mi idu u susret, ali sva sreca pa se mongu iskljuciti. Ovaj nachin free-ridea mi malo vuce na GTA, koji inache mrzim, ali sve ostali je dobro. A kako cemo raditi neki upgrade, svaki put u garazu i onda tamo *****avanje. Svidja mi se ovo shto sam prochitao kad ucem u garazu da ima preko 30 razlicitih modela...wow. Aj josh 2 nedelje pa da igramo punu verziju.

Demo je super, bas ono sto se od demoa i ocekuje, a to je da upali ljude. Mene je nagovorio da kupim original.

Muzika je super, grafika je odlicna, samo je i meni malo tamno, ne znam zasto i screenovi su mi malo tamniji, tako da se deo detalja gibi u tom mraku, ali videcu malo sa podesavanjima.

Ako hoce neko da pustim link ka 30 screenova koje izvadih.

Kod mene jesete mrak, ali se sve vidi. Ajh postavi link ako su neki dobri. Evo i moj screenshot

Prilozi

• NFSU2.JPG
    NFSU2.JPG
    101.4 KB · Pregleda: 201
kod mene je mrkli mrak ako je ukljucen AA

zerbah je napisao(la):
mislim da ce drift biti ok kada budu druga kola - ovaj 350z nikada nije dobro driftovao :)

Pa valjda zato shto to stvarno nije drift auto :D

ej ljudi koji je ono trip za Hydrauliku ja nekontam stiskam i H i J
ali nista

Vrh Dno