Šta je novo?

izaš`o Need for Speed Underground 2

Boris Lozac je napisao(la):
Kakav je NFS U sa volanom, ja sam ga presao na tastaturi, ali od kako sam nabavio volan, nisam instalirao, jel dobar fazon, jel Drift tezi, laksi sa volanom....??
Posto jedva cekam drugi deo, ali bi da je igram sa volanom.....

Ja se iskreno nadam da je dobar za volan, posto sam online igrao i u driftu me je neki baja [garant sa volanom] odvalio kao zeka. Mislim ko normalan moze da napravi 1.3 miliona iz jednog drifta ? JEDNOG !!

M

ehm cini mi se da modovana verzija supre u Juicedima cak mnogo vise od tih 300k.....tako da je vrlo moguce da je stvarno tako,zaista nisam vozio auto preko 200k,a pogotovo ne na taj nacin(volan u desno pa gas do daske)

uostalom ocete REALNO-vozite LIVE FOR SPEED.jedina igra u kojoj vozim iz kabine-JEDINA!!!!!!

ma oket mislim utisak je isti i usledecem slucaju Uzmes ladu ziguli 1600 izvadi cement koji ti zimi stoji u gepeku da bi mogo kako tako da vozis i dobijes identican efekat samo pri mnogo manjoj brzini . (a da vozis po ledu i snegu)
Nego i ja mnogo je dobar ovaj demo bas je odlican smo koliko ima veze demo sa igrom i za TOCA-u je bio odlican demo pa igra onak?

Josh uvek o JUICEDu? Pa vishe che biti kao da vozish zhiguli sa tri dzaka cementa, pa nikako da udjes u krivinu, a tamo ti popadaju dzakovi pa se vrtish ko majmun :D ...ma smesna igra naspram ANDRGND :d ...live 4 speed takodje :trust: ...

BTW spinner imate i u demou, na crvenom nissanu
BTW2 jel ste bili u zutoj garazi?

Poslednja izmena:
Sta ima u zutoj garazi?

Sta ima u zutoj zgradi i gde je? Jel moze ista da se radi na ovim automobilima ili je to ogranicenje demo-a?

Jedino sto sam uspeo je da zamenim auto za drugi. Uzeo sam onaj srebrni i mogu reci da je dosta brzi.

E da, nikako mi ne uspeva da igram online, jel uspelo nekome??

Meni je uspelo jednom. Svaki put su zauzeti serveri.

Evo ti slike gde je zuta garaza, kako ona izgleda i jeda slika iznutra. Ako ti slika nije jasna, dodjesh do ugovaranja za circut trku, onaj zuti krug, i tu skrenesh ka auto putu (put 23 valjda) i onda imash sa desne strane jednu slepu ulicu i tu ti je zuta garaza. Mozas samo da gledas a nemozes nista da upgrade-ujes.

Prilozi

• out.JPG
    out.JPG
    90.9 KB · Pregleda: 197
  • in.JPG
    in.JPG
    98.8 KB · Pregleda: 165
@falcon
jesi probao onaj bordo(trula visnja) ?!
ima iste karakteristike kao i taj sivi (isto kao i zuti) ali mi je zato mlogo lepsi :)

@driver
kako uspes da na driftu imas tako puno poena? volan ili tastatura?

Uh, ne mogu vise da izdrzim :wall: :wall: :wall: :D

Jer izlazi 11.novembra???
Prvo je bilo 9.nov,a sad sam nesto trazio i nisam nasao official relase date....

M3 je napisao(la):
Pa naravno da sam primjetio, ali covjece igram demo koji mi je toliko zanimljiv ...uhhh...ljudi koliko ste stigli na drift ..ja sam jedva sa volanom prebacio 110000 poena...ali jedva....

Sa tastaturom sam nazicao skoro 150k ili ti 148352. Neznam dali je lakse sa volanom ili tastaturom, ali meni koji nisam nikakav za volanom, vishe me vuce tastatura, mada sa volanom bi mozda naucio da vozim.

PA znas kako kad igras sa volanom koji nema dobar senzitiv onada je lakse masu na tastaturi ili na dzojstiku , tu nema govora...
A intereuje me koliko ste odvozili cirikut tablu ...meni je najbrze 2.42... vama???

ToxiC je napisao(la):
@falcon
ima iste karakteristike kao i taj sivi (isto kao i zuti) ali mi je zato mlogo lepsi :)

@driver
kako uspes da na driftu imas tako puno poena? volan ili tastatura?

Pa tastatura :)

Inache, igrao sam demo za ps2, i nije isti...Ovde vozish EVO8 i moze da se budzi, a tek onda kako je dobro :)

Driver: kakav je zvuk na EVO8 ???

ToxiC je napisao(la):
@falcon

Nisam, jer ako vec imaju svi iste karakteristike, sto bih uzimao neki koji mi se manje dopada na oko ;)

Ovako furam sivi, iskljucim stability control i przim do daske :guitar:
Kad ce vise da izadje igre, da imam bar nesto da se zanimam do HL2 :cigar:

driver je napisao(la):
Pa tastatura :)

Inache, igrao sam demo za ps2, i nije isti...Ovde vozish EVO8 i moze da se budzi, a tek onda kako je dobro :)
Kakav je framerate na PS2??? Grafika takodje?

Jel' dodje i ovo uz igricu:

Fotka ---> OVDE! :eyebrows: :eyebrows:

Inace:

The Need For Speed™ Underground 2 World Launch Party
If you missed the chance to check out the launch event for Need for Speed Underground 2, then don't sweat it, because we taped it for you. Be sure to check out the Need for Speed Underground 2 Launch Party on SPIKE TV premiering on Thursday, November 11th at 11PM.

http://images.ea.com/eagames/offici...s/screenshots/launch_event/drift_show_off.jpg
http://images.ea.com/eagames/official/nfs/underground2/us/screenshots/launch_event/snoop_stage_2.jpg
http://images.ea.com/eagames/official/nfs/underground2/us/screenshots/launch_event/snoop_stage.jpg

M3 je napisao(la):
Driver: kakav je zvuk na EVO8 ???

Odlichan kao i 350Z, i mnogo lichi na pravi EVO...

@BitrAtE: Grafichki, na 74cm TVu izgleda potpuno isto (ja imam TI4200), a fps je skoro sve vreme savrshen, desi se povremeno da padne malo, ali ne utiche na igranje....

Inache, igra se pojavila nocas za PC, 2CD :)

Poslednja izmena:
GrimCasual je napisao(la):
Jel' dodje i ovo uz igricu:

Fotka ---> OVDE! :eyebrows: :eyebrows:

Dobar joj minic, provalite znak :D

jel igrao neko igru? stigla je nocas u prodavnice

evo pojavila se, stize do vecheras...

Miroslave, na koju shemu je neko vec mogao da igra :D:D:D

kako ko? evo ja cu za pola sata da je istaliram. oces screen shot? :D vuna ostaje vuna ;)

Pa ja sam je vec instalirao, ocesh shot ? :D:D:D:D

Vrh Dno