Tales
Čuven
- Učlanjen(a)
- 16.12.2001
- Poena
- 620
omnik je napisao(la):NFS i pogled iz kokpita, molim? :d![]()
Sto se cudis? NFS je do Porshe Unleashed-a imao pogled iz kokpita.
Zasto su ga posle izbacili, nikome nije jasno.
omnik je napisao(la):NFS i pogled iz kokpita, molim? :d![]()
ToxiC je napisao(la):@M3
alo bre kako nije zahtevna, pa ja sam NFS-U igrao na Athlon XP 2000+ (1667 MHz), 256 MB DDR 333 MHz i GF4MX440 sve to u 800x600 , sada se ne secam sta sve ima od podesavanja, ali sam stavio sve na high ili medium!
mislim da se ovaj NFS-U2 nece moci ni "osrednje" igrati na takvoj makini!![]()
jasno mi je i zato vec poodavno imam R9800PRO + B2500+ (@3200+) + 512MB CORSAIR DDR400 :wave:Tales je napisao(la):Nadam se da ti je jasno da je kod tebe graficka kartica vrlo slaba ..
M3 je napisao(la)::lupko: PA ko je rekao da je 206???:d
_/Neo\_ je napisao(la):Samo josh da i kod nas stigne na vreme.
Need for Speed Underground 1 je bio vrhunski za volan.Mozda najbolja igra koja je uradjena za volan.ALi ovaj Demo nije takav (barem meni).Senzitiv je slab tako da malo kasni .Mislim ja sam se navikao ali ipak je to mnogo bilo bolje u prvom dijeluBoris Lozac je napisao(la):Kakav je NFS U sa volanom, ja sam ga presao na tastaturi, ali od kako sam nabavio volan, nisam instalirao, jel dobar fazon, jel Drift tezi, laksi sa volanom....??
Posto jedva cekam drugi deo, ali bi da je igram sa volanom.....
zerbah je napisao(la):mislim da ce drift biti ok kada budu druga kola - ovaj 350z nikada nije dobro driftovao![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari