Ja drzim 1080p 50HzI sta na kraju postaviti u podesavanjima hp4024. 1080i 50hz ili 1080p 50hz?
Ирис Бокс јесте паметан уређај, али је закључан од стране Телекома.Postovanje!
Čitam koliko stignem zbog malog deteta. Ali shvatila sam manje više da je mts sr.nje
No 18 meseci za džabe , a realno meni nije ni bitan tv, muz prati arenu, pa zato neće eon.
Ali ono sto mene zanima jeste da li box ima svoj YouTube kao sto eon ima?
Jer kada sam sama sa malim pustim mu idj kids dok kuvam ili radim nešto, a vidim da ga nema na spisku kanala, a tv mi nije smart, pa sam mu na eonu preko njihovog yt pustala
Meni nikad niko nista nije proveravao, iako sam uvek sve vracao.Kad vracam STB, da li treba da su bas svi kablovi iz kutije na broju?
Da li proveravaju pojedinacno?
Vracam uredjaje tokom dana, otud i post u vise tema.
Ne secam se sta je sve bilo u kutiji. Koristio sam neke njihove kablove, ali i svoje pa nisam bas siguran sta je cije.Meni nikad niko nista nije proveravao, iako sam uvek sve vracao.
Легално- не можеш инсталирати апликације.Нема могућности за хбо макс, дизни и сл? Интересантно...
Мени су прегледали кутију и најбитније да си им вратио Ирис Бокс, даљински управљач и адаптер за напајање.Kad vracam STB, da li treba da su bas svi kablovi iz kutije na broju?
Vratio. Samo provereni serijski brojevi STB-a.Kad vracam STB, da li treba da su bas svi kablovi iz kutije na broju?
Нико није добио новије уређаје?Да ли неко може окачити слике најновијег ирис уређаја, предња и задња страна? Хвала.
Na koji uređaj konkretno misliš? Koji model?Нико није добио новије уређаје?
Evo fotki tog modela:To je model Skyworth HP4024, ja ne znam da ima neki nov model koji daju korisnicima.
Vizuelno oba modela su identična, istih dimenzija.Mislim da se fizicki ne razlikuje od HPH07 (bar ne upadljivo), pa treba pogledati nalepnicu odozdo.
Box ide na max, zvuk kontrolišeš samo na TV-uJel ovo moguce da je zvuk na HP4024 toliko slab? TV moram da pojacam do pola a box do 70, 80 da bi bio neki pristojan zvuk. Ukljucim youtube na tv-u na pola grmi kolilo se glasno cuje, moram da ga smanjim. Ima li neko resenje za ovo?
Koaksijalni kabl. Kao razlika izmedju boga i bunardzije. Imao sam oba.@matke84 koje prednosti si imao na eonu u odnosu na iris?
Jel ti to mene zezas? Interfejs mnogo bolji i funkcionalniji, kod irisa kao da je radjen pre 10 godina, brzina prebacivanja brza, slika ostrija, zvuk ujedaceniji i glasniji, vracanje programa na mnogo boljem nivou. Mozes da vratis bilo koji program u bilo kom trenutku. Nije limitirano samo trajanjem emisije vec nastavlja ako je presao u drugi termin. Ako si zapoceo vracanje ne moras da prekidas kao kod irisa vec biras sledecu emisiju. Omiljeni kanali dobijaju broj od 1 pa na dalje. Mogu da ih sortiram. Ako postoje omiljeni kanali zelim da ih uredim po svom, da mi arena bude na kanalu npr 16 a ne na 159 ili koji vec. Trajanje info prikaza o trenutnom programu mogu da odredim duzinu a kod irisa traje 10 sekundi i to ti je. Video klub mnogo uredjeniji i laksi za navigaciju. Glasovna navigacija. Kvalitetniji i bolji daljinski. Sam eon ima otvoren android i mozes da instaliras bilo koji app po zelji. Nadam se da je ovo dovoljno.@matke84 koje prednosti si imao na eonu u odnosu na iris?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari