Šta je novo?

Iris TV box mts (nije tema o Iris Go ni Iris Smart aplikaciji)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kucas ono gore sto sam ti napisao, probaj prvo #1397# meni taj radi na istom boxu. i tu imas sve sto hoces pa izaberi.
i dalje isto izbacuje mi eror ERR-157022010 request ca device is invalid. Ne znam sta da radim

Dobih danas i Iris TV sa HP2024 box-om, HD usluga preko optike i već dva bagovanja - ukoči se slika i kad promenim program, nema više slike - crno, bilo kakav overlay (spisak kanala, informacije o programu... sve radi, samo nema.slike samog programa).

Da li je još neko imak takav problem?
Ja sam vec dva meseca na Lelekomu i imam od prvog dana kocenja i jos nekih stvari.
Trazio sam neku kompenzaciju,ali se prave blesavi tako da sam uputio zalbu Ratelu pa cemo videti.
Kao reklamacija nije osnovana jer su te usluge free.
Mene kao korisnika ne zanima,ja sam potpisao ugovor i ocekujem da se postuje obostrano,a ne samo jednostrano.

Nije baš tačno.
Tv program se proizvodi u 50fps, a emituje u 50 polu slika (svaka neparna linija)

moze li na ovom 4024 da se upari daljinski preko BT?

Edit: videh sad kroz search. Koga zanima: *1397# pa add accessory.

Poslednja izmena:
Drugari, rade li svi crni daljinci po BT principu? Vidim da ovi koji idu uz 4024 na leđima imaju BT logo. Skoro je nemoguće dobiti nove u poslovnicama. Polovne, koji su često odlični, daju na lepe oči - keva, 80 godina, nakupila pun džak😂 Šalim se, dobila dva - ko novi. Mislim da ne mogu blututom da se upare sa HP4024. Za BT verziju ti treba 3 svedoka da stari ne radi. Lakše je dobiti boračku penziju u CG. Po ugovoru nas duže 4€. Valjda ih nema dovoljno...

Poslednja izmena od urednika:
Koji STB mts daje sad?
Od svih modela u opticaju, koji STB vazi kao najbolji, ili najmanje los?
U prethodnom ugovoru imao sam Q11.

Drugari, rade li svi crni daljinci po BT principu? Vidim da ovi koji idu uz 4024 na leđima imaju BT logo. Skoro je nemoguće dobiti nove u poslovnicama. Polovne, koji su često odlični, daju na lepe oči - keva, 80 godina, nakupila pun džak😂 Šalim se, dobila dva - ko novi. Mislim da ne mogu blututom da se upare sa HP4024. Za BT verziju ti treba 3 svedoka da stari ne radi. Lakše je dobiti boračku penziju u CG. Po ugovoru nas duže 4€. Valjda ih nema dovoljno...
Ti daljinci (novi) sa BT mogu da se nađu na KP za oko 1000 dinara. Verovatno ti je to najlakši način da dođeš do njih. Polovni su oko 500-600 din.
Evo prvog oglasa na koji sam naleteo: https://bit.ly/3WUKIxk

Pa zato se i teško ili nikako i ne dobijaju u poslovnici, ili ih nema, jer ih radnici prodaju na crno preko raznih sajtova. Isto važi i za STB uređaje i rutere.

Poslednja izmena:
Sve je moguće u Srbiji, ja sam pre 10 godina od čoveka iz Telekoma kupio 2 fabričke kutije sa 10 komada po kutiji Huawei HG532e.......sve NOVO NEOTPAKOVANO sa Huawei fabričkom trakom i stiker serijskim brojevima na kutiji od svakom modema.
Prosledio dalje kupcu i zaradio 90 evrića😀

Sve je moguće u Srbiji, ja sam pre 10 godina od čoveka iz Telekoma kupio 2 fabričke kutije sa 10 komada po kutiji Huawei HG532e.......sve NOVO NEOTPAKOVANO sa Huawei fabričkom trakom i stiker serijskim brojevima na kutiji od svakom modema.
Prosledio dalje kupcu i zaradio 90 evrića😀
Ispalo iz kamiona.
Koji STB mts daje sad?
Imao si najbolji.

Koji STB mts daje sad?
Ako bi mene pitao najbolje po tebe je da imas kao ja HP4024 sto nece vecina da ti kaze jer imaju iz nekog razloga probleme, ja nijedan nisam imao do sad sa tim android boxom.
Ja bi ti taj preporucio ako mozes da biras, kolege ce ti verovatno druge predloziti iz gore navedenih razloga ili iz razloga sto ga nisu imali i ne mogu da ga preporuce.
Ja sam imao pre kao i ti Q11, ali ovaj je svetlosnim godinama ispred tog(po meni) a najveca razlika je sto je ovaj HP android dok Q11 nije, za sada je zakljucan ali ili ce ga oni nekim apdejtom otkljucati ili ce uskoro neki pametni ljudi otkljucati pa ce tek onda doci taj box do svog potencijala, a za sad meni brze prebacuje, nema da se zamrzne slika kod prebacivanja na 2 sek, ukljucis mu BT i mozes da ga iz druge sobe kontrolises, bolja slika, brzi bolji procesor, veca memorija itd.
Javice se neki da sve to demantuju, ali ja ti pricam kako je kod mene da mi je los 100% bih ga zamenio bez problema, ovako dok radi ne diram i cekam ili da p*deri iz mts otkljucaju ili da neki pametniji ljudi od mene otkljucaju ovaj box.
Onaj stariji HP je vec otkljucan(KP) pa ako mozes uzmi mozda njega ne znam ali Q11 je zastareo, ja ga u 2023 ne bih razmatrao kao opciju, pre 4-5 godina mi je radio top, ali nove funkcije se dodaju a stare jel zastarevaju pa tako i taj Q11, po meni je dobar za penzionere kojima ne treba sva blagodet android boxa, kome funkcije i brzina nisu vazni kao ni pouzdanost, vec da radi.
Ne mogu da kazem da ne radi, radi i u to vreme je bio top, ali pregazilo ga vreme sad u 2023 godini.
E jedino ako ti android box ne znaci nista i ako je bitno da radi onda ti je Q11 ipak najbolja varijanta.
Ako ga imas od prosle UO i ako ti radi, nece ti ni menjati.

Ako bi mene pitao najbolje po tebe je da imas kao ja HP4024 sto nece vecina da ti kaze jer imaju iz nekog razloga probleme, ja nijedan nisam imao do sad sa tim android boxom.
Ja bi ti taj preporucio ako mozes da biras, kolege ce ti verovatno druge predloziti iz gore navedenih razloga ili iz razloga sto ga nisu imali i ne mogu da ga preporuce.
Ja sam imao pre kao i ti Q11, ali ovaj je svetlosnim godinama ispred tog(po meni) a najveca razlika je sto je ovaj HP android dok Q11 nije, za sada je zakljucan ali ili ce ga oni nekim apdejtom otkljucati ili ce uskoro neki pametni ljudi otkljucati pa ce tek onda doci taj box do svog potencijala, a za sad meni brze prebacuje, nema da se zamrzne slika kod prebacivanja na 2 sek, ukljucis mu BT i mozes da ga iz druge sobe kontrolises, bolja slika, brzi bolji procesor, veca memorija itd.
Javice se neki da sve to demantuju, ali ja ti pricam kako je kod mene da mi je los 100% bih ga zamenio bez problema, ovako dok radi ne diram i cekam ili da p*deri iz mts otkljucaju ili da neki pametniji ljudi od mene otkljucaju ovaj box.
Onaj stariji HP je vec otkljucan(KP) pa ako mozes uzmi mozda njega ne znam ali Q11 je zastareo, ja ga u 2023 ne bih razmatrao kao opciju, pre 4-5 godina mi je radio top, ali nove funkcije se dodaju a stare jel zastarevaju pa tako i taj Q11, po meni je dobar za penzionere kojima ne treba sva blagodet android boxa, kome funkcije i brzina nisu vazni kao ni pouzdanost, vec da radi.
Ne mogu da kazem da ne radi, radi i u to vreme je bio top, ali pregazilo ga vreme sad u 2023 godini.
E jedino ako ti android box ne znaci nista i ako je bitno da radi onda ti je Q11 ipak najbolja varijanta.
Da andoid je velika prednost. Kako mogu da iskoristim prednosti hp4024 u odnosu na q11, kako si instalirao aplikacije, moze li neki tutorial korak po korak za nas koji ne znamo? Sta koristis od aplikacija na njemu, jesi li ubacio neki launcher?

Da andoid je velika prednost. Kako mogu da iskoristim prednosti hp4024 u odnosu na q11, kako si instalirao aplikacije, moze li neki tutorial korak po korak za nas koji ne znamo? Sta koristis od aplikacija na njemu, jesi li ubacio neki launcher?
Aj sad procitaj ponovo moj post koji si citirao, pa mi postavi novo pitanje.

Pozdrav, da li radi Iris box preko wifi extendera sa lan portom? Delim mts internet sa komšijama a mogu da uzmem Iris box od prijatelja koji ga ne koristi. Imam konkretno Xiaomi extender.

i meni HP4024 radi mnogo bolje nego Q11

Od pre desetak dana imam Telekom optiku, ali i dalje imam Sbb na kablu, dok ne prođe onih famoznih 30 dana. Žalio sam se Telekomu na kvalitet slike, njihov odgovor na kraju je: Vi imate HD paket, tu vam je slika najbolja, svi koji prelaze iz Sbb-a se žale, mi ne znamo sad da vam kažemo kada će biti update za Iris......eto koga zanima, da se ne cima da ih zove.....

Jesi li podesio box na 1080p 50hz?

Jedno pitanje verovatno vec pitano da li negde u meniju ili podesavanjima mogu videti koji je box u pitanju

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno