Šta je novo?

Iris TV box mts (nije tema o Iris Go ni Iris Smart aplikaciji)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Po meni bolje na 1080p umesto i, tako sam ja podesio od prvog dana svoj hp4024 i slika bolja i box ne baguje.

Да ли је могуће убацити хбо макс и сл?

Moguće je, ali je komplikovano i nije baš zgodno i za korišćenje posle. Naravno ostaje pitanje sertifikovanosti uređaja za reprodukciju sadržaja u većim rezolucijama.

Зар није било неке приче још пре год и кусур како ће бити омогућена функционалност еон бокса?

isto se i meni deaava .Pokusavam danima da ukljucim 2 boks u stanu.Kako si resio problem ?
Koji od 2 HPH modela?
Da ga uključiš na MTS uslugu ili da ga koristiš kao običan Android box?
Za ovo drugo pogledaj post https://forum.benchmark.rs/threads/...smart-aplikaciji.476186/page-152#post-6756744
Za ovo prvo zovi MTS da ga registruju, možda ga greškom nisu aktivirali s tvojim nalogom, i by the way mislim da mora biti povezan lan kablom s ruterom.

Bukvalno komentar iznad...
Bukvalno, nisi pročitao ni prvu rečenicu do kraja. Nije mi do nadmudrivanja. Neko napisa kako ekipa krade daljince i prodaje ih po kojekakvim portalima. Nisam mogao da verujem! Danas odem kod, prebogatih i preuspešnih prijatelja - klijenata, 3 HP 4024 i 3 bela prapotopska, razbijena daljica, stara 5+godina.... Baje 'ladno maznule nove... Jedva čekam jutro - pičvajz ću da napravim! doduše, keva ima pola džaka crnih - rade. Nisu BT al' za ove dvadesetreći vek! Menjanali opremu i 'ladno maznuli daljince.. Ne jedan - 3! Al' ne znaju šta je ping! Stoka seljačka! Ovo za ping je problem vezan za statičiu IP adresu koji sam rešavao 2 meseca.... Nikad se ne žalim na propuste kolega, kakvo god ****** da naprave... Ne znaš, naučićeš... Lopove ne podnosim! I tako, 35 godina...

Poslednja izmena od urednika:
mogu ce li je povezati Apollon koji imam van paketa sa video klubom na boxu?

mogu ce li je povezati Apollon koji imam van paketa sa video klubom na boxu?
Tebi Apollon u video klubu je aktiviran prva dva meseca besplatno kao i celokupna MTS tv ponuda, ako si nov korisnik.
Posle toga ako preko MTS paketa imaš aktiviran Apollon video klub možeš ga koristiti.
Znači možeš ga koristiti samo preko MTS naloga, ne i preko nezavisnog naloga koji si koristio za Apollon TV aplikaciju.

Шта је са даљинским који иде уз НР4024? Да ли постоји више верзија које се могу добити?

Mene je poceo da zeza q11 .
Ali ga ne mogu zameniti , radi jos uvek .
Mada nznm ni da li ga menjati za onaj drugi - ali nemam vezu pa necu lupati glavu . Q11 je dobro radio 2 godine .
Hvala mu

Неко је помињао да неки монтери уваљују неке коришћене а да новије боље моделе продају. Интересује ме који модел даљинског је бољи.

Може ли неко поставити слику даљинског са обе стране?

Pozdrav, da li radi Iris box preko wifi extendera sa lan portom? Delim mts internet sa komšijama a mogu da uzmem Iris box od prijatelja koji ga ne koristi. Imam konkretno Xiaomi extender.
Probao sam ali izbacuje neku gresku i restartuje se uredjaj. Zvao sam tehnicku podrsku i misle da je do samog extendera . Extender koji oni daju je neki model D-Link sa tri porta od kojih je srednji port za TV a ostali za internet. Moj Xiaomi AC1200 ima samo jedan port , ne znam da li je do toga? Ne placa mi se 350 dinara iznajmiljivanje njihovog uredjaja....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno