D
Deleted member 48070
Guest
Ispostavilo se da je ljudima isporučeno 2, umesto 3, HP4024 STB-a, da su ostavljeni prapotopski beli daljinci i da niko nije potpisao prijem trećeg STB-a. U sistemu piše tri. Sad ne mogu da pređu na beli box zato što, uz tri STB-a, nema tehničkih mogućnosti za 100Mb/s -bakar. Šaht sa optikom im je skoro u dvorištu, nemaju mogućnosti za optiku😂😂😂 Bandera sa buntom od jedno 200m namotanog optičkog kabbla je na 15m - druga strana ulice...😂 Sve to je udaljeno 300m od administrativnog centra grada - Opštine i 350m od pošte - svi gajtani idu odatle! Nemam snage da slikam i objavljujem taj splet ukrštenih kablova u kraju - kilometri nadzemnih kablova, KILOMETRI! U ovim godinama se ionako gaji kukuruz... Žao mi da budale podobijaju otkaze. ******, čitajte ugovore! Da, ljudi imaju 3 skupa boks paketa bez ikakvih benefita... Preuzeo sam na sebe da to sve raspetljam... Kakav *****!!! Bandere u centru grada! Bože, privatizuj Telekom!Bukvalno, nisi pročitao ni prvu rečenicu do kraja. Nije mi do nadmudrivanja. Neko napisa kako ekipa krade daljince i prodaje ih po kojekakvim portalima. Nisam mogao da verujem! Danas odem kod, prebogatih i preuspešnih prijatelja - klijenata, 3 HP 4024 i 3 bela prapotopska, razbijena daljica, stara 5+godina.... Baje 'ladno maznule nove... Jedva čekam jutro - pičvajz ću da napravim! doduše, keva ima pola džaka crnih - rade. Nisu BT al' za ove dvadesetreći vek! Menjanali opremu i 'ladno maznuli daljince.. Ne jedan - 3! Al' ne znaju šta je ping! Stoka seljačka! Ovo za ping je problem vezan za statičiu IP adresu koji sam rešavao 2 meseca.... Nikad se ne žalim na propuste kolega, kakvo god ****** da naprave... Ne znaš, naučićeš... Lopove ne podnosim! I tako, 35 godina...
Poslednja izmena od urednika: