Šta je novo?

Iris TV box mts (nije tema o Iris Go ni Iris Smart aplikaciji)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
I sta na kraju postaviti u podesavanjima hp4024. 1080i 50hz ili 1080p 50hz?

Postovanje!
Čitam koliko stignem zbog malog deteta. Ali shvatila sam manje više da je mts sr.nje
No 18 meseci za džabe , a realno meni nije ni bitan tv, muz prati arenu, pa zato neće eon.
Ali ono sto mene zanima jeste da li box ima svoj YouTube kao sto eon ima?
Jer kada sam sama sa malim pustim mu idj kids dok kuvam ili radim nešto, a vidim da ga nema na spisku kanala, a tv mi nije smart, pa sam mu na eonu preko njihovog yt pustala

Postovanje!
Čitam koliko stignem zbog malog deteta. Ali shvatila sam manje više da je mts sr.nje
No 18 meseci za džabe , a realno meni nije ni bitan tv, muz prati arenu, pa zato neće eon.
Ali ono sto mene zanima jeste da li box ima svoj YouTube kao sto eon ima?
Jer kada sam sama sa malim pustim mu idj kids dok kuvam ili radim nešto, a vidim da ga nema na spisku kanala, a tv mi nije smart, pa sam mu na eonu preko njihovog yt pustala
Ирис Бокс јесте паметан уређај, али је закључан од стране Телекома.
Због тога, нема Јутјуба, као и осталих апликација.
Што се тиче поменутог канала, њега нема у понуди Телекома из простог разлога, што је он екслузивни канал Јунајтед групе.

Нема могућности за хбо макс, дизни и сл? Интересантно...

Kad vracam STB, da li treba da su bas svi kablovi iz kutije na broju?
Da li proveravaju pojedinacno?
Vracam uredjaje tokom dana, otud i post u vise tema.

Vratila sam sve kablove, iako su tražili samo stb, daljinski i adapter.

Нема могућности за хбо макс, дизни и сл? Интересантно...
Легално- не можеш инсталирати апликације.
Нелегално- вероватно може, али је потребна гимнастика/буџење Бокса.
Kad vracam STB, da li treba da su bas svi kablovi iz kutije na broju?
Da li proveravaju pojedinacno?
Vracam uredjaje tokom dana, otud i post u vise tema.
Мени су прегледали кутију и најбитније да си им вратио Ирис Бокс, даљински управљач и адаптер за напајање.

Не бих се играо са "позајмљеном" опремом. На еон боксу инсталираш најнормалније из продавнице или са усб.

На жалост не знам модел јер у пословници мтс ми рекли да корисници добијају новије уређаје од оних белих изложених али не знају назив.

Prilozi

• Prednja strana.jpg
    Prednja strana.jpg
    90.3 KB · Pregleda: 41
  • Zadnja strana.jpg
    Zadnja strana.jpg
    91.5 KB · Pregleda: 44
  • Bocna strana.jpg
    Bocna strana.jpg
    86.6 KB · Pregleda: 41
  • Gornja strana.jpg
    Gornja strana.jpg
    99.1 KB · Pregleda: 41
Mislim da se fizicki ne razlikuje od HPH07 (bar ne upadljivo), pa treba pogledati nalepnicu odozdo.

Jel ovo moguce da je zvuk na HP4024 toliko slab? TV moram da pojacam do pola a box do 70, 80 da bi bio neki pristojan zvuk. Ukljucim youtube na tv-u na pola grmi kolilo se glasno cuje, moram da ga smanjim. Ima li neko resenje za ovo?

Ja sam kod mene na TV-u podesio fixnu jacinu,a na box-u pojacavam i smanjujem.

Meni je box na 40, a tv pojacavam na 11-13, sve preko toga je glasno.
.sem kad se navija onda ocepim tv na 20..a onda me cuje i komsija:D

Imao sam do pre neki dan eon. Kontrolisao sam uvek jacinu zvuka box-a a tv mi je bio fiksan. Nikad nikakav problem. Sa iris-om je bas katastrofa, ne samo ovo vec sve. Sve vise zalim za eon-om.

@matke84 koje prednosti si imao na eonu u odnosu na iris?
Jel ti to mene zezas? Interfejs mnogo bolji i funkcionalniji, kod irisa kao da je radjen pre 10 godina, brzina prebacivanja brza, slika ostrija, zvuk ujedaceniji i glasniji, vracanje programa na mnogo boljem nivou. Mozes da vratis bilo koji program u bilo kom trenutku. Nije limitirano samo trajanjem emisije vec nastavlja ako je presao u drugi termin. Ako si zapoceo vracanje ne moras da prekidas kao kod irisa vec biras sledecu emisiju. Omiljeni kanali dobijaju broj od 1 pa na dalje. Mogu da ih sortiram. Ako postoje omiljeni kanali zelim da ih uredim po svom, da mi arena bude na kanalu npr 16 a ne na 159 ili koji vec. Trajanje info prikaza o trenutnom programu mogu da odredim duzinu a kod irisa traje 10 sekundi i to ti je. Video klub mnogo uredjeniji i laksi za navigaciju. Glasovna navigacija. Kvalitetniji i bolji daljinski. Sam eon ima otvoren android i mozes da instaliras bilo koji app po zelji. Nadam se da je ovo dovoljno.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno