Šta je novo?

Iris GO (ex mts TV GO) [nije tema o Iris TV box-u]

Pozovi call centar, moraju oni da ti aktiviraju IRIS GO. Tako sam ja danas dobio informaciju od njih i nema vise Max paket 1799 din ili Start 1499 bla bla.....

Imam drugi problem, ima li neko ideju kako se zaobilazi snimanje i screenshot? Eon je to dopustao ali pojma nisam imao da mts to blokira.....

Jesam, dobar je user, ne izbacuje da je pogresna sifra ili user, nego "doslo je do problema, pokusajte ponovo"

Da li neko koristi iris go (web) na xbox-u u edge browseru, javlja DRM greška.

Jesam, dobar je user, ne izbacuje da je pogresna sifra ili user, nego "doslo je do problema, pokusajte ponovo"
Jesi uspeo da rešiš i meni izbacuje tu istu poruku kada pokušam da se ulogujem?

Da li neko ima Iris Smart apk koja radi na Fire tv Stick 4k max? Ako moze neko da okači link/pošalje na pp, bio bih zahvalan. Od sinoć pokušavam da nadjem i ne uspevam.

• Like
Reagovanja: tcp
Pozdrav drustvo, imam iris go aplikaciju, u kuci je telekom optika, sve je ok, ali telefonski broj je yettel mreza, i ne mogu preko mobilne mreze da pustim iris go app, da li postoji neki nacin da se zaobidje ta zabrana?

Imam jedno pitanje ,danas uzeo ćerci Mts mobilni net max, posto bi ona gledala iris go preko lap topa znaci preko Chroma,interesuje me dali se troši internet podaci iz paketa? Posto sam nasao da kad se koristi aplikacija onda se ne troši.

Kako tacno funcionise ovo sa zamenama uredjaja? Koristio sam pretragu ove teme ali nisam nasao detalje.
Meni konkretno pise da su mi aktivna 3/3 uredjaja, da imam jos 7 zamena na raspolaganju i da ogranicenje traje do 9. novembra.
Sta to tacno znaci? Ako ja sada zamenim registrovani uredjaj A sa nekim novim uredjajem B, meni ce se pretpostavljam broj dostupnih zamena smanjiti na 6? Sta ce se desiti sa ovim datumom ogranicenja? Kada ce se resetovati broj mogucih zamena? Dakle, da li se svaka zamena koju napravis obnovi posle mesec dana ili postoje neki fiksni i datumi kada se sve resetuju?

@Nothingman To je mesečni ( = na 30 dana) limit broja brisanja / "preregistracija" uređaja kojima popunjavaš ta 3 dostupna "slota".
Dakle tebi će 09.11. brojač da se resetuje nazad na 7 ili koliko je već maximum i toliko brisanja imaš gore do 09.12. I tako u beskonačno.

Jedno pitanje. Iris Go aplikacoja mi ne radi na telefonu a imam jr besplatno u sklopu soko max paketa. Uđem na app ali kada pustim bilo koji kanal, samo crn ekran. Zvao sam slepce iz mts kažu sve je ok žalba je neosnovana. U pitanju je iPhone. Kolega proba na njegov android telefon moj nalog i sve radi super.

Jedno pitanje. Iris Go aplikacoja mi ne radi na telefonu a imam jr besplatno u sklopu soko max paketa. Uđem na app ali kada pustim bilo koji kanal, samo crn ekran. Zvao sam slepce iz mts kažu sve je ok žalba je neosnovana. U pitanju je iPhone. Kolega proba na njegov android telefon moj nalog i sve radi super.
Jesi probao kes da obirses ili da reinstaliras app?

Probao i radi. I na mobilnoj i na wifi. Zadnji zvanični iOs i 13 iPhone.

Poslednja izmena od urednika:
Možda niste dozvolili korišćenje mobinih podataka na aplikaciji.

Koristim iris go na sbb uredjaju preko vpn nord u zadnje vreme kad se ulogujem i pokrenem kanal malo mi zakoci tv program(npr arena sport) i od tad ne idu u isto vreme slika i zvuk.. da li neko ima ovaj problem?

Da li moze preko iris go aplikacije na telefonu da se istovremeno gleda na dva mobilna uredjaja?

Upravo iz zezanja nasao za nord vpn user i pass, ulogujem se probam iris sa sbb i sve normalno radi. Imam nalog na windscribe svaki mesec free 5gb i probam sa njim samo se ulogujem da uđe u iris, diskonektujem i normalno radi na sbb net. Pitam se do kad ce raditi jer pre kad ugasim vpn i server "skonta" da sam na sbb samo izbaci na stranu za logovanje. Eto lepe vesti 😃

Nazad
Vrh Dno