Šta je novo?

Iris GO (ex mts TV GO) [nije tema o Iris TV box-u]

Dugo je trajalo čitavo jedno popodne dok mi ip adresu nisu stavili na crnu listu. I sa nord vpn se konektuje na srpski server i nece da pusti geological bla bla. Ostaje mi jedino orion, sn ili yetel slot da probam

Koristim iris go na sbb uredjaju preko vpn nord u zadnje vreme kad se ulogujem i pokrenem kanal malo mi zakoci tv program(npr arena sport) i od tad ne idu u isto vreme slika i zvuk.. da li neko ima ovaj problem?
Meni isti vpn na PC nece da pusti nijedan kanal, a nakacim se na srpski server, normalno se loguje ali džaba.

Novi update, s nord vpn se konektujem da uđem u iris go i kad hocu da pustim nece nijedan geological bla bla i onda pauziram nord i sve normalno pušta 😅

Koristio sam na jednom racunaru Iris GO za Pc i to sa Win7. I to je sve radilo tako skoro 2 godine bez problema do pre dan-dva
Prijavljuje DRM gresku i ne mogu nista da pustim. Probao sam razne browsere i uvek isto. Firefox i dalje ima podrsku za win7 ali ni na njemu ne radi.

Tehnicka podrska kaze da su "menjali nesto" i da je generalni savet korisnicima da - update-uju software.

Jel zna neko da me uputi sta da radim, da li ima neki lek za DRM gresku?

probao preko VPN iz BiH i iris go i yettel TV, yettel radi fluidno, a Iris go malo kasljuca, zakoci nekad slika, kod yettela sve ok, super se menjaju kanali, uglavnom zadovoljan, doduse slika kasni preko VPN bar 10 sek realtime, gledam po sofascore, kad padne gol, koliko treba da se to desi na npr arena sport, ali ok sve

probao preko VPN iz BiH i iris go i yettel TV, yettel radi fluidno, a Iris go malo kasljuca, zakoci nekad slika, kod yettela sve ok, super se menjaju kanali, uglavnom zadovoljan, doduse slika kasni preko VPN bar 10 sek realtime, gledam po sofascore, kad padne gol, koliko treba da se to desi na npr arena sport, ali ok sve
To je OTT usluga, zato kasni, nema veze sa nekim vpnovima kao što shaman reče

Izvinjavam se ako je već bilo, da li vam Iris Go i Iris Smart troše podatke kada gledate preko mts mobilne mreže? Na sajtu im stoji da se ne troše, ali meni na kontroli troškova skida podatke . Pisao sam prigovor, nisu mi uvažili (dobio neki nebulozni odgovor).

Ja sam recimo primetio da kad gledam na telefonu ne trosi internet a kad gledam na hot spotu tog telefona trosi.

Izvinjavam se ako je već bilo, da li vam Iris Go i Iris Smart troše podatke kada gledate preko mts mobilne mreže? Na sajtu im stoji da se ne troše, ali meni na kontroli troškova skida podatke . Pisao sam prigovor, nisu mi uvažili (dobio neki nebulozni odgovor).
Ne trosi, zapravo potrosi minimalno radi provere i svega ostalog, sam sadrzaj i gledanje na tel preko mts mreze je besplatan to ti i pise kad startujes aplikaciju

Uspeo sam da dodjem do telefona sa Omorika S tarifom pa sam odradio test:

Telefon sa Omorika S - hotspot na Xiaomi Box sa Iris smart - ne troši podatke.
Telefon sa Kontrola troškova - hotspot na Xiaomi Box sa Iris smart - troši podatke (iz 4 u box 4).

Tako da je verovatno do tarife, ili eventualno ako ima neke veze sa ovim 4 u box 4 dodatkom.

Nema veze sa 4u4 dodatkom, e moguce je na kon. troskova da ne vazi j.b.g nikad nisam imao nista sem Omorike i Soko max tarife a tu nikad nista nije troseno sem tih par MB tipa 2-3 dok se povuku podaci

Meni na Moravi uopšte i ne radi. Kad sam se žalio rekli da promenim karticu. Promenio, opet isto. Više se nisam baktao time jer mi ne treba

Pozdrav, ne uspevam da nađem u prethodnim komentarima pa bih da proverim da li je još neko imao slična iskustva - imam iris smart na samsung tvu, preko soko tarife (na lokaciji nude samo 10Mbps pa je ovo bila alternativa za pristojnu brzinu), ali svako malo traži da se ponovo ulogujem u aplikaciju. Nekad se desi da se veza prekine (moram naći bolje mesto za modem) pa posle uradi "test mreže" i onda nakon toga mora ponovno logovanje, a nekad i bez testa samo traži da se ulogujem. Neverovatno mi je da aplikacija ne može da sačuva podatke o nalogu i da se oporavi i nastavi da radi.

Da li je neko imao slične probleme? Mogu li nekako da se prevaziđu?

Pozdrav, ne uspevam da nađem u prethodnim komentarima pa bih da proverim da li je još neko imao slična iskustva - imam iris smart na samsung tvu, preko soko tarife (na lokaciji nude samo 10Mbps pa je ovo bila alternativa za pristojnu brzinu), ali svako malo traži da se ponovo ulogujem u aplikaciju. Nekad se desi da se veza prekine (moram naći bolje mesto za modem) pa posle uradi "test mreže" i onda nakon toga mora ponovno logovanje, a nekad i bez testa samo traži da se ulogujem. Neverovatno mi je da aplikacija ne može da sačuva podatke o nalogu i da se oporavi i nastavi da radi.

Da li je neko imao slične probleme? Mogu li nekako da se prevaziđu?
Nije ti problem sam iris već internet. Najverovatnije da ti puca veza.

Internet je mobilni - sim kartica sa soko max tarifom u ruteru, i tv zakačen lan kablom (mada je slično bilo kad je bio zakačen i preko wifi-a). Jasno mi je da veza puca, ali mi nije jasno zašto aplikacija traži da se iznova ulogujem kad se mreža oporavi

al hmm yunet, supernova su valjda polu MTSovi? zar ne radi kod njih iz mts-a?

^ Ja probao, čisto onako, na supernova (bivši kopernikus) i ne radi iris na njemu

Meni radi na Supernovi. Bivsi RV.

Danas potpisao SBB novi ugovor, Iris Go aplikacija koju je supruga dobila preko Soko Lite tarife bez problema radi sa SBB internetom čak iako je osnovni paket Iris pojavilo se i vraćanje unazad.
Da li je ovo neka novogodišnja akcija 🤔

Nazad
Vrh Dno