Meni isti vpn na PC nece da pusti nijedan kanal, a nakacim se na srpski server, normalno se loguje ali džaba.Koristim iris go na sbb uredjaju preko vpn nord u zadnje vreme kad se ulogujem i pokrenem kanal malo mi zakoci tv program(npr arena sport) i od tad ne idu u isto vreme slika i zvuk.. da li neko ima ovaj problem?
I na sbb na pc?
Biti ce da ne mere na pc-widnowsuDa. Lično probao SN i orion, za yettel kažu da radi
Sve moze, emulator androida i cepaj.Biti ce da ne mere na pc-widnowsu
To je OTT usluga, zato kasni, nema veze sa nekim vpnovima kao što shaman rečeprobao preko VPN iz BiH i iris go i yettel TV, yettel radi fluidno, a Iris go malo kasljuca, zakoci nekad slika, kod yettela sve ok, super se menjaju kanali, uglavnom zadovoljan, doduse slika kasni preko VPN bar 10 sek realtime, gledam po sofascore, kad padne gol, koliko treba da se to desi na npr arena sport, ali ok sve
Ne trosi, zapravo potrosi minimalno radi provere i svega ostalog, sam sadrzaj i gledanje na tel preko mts mreze je besplatan to ti i pise kad startujes aplikacijuIzvinjavam se ako je već bilo, da li vam Iris Go i Iris Smart troše podatke kada gledate preko mts mobilne mreže? Na sajtu im stoji da se ne troše, ali meni na kontroli troškova skida podatke . Pisao sam prigovor, nisu mi uvažili (dobio neki nebulozni odgovor).
Nije ti problem sam iris već internet. Najverovatnije da ti puca veza.Pozdrav, ne uspevam da nađem u prethodnim komentarima pa bih da proverim da li je još neko imao slična iskustva - imam iris smart na samsung tvu, preko soko tarife (na lokaciji nude samo 10Mbps pa je ovo bila alternativa za pristojnu brzinu), ali svako malo traži da se ponovo ulogujem u aplikaciju. Nekad se desi da se veza prekine (moram naći bolje mesto za modem) pa posle uradi "test mreže" i onda nakon toga mora ponovno logovanje, a nekad i bez testa samo traži da se ulogujem. Neverovatno mi je da aplikacija ne može da sačuva podatke o nalogu i da se oporavi i nastavi da radi.
Da li je neko imao slične probleme? Mogu li nekako da se prevaziđu?
Ne radi ni na A1 ni na yettelu, takodje ne radi ako si povezan na neku drugu wi fi mrezu koja nije od mtse zna neko e radi na yunetu iris tv od mtsa?
Supernova koliko sam cuo radi, a yunet ne znam stvarnoal hmm yunet, supernova su valjda polu MTSovi? zar ne radi kod njih iz mts-a?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari