Šta je novo?

Iris GO (ex mts TV GO) [nije tema o Iris TV box-u]

Taj Iris je isto kao Eon van mreze. Radi na bilo kom internetu. Ne radi Iris iz box paketa.

Danas potpisao SBB novi ugovor, Iris Go aplikacija koju je supruga dobila preko Soko Lite tarife bez problema radi sa SBB internetom čak iako je osnovni paket Iris pojavilo se i vraćanje unazad.
Da li je ovo neka novogodišnja akcija 🤔
Nije novogodišnja akcija. Oduvek iris koji je dobijen preko mobilnih tarifa radi na svim mrežama

Iris apk koja ide preko mobilnog naloga a sa Soko vazi ceo ugovor radi na sve mreze 😁😉

Koliko je znam, Iris Go koji je aktiviran preko mts naloga za mobilnu telefoniju radi na svim mrežama. Ukoliko je aktiviran sa Irisa u sklopu box paketa, radi uglavnom samo u telekom mreži/mrežama.

Kad mi je upaljen iris na browseru, ne mogu da snmimam ekran sa nvidia softverom, da li postoji nacin da se to zaobidje?

Snimaš Iris Go sadržaj ili nešto drugo na ekranu? :p
Iris Go koriste Widevine DRM zaštitu a softver koji može da pušta sadržaj zaštićen sa Widevine obično ne dozvoljava screenshot-ove ni screen recording. Ima izuzetaka koji (namerno ?) ne poštuje želje Google-a pa dozvole tako nešto. Npr Kodi inputstream.adaptive addon, Brave browser...

Poslednja izmena:
Zeleo sam par puta da snimim nesto ili da uhvatim SS.
Kodi inputstream.adaptive ovo je za Mozilu ili neki drugi browser i koristim ga paralelno dok gledam Iris go?
Istrazicu malo Brave browser pa mozda predjem na njega.

Kodi inputstream.adaptive ovo je za Mozilu ili neki drugi browser
😅 Ne, Kodi je Kodi (čuveni) a "Inputstream Adaptive" je (binary) addon za Kodi koji koriste svi addons za legalne streaming platforme (MAX, Disney+... pokojni Netflix addon koristio nekad) za reprodukciju streamova koji su zaštićeni sa Widevine DRM ili PlayReady DRM.

Spomenuo sam ga čisto u kontekstu da je jedan od retkih player-a koji i pušta DRM-ovan stream i istovremeno dozvoljava da to što reprodukuje snimiš snimajući ekran. Dakle veza sa ovo tvojom pričom je Widevine DRM & blokiranje screen recording, nije veza Kodi + Iris Go stream (jer niko nije seo i napisao Kodi addon za Iris Go).

A negde sam usput ko zna kad pročitao da Widevine L3 zaštićen sadržaj može da se snima sa Brave browser buil-in screen recorder-om.

Drugim rečima & ukratko: probaj Brave browser i Iris Go kombinaciju.

Da li "IRIS Go" radi na "Hisense" televizorima, tj na "Vidaa" OS?

Posle odgledanog sadrzaja iz video kluba kako skloniti sa pocetnog ekrana (Moj TV) "Nastavi da gledas Video klub"
Hvala

Probaj podešavanja/istorija gledanja/obriši istoriju gledanja.
Ne stižem ništa da gledam pa proveri. Meni tako briše TV programe koji loše povuku EPG.

Imam jedno pitanje. Situacija je ovakva.
Android 11 je na televizoru i želi se gledanje MTS box paketa bez uređaja već preko aplikacije. Koja aplikacija se koristi? Da li Iris Smart (koja postoji u Google play prodavnici na to televizoru) ili Iris Go (koja ne postoji)?
Da li je ovakvo korišćenje Box paketa besplatno ili se nešto dodatno plaća?

Ne placa se dodatno.
Iris smart je za smart tv, boksove itd, dok je iris go za telefone/tablete..

Iris smart je za android TV sisteme i LG webOS.
Ako ti piše za taj box paket da je besplatno, onda jeste. Oni to vode kao Iris GO uslugu a odnosi se i na Iris smart. Isti podaci za logovanje.
Pretpostavljam da jeste čim pominješ uređaj a ide bespaltno uz TV usluge.

Android TV-Iris Smart.
ja trenutno imam paket msat plus, fiksni telefon i internet. presao bi na paket msat max fiksni i internet, jer ako uzmes msat max onda daju dzabe iris go. razlika izmedju msat plus i msat maxa je u tome što su u maxu pridodati hbo i cinemax kanali, a skuplje je 300din. dali ce tako aktiviran iris go da radi u inostranstvu preko vpn?

ja trenutno imam paket msat plus, fiksni telefon i internet. presao bi na paket msat max fiksni i internet, jer ako uzmes msat max onda daju dzabe iris go. razlika izmedju msat plus i msat maxa je u tome što su u maxu pridodati hbo i cinemax kanali, a skuplje je 300din. dali ce tako aktiviran iris go da radi u inostranstvu preko vpn?
Radice ti Iris smart preko vpn gde god da se nalazis

Da li mogu da koristim iris smart aplikaciju bez stb uredjaja imam box 4 i dzabe iris go sa tim paketom i da li se onda dodatno plaća ako nemam povezan stb?

Da li mogu da koristim iris smart aplikaciju bez stb uredjaja imam box 4 i dzabe iris go sa tim paketom i da li se onda dodatno plaća ako nemam povezan stb?
Da, jer stb uređaj nema nikakve veze sa iris smart aplikacijom. Jedini uslov je da imaš pametan tv koji u svojoj prodavnici ima ovu aplikaciju da se preuzme (tv sa android/google tv sistemom, samsung, lg…).

Stigla mi je optika, aktivirao sam Iris uslugu preko aplikacije [radi na telefonu i browseru], ali imam problema sa app-om na Android TV-u.

Iris Smart aplikacija mi posle logina samo prikazuje crn ekran. Ima li resenja? Vidim u komentarima na TV-ovom Play Store-u da se mnogi zale na isti problem.

Stigla mi je optika, aktivirao sam Iris uslugu preko aplikacije [radi na telefonu i browseru], ali imam problema sa app-om na Android TV-u.

Iris Smart aplikacija mi posle logina samo prikazuje crn ekran. Ima li resenja? Vidim u komentarima na TV-ovom Play Store-u da se mnogi zale na isti problem.
Koji internet koristis? Ako je sbb moras da imas i vpn

Jel postoji premotavenje za (5-10-30s....) Iris Go preko browser-a? Ranije je bilo debilno misem klik na liniji pa skrol ali vise mi to ne radi. Malo mi nestvarno da 2025. jurm misem liniju i klikcem na po par piksela.

Nazad
Vrh Dno