Šta je novo?

Iris GO (ex mts TV GO) [nije tema o Iris TV box-u]

Da li Iris apk radi samo na MTS mreži i njihovom WIFI?
Instalirao na telefonu, koristim A1 mrežu i kući SBB-ov WIFI i ne radi.

Koliko ja znam samo na mts mrezi (i tad ti ne trosi mb to je za telefon)

@jocasylver Zavisi od tipa naloga. Slična priča kao i za Eon naloge.
Dakle Iris Go usluga dobijena u sklopu Box paketa koji sadrže TV uslugu ne radi za ne-MTS IP adrese (uz par izuzetaka tipa YuNet internet) a Iris Go usluga kupljena posebno ili dobijena gratis uz mobilne postpaid tarife radi.

Pozdrag
imam jvc tv koji ima android ali kad odem na playstore nema nikakvog Irisa.

Kako resiti problem

ima negde da se skine .apk pa da je rucno instaliram ili?

@Mobtel063 Šta si tražio: "Iris Smart" ili "Iris Go"?
Pošto treba ovo prvo, to je ime TV aplikacije.

Vidi na telefonu (u browser-u) za taj link šta ti "Installon other devices" opcija ponudi, da li taj TV smatra kompatibilnim ili ne.

Screenshot_20250113_221742_Chrome.png

obe verzije sam probao i izbacuje da tv nije kompatibilan tj nema ga u uredjajima.

Pa sam hteo da na silu instaliram .apk fajl

Kako nisam nasao temu za Move N Go, treba mi pomoc.

Na koji nacin se aktivira usluga kod Supernove? Nedavno sam sklopio ugovor za najveci moguci SuperPlan 3 i ne mogu nikako da pristupim Move N Go tj da se ulogujem sa istim podacima koje koristim za Moj Mts profil i aplikaciju.

Prijavljujes se mailom koji si dao prilikom montiranja opreme. Na taj mail bi trebalo da ti dodje sifra.

Hvala na pomoci.

Mejl je onaj koji se koristi za moj mts portal. Lozinka je sifra korisnika, a ne sifra za moj Mts.

Tako je. To sam i napisao.

U sklopu svog postpaid mob tarife imam pravo na 3 meseca besplatno na iris go, da li mogu posle ta 3 meseca da odjavim uslugu ?

Moze i na portalu, ja sam tako odjavio i sve je ok bilo

Koji VPN za Iris Go aplikaciju? To je Iris nalog u okviru Box paketa. Probao SurfShark, Srbija, prijavljuje GeoBlock

Iris Smart je jedno vreme radio na novom televizoru, i onda počne da se učitava, naglo prekine, i ostaje crn ekran, a sve je u redu sa svim drugim aplikacijama. Deinstalirao dva puta, i uvek isto

Nazad
Vrh Dno