Šta je novo?

Iris GO (ex mts TV GO) [nije tema o Iris TV box-u]

Pa ako MTS uopšte ne naplaćuje potrošnju neta za Iris preko svoje mobilne telefonije, kako se ne isplati?

Pa mislim da bi se isplatio mobilni internet u kombinaciji sa TV jer mi treba na 2 lokacije a po nekom zakonu fizike isto telo ne može biti na 2 mesta u isto vreme 😀..ne znam drugi nacin da gledam Tv jer nemam internet na tim lokacijama
Pa ako MTS uopšte ne naplaćuje potrošnju neta za Iris preko svoje mobilne telefonije, kako se ne isplati?
Pa mozda misli da se ne isplati uzimati dodatni internet vec da se koristi mobilni ali u mom slucaju moja lokacija nije cesto ista ista sa lokacijom mobilnog tj. moje cerke

Ja sam pogresio, moja greska. Nekako sam pročitao da je kod A1, nemam pojma ni sam kako i sta mi bi. Da, u slucjau da koristi MTS broj, nema "skidanja" Mb.

Da li može HD? Može ali zavisi od lokacije, pokrivenosti... Uglavnom bi ti trebalo bolje da znaš od nas kakva je pokrivenost signalom.
Proveri za MTS prepaid. Bilo je da nešto malo povuče kod startovanja i posle ne skida. Bilo je po temi. Nemam iskustva sa prepaidom pa ne smem da tvrdim.
Ponegde sam koristio hotspot preko telefona i radilo je, ali je bio dobar signal.
Dobijaš tri slota, ako nešto nisu promenili. Svejedno kako češ da ih upotrebiš, da li za Iris Go ili Iris Smart. Nema potrebe da dokupiš bilo šta.

Ako se koristi pripejd mts onda bolje imati neki dodatak (bilo koji) za net pa da od toga skine neki megabajt kad pokrene uslugu jer skida "đuture" kredita ako ne postoji neki dodatak za net pa očas posla nestane 100,200 ili već koliko dinara kada se uključi mobilni net. Znači, ne skida megabajte kada se gleda IrisGo/Smart u smislu da su potrebni sad gigabajti i gigabajti da se gleda tv nego inicijalno nešto skine od mb kada se sama usluga pokrene. Ako je dobar signal i pokrivenost ide to bez problema sa HD kanalima. I dalje su tri slota i sva tri strima istovremeno za pogledati, jednom rečju završava posao barem meni na vikendici kada tamo ne koristim ovaj osakaćeni Total tv gde još guram godinu dana ugovora.

Nazad
Vrh Dno