Šta je novo?

Iris GO (ex mts TV GO) [nije tema o Iris TV box-u]

Pozdrav svima,
Posle par sati citanja forumanisam uspeo da nadjem nacin da instaliram Iris GO aplikaciju na xiaomi box. Nasao sam neke vezije aplikacije na netu 1.99.50 mislim, ali kada je prebacim na box, instaliram i pokrenem dobijm crnu sliki 2 sekunde i aplikacija se ugasi.
Da li ima neko slican problem i jos bolje ako ima resenje? 😊
Hvala

Pozdrav svima,
Posle par sati citanja forumanisam uspeo da nadjem nacin da instaliram Iris GO aplikaciju na xiaomi box. Nasao sam neke vezije aplikacije na netu 1.99.50 mislim, ali kada je prebacim na box, instaliram i pokrenem dobijm crnu sliki 2 sekunde i aplikacija se ugasi.
Hvala
Tebi treba Iris smart aplikacija a ne go. To je za mobilni telefon. Iris smart je za boksove, tv itd…. a nju imaš u prodavnicu regularno da skineš.

Pozdrav svima,
Hvala
A zašto si to radio. Postoji iris aplikacija u prodavnici i intalira se najnormalnije

Ne mogu da nadjem u play storu, da li ima veze sto nisam u Srbiji? Google account je Srbija kao i region xiaomi boxa.

Uspeo, tako sto sam se ulogovao na racunaru na play store i instalirao iz browsera, izabrao xiaomi box u padajucem meniju.
Hvala svima

Da li postoji neki nacin da se castuje iz Iris GO aplikacije na TV?
Ne mogu da verujem da aplikacija nema cast 😃
Znam da ima ova Iris Smart aplikacija ali mi treba cast.

Jel radi na TV preko Xiaomi android uređaja, za razliku od Eon-a?

Jel radi na TV preko Xiaomi android uređaja, za razliku od Eon-a?
Ako mislis na Iris go ( kao sto je tema ) ona radi samo na AOSP uredjajima ( mobilni , tablet...) Xiaomi uredjaji , Eon itd imaju ATV sistem i na njih instaliras Iris smart apk koju mozes na tri uredjaja da koristis

Poslednja izmena:
A jel može na više uređaja sa istim nalogom ili samo na 1 ko eon?

Može 3 komada i nema veštačkih limita oko toga koliko TV vs ne-TV aplikacija možeš da koristiš.

Cao. Jel zna neko zasto serija mocvara 3. sezona, kojaj je pocela da se emituje sinoc na superstaru, ne moze da se gleda unazad. Jednostavno se ne vidi epizoda kad se udje u meni?

Verovatno su isto kao na Supernovi zeznuli EPG. Pusti prethodnu emisiju i premotaj do 21 sat.

Da li će aplikacija Iris Smart na televizoru da troši podatke MTS 4g - kućnog neta?

Mislim da povuče nesto malo podataka pri startovanju same aplikacije.posle ne .
Bitno je smao da je MTS mreža
Evo mala konstatacija, dok je ćale bio na omorici 12, nije bilo trošenja, a sad je na Globaltel freepaidu troši .a Globaltel je MTS.

Pozdrav svima,
Hvala
Sličan problem imam i ja sa 1.99.50 verzijom, ali kad instaliram stariju (mislim da je 1.53) nema problema

Nvidia Shield Pro je uređaj, samo sa Iris Smart ima taj problem.

Radi li uopste iris gledanje preko sajta? Otvaram li dobar sajt?

na androidu mi radi aplikacija, ali na sajtu kad pokusam sa istim podacima da se ulogujem izlazi greska "No such object"

reseno. stavio novu sifru i uspeo.

samo sad imam problem da nece nijedan kanal da pusti.
pokusao i chrome i firefox, isto.
pokaze player i komande, ali crna slika.
na mts optici sam
u androidu super radi

Poslednja izmena:
Proveri da li je tom Iris sajtu dozvoljen onaj "protected content" permission?

ako je to ovo, deluje da je sve dozvoljeno. jos sam sada za svaki slucaj ubacio i mts.rs u eksplicitno dozvoljene, ali ne radi.
inace nemam problem ni sa jednim sajtom za video, streaming, nista, ovo je jedini.

Prilozi

• chromecontent.png
    chromecontent.png
    59.1 KB · Pregleda: 44
Imam problem sa IrisGo, aktiviran je, besplatan je u okviru paketa koji imam,ali kada se ulogujem izbaci mi da Izaberem Max paket 1799 din ili Start 1499...podrska sto se tice IrisGo im je katastrofalna, pa rekoh mozda je neko imao iskustva sa ovim?

Kao sto vidis, pise da je aktiviran....to znam, takodje i preko mts mreze sam povezan.

Ne znam, možda da proveriš sa kol centrom, jer takvu opciju izbacuje kad nije aktiviran. Jel ti kad uđeš u mojmts aplikaciju pored irisgo stoji "aktivan"? Da li si ga koristio ikad pre na bilo kom uređaju?

Nazad
Vrh Dno