MegaottKojeg pouzdanog kineza bi jos preporucili osim livego, suniptv, moze i u pp
MegaottKojeg pouzdanog kineza bi jos preporucili osim livego, suniptv, moze i u pp
Radi.Ne rade mi king-box liste,vama?
Trebalo bi da ti radi na onu koju sam ti poslao neki dan, sad provjerio .Ju hu,živ bio.Probaću večeras.Hvala
Ако мислиш на новонајављени скај спорт који треба да Ф1 преноси у 4К - нисам видео.@salacue
Da li ima neka lista sa 4k F1?
Kad dođem kući poslaću ti "test" na malo duže od 24 hdupli post
Ljudi dajte neki predlog za neku listu da trazim test liniju na 24h da mogu da gledam fudbal veceras. I ako je teze da se nadje na netu moze i link u pm.
Кинг-бокс ни код мене не раде ти канали, а у клијентпорталу немам ове канале.Ima u King-Box-u i Clientportal-u ali meni nešto baš i neće da otvori te kanale.![]()
Ja ih imam na nekoj mlsh1.com listi, neko mi je na forumu dao, ima sve živo što se F1 tiče,i rade kanali. Na clientportal-u nemam te kanale.Момци, зна ли се у којим листама има оригиналних F1 канала?
Не мислим на скај, дазн и остале, већ на оне где имају F1 data, pit lane, tracker и возаче. Има их у vipmax ( dmtn.tv ), али нешто ми касперски пријављује вирусе када се покреће било који канал у СФВИП плејеру из те листе.
alfatv.liveМомци, зна ли се у којим листама има оригиналних F1 канала?
Не мислим на скај, дазн и остале, већ на оне где имају F1 data, pit lane, tracker и возаче. Има их у vipmax ( dmtn.tv ), али нешто ми касперски пријављује вирусе када се покреће било који канал у СФВИП плејеру из те листе.
Kako se zovu ti kanali?Момци, зна ли се у којим листама има оригиналних F1 канала?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari