Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kale prespavao zadnjih par godina .. :)
Propustio si rat medija oko sportskih prenosa sto je rezultovalo eksplozijom popularnosti iptv.
Takodje ako zivis van Srb ili jos gore ako je provajder EU clanica a ne zivis u toj drzavi, ne mozes koristiti njihov sadrzaj van te drzave.
No rusi su to odlicno resili, sto videh juce u jednoj ruskoj prodavnici:
Zakupis box sto kosta 16.5€ mesecno i imas sve ruske kanale.
Ne razumem kako nasi npr to ne mogu da se dogovore i odrade, kada je svima u interesu...

1. Где пише да сам рекао да је тввиет најбоља листа? Није најбоља. Зашто? па неки замерају кашњење појединих канала у односу на неку другу листу или извор небитно. Други замерају ВОД садржај да је сиромашан. Трећима смета цена... Има вишегодишњих корисника који поједине ствари замерају, па и даље користе.
2. Зашто плаћати неку листу ХХ евра/долара/динара када се за Х евра/долара/динара може добити ово или оно? Ствар укуса. Зашто плаћати високу цену неке ИПТВ листе када се може узети легална кабловска? Наравно да не мора. Пази, ја имам СББ кабловску и интернет, али ако хоћу да гледам нпр. арене - морам да се снађем. На овај или онај начин. И обрнуто - корисници телекома Србија да би гледали СК канале исто морају да се снађу. Писао сам већ овде да сам 2 године био корисник комшијиног нета ( спустио до човека мрежни кабл и плаћао 1200 дин месечно нет ). За ИПТВ сам користио тввиет у 99% случајева. Оних 1% јесу моји "хирови" када је Ф1 у питању па гледам њихове стримове, или када је тенис у питању па гледам јуроспорт плејер, јуроспорт 360, ESPN...
3. Откуд сад дођосмо до тога да квалитет канала, а поготову спортских, није битан? Па мајку му, овде се сви упињу да објасне да без 1080@50fps гледање спортских канала је мучење јер је:
  • трава мусава
  • лопта негледљива
  • слаб проток ( битрејт )
Aко квалитет спортских канала није битан - па реците. Даћу свакоме ко хоће било који спортски канал у СД квалитету, или 1080 са 2-3 mbps, па гледајте. А имате и зелени балкан коди адон где имате исто тако бесплатно да гледате ( велики поздрав за Пеђу - ценим и поштујем твој труд, поготову ако знамо да од тога ти ништа немаш )
4. Да ли постоји идеална листа? НЕ, и то одговорно тврдим. Јер најбоља листа би била она која би имала:
  • врхунски квалитет канала
  • одличан ВОД садржај, такође одличног кавалитета и преводе
  • цена да је 1-2 евра месечно максимум
5. А што се мене тиче - ја да само величам тввиет, сигурно не бих НИКАДА давао некоме бесплатно да гледа било коју листу, него бих на свако питање на тему ИПТВ-а слао поруке на ПП да узме тввиет јер је најбољи. Х пута сам ЈАВНО поделио тест налог или ако ме је неко контактирао на ПП.

А да има одличних екс-Ју листи - има. Једна од њих је ред девилс. Али АРТ није одлична листа, она је само добра и ништа више. Добра је исто колико и media-future ( поздрав за Чика Курета ). Од арта је боља евелин листа и то далеко.
А ми ( тввиет )? Ми смо ту где јесмо. За неке добри, за неке неке не. Број сталних корисника се повећава, а поготову претплатника са годишњом претпалтом. Јер - више пута је наглашено да корисник са годишњом претплатом може истовремено да гледа са 3 уређаја са једне ИП и са још једног уређаја са друге ИП. И тако људи деле претплату, па више није 12 евра месец ( ако се плаћа месечно ) него 5.
И да - квалитет неке листе се огледа и у томе колико је лако или тешко доћи до њеног садржаја бесплатно. И да - знали смо да је на кајгани "процурео" један налог од тввиет. И да - пуштено је пар дана да се види колико људи и са које ИП адересе је приступало. И блокиран је тај налог као и приступ са тих ИП адреса.

Kale prespavao zadnjih par godina .. :)
Propustio si rat medija oko sportskih prenosa sto je rezultovalo eksplozijom popularnosti iptv.
Takodje ako zivis van Srb ili jos gore ako je provajder EU clanica a ne zivis u toj drzavi, ne mozes koristiti njihov sadrzaj van te drzave.
No rusi su to odlicno resili, sto videh juce u jednoj ruskoj prodavnici:
Zakupis box sto kosta 16.5€ mesecno i imas sve ruske kanale.
Ne razumem kako nasi npr to ne mogu da se dogovore i odrade, kada je svima u interesu...
Znam dobro o cemu se radi.
Jednostavno, imam Supernova kablovsku plus gotit od 16 evra godisnje za ostalo sto mi treba.
Za sadrzaje koje gledam 90% vremena treba mi nesto sto uvek radi i gde je slika odlicna.
Za ovo drugo iptv i nije mi vazna slika ni stabilnost.
Placati 10 evra mesecno za ilegalni iptv mi je van svake pameti.
A za gasterbajtere je mnogo bolja solucija Total, Polaris, mts sat nego bilo koji iptv.
Risiver pod misku i na zapad.

Zasto mislis da ljudi gledaju samo nase kanale?
To je i prednost iptv, imas sve na jednom mestu, treba mi samo net, kakav risiver i antena (koje su inace zabranjene u centrima vecih gradova u Nemackoj).
Tebi je van pameti, meni odlicno jer ne razmisljam da li i kako radi tj kada ce me familija cimati sa ne radi tv...

Racunica je prosta. Legalno Eon van mreze 1500d,Orion tv ili Arena ckoud 1100 dinara bese. Ukupno 22-23e mesecno za 1080 50fps sportski sadrzaj i raznorazne VoD servise. Ako neko nudi za 10-15 e slicno i pri tome u jednoj listi tj aplikaciji onda razumem ljude koji to kupuju
Ja licno imam Eon van mreze plus Sn kablovsku,pa opet po nekad koristim iz radoznalosti,dosade neku od lista koje sam dobio od pojedinih poznatih clanova foruma.

Više ste postali dosadni sa napadanjem @salacue i tvviet, ostavite čoveka na miru, sto puta je dokazao da je više nego korektan, ne znam šta vam to znači i kako vam ne dosadi više? Jedino ako se iza toga ne krije neka finansijska dobit...
Nego mene sve vreme interesije zašto se zove tvviet, kao da su vijetnamci 🙂

Salac je dobar i korektan, podelio je brdo listi sa drugim Saletom a plus pomažu i za druge stvari, nije baš da moraju.... jedino što je grobar ali niko nije savršen ;)
A za ostale koji ne znaju šta da uzmu, probajte ljudi šta vam odgovara pa u skladu sa ukusom, potrebama i mogućnostima to i koristite. Da ne postane i ovde kao i na većini drugih ovakvih foruma ružna atmosfera, da ne kažem teže reči.

Bas ozive tema. I ode predaleko. Samo zameram clanu (kolegi) koji je na forumu 7-8 meseci a podriva kredibilitet i postenje clana (kolege) koji je aktivno na forumu 8 god. Ovde smo da se pomazemo, ramenjujemo iskustva i misljenja.

Па нисам ставио ни партизан, него Ферари, баш да будем "неутралан".
Е, сад... Можда нисам по вољи навијачима Мерцедеса или Ред Була? 😁

Poslednja izmena:
Veliki pad rapid liste.... Umesto kako ide vreme iptv liste da imaju sve bolji i bolji kvalitet kod rapida nazalost nije tako... Bila je jedna od najbolih lista ali sad je jedna prosecna lista u rangu sa one kineske... Nordic mnogo bolja lista

Ja sam koristio tvviet jedno vreme i imam samo reci hvale ne samo za samu listu, nego i za pretpostavljam vlasnika (ili jednog od, nisam znao da je Sale u toj prici isto iskreno do sada) te liste sa jednog HR foruma.
Od resavanja problema, kontakta sa korisnicima pa sve do kvaliteta samih kanala oni su fantasticni za mene.

Znam da nisu jedini koji to rade sa ovih prostora i razumem konkurenciju, ali ne razumem zasto bi neko imao problem da za nesto sto je dobro i kvalitetno se tako i kaze. Ok, nisam za to da se korisnicima sugerise na sta treba da se pretplate i da se reklamira jedna usluga pljuvanjem druge, to mi jeste ruzno i to ne podrzavam, ali da se neka reklamica mala napravi na osnovu kvaliteta te usluge zasto da ne? Naravno iz poznatih razloga razumem i da ove stvari ne treba bas da se sire na sva zvona i dobro je ostati u tom nekom uzem krugu na forumima i drustvenim mrezama pa ko primeti primeti, ali ja sam za to da ako je nesto kvalitetno zasluzuje da se malo procuje za to, isto kao i ako neko ima nekih losih iskustava sa necim takodje cisto zbog korisnika da se ima i to na uvid, ali naravno samo konstruktivne kritike.

tvviet je pre svega izuzetno stabilna lista. Desi se da nesto prekine, secne, stane ali je to i retko i kada se desi sto brze se srede problemi. Drugo osim sportskih kanala, imaju sjajan izbor dokumentarnih plus kvalitet slike je vrhunski. Ja sam uporedjivao kod mojih sa Supernova kablovskom i ok jeste na kablovskoj malo kvalitetnija slika, ali to stvarno nije nesto prevelika razlika plus kad se uzmu novci u obzir tek se razlika smanjuje. Filmski kanali HBO i Cinestar imaju strasno dobru sliku.

Tako da ko zeli ovakav vid gledanja televizije moze slobodno da ih proba. Sto se tice ostalih za ovaj nas region cuo sam za Red Devils i nisam ih probao, ne znam kakvi su zaista. Iskreno ono sto sam cuo samo su bile reci pohvale za njih takodje. Tako da verujem da jesu dobri.

Radi.

Pa i u m3u linku imas mag.clientportal pa dalje kako ide,probaj obriši to mag na početku linka.

Управо пробао http://mag.cloudcdn.city/c/ и ради најнормалније.
Што се тиче НОРДИК листе, пустим канал и ништа - не покреће се. Онда после пар тренутака поново пробам нпр неки шведски канал и проради. Потом сви раде најнормалније. Можда проблем прави што ја налог без геоблокаде, па није потребан ВПН.

Управо пробао http://mag.cloudcdn.city/c/ и ради најнормалније.
Што се тиче НОРДИК листе, пустим канал и ништа - не покреће се. Онда после пар тренутака поново пробам нпр неки шведски канал и проради. Потом сви раде најнормалније. Можда проблем прави што ја налог без геоблокаде, па није потребан ВПН.
За неупућене - ово је клијентпортал.

Meni radi CP preko xtreme codes (username i password) na ovoj adresi:

Kod:
http://tv.rapidiptv.tvip.xyz

Inace, kome ne radi klijentportal nek proba sa urlom koji je sale objavio, jer to im je glavni url, mene uvjek redirektuje na taj i svi njihovi macevi koje imam rade sa njim, takodje moze i da se skenira 😁

Kojeg pouzdanog kineza bi jos preporucili osim livego, suniptv, moze i u pp

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno