Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Probaj i tvviet i jos mnoge liste pa odluci sam, ne pitaj po forumima, jer dosta ljudi koji drze servere daju dzabe liste likovima koji vise po forumima da ih reklamiraju i brane na svakom koraku, ne vjeruj nikome kad ti kaze ta i ta lista je sigurno najbolja - testiraj sve pa odluci sam

Hvala na sugestijama. Peglam razne liste već 6-7 godina. Naravno svaka ima pluseva koliko i minusa. Shodno potrebama.

Čitao sam ovde dosta pre, pa rekoh da pokupim ako ima nekih noviteta. Hvala svima.

Probaj i tvviet i jos mnoge liste pa odluci sam, ne pitaj po forumima, jer dosta ljudi koji drze servere daju dzabe liste likovima koji vise po forumima da ih reklamiraju i brane na svakom koraku, ne vjeruj nikome kad ti kaze ta i ta lista je sigurno najbolja - testiraj sve pa odluci sam
Дакле, испаде да сам лик који виси по форумима и рекламира и брани тввиет на сваком кораку.
Занимљиво виђење.

Poslednja izmena:
Nego gde ce da pita nego po forumima? Fejs, redit i sl tj botovske sajmove?
Da nije ovog foruma i dobrih ljudi, gledao bih Bayerischer Heimat sa turbo polkom...

Дакле, испаде да сам лик који виси по форумима и рекламира и брани тввиет на сваком кораку.
Занимљиво виђење.
Ti si samo jedan od tih, a puna ih je i kajgana i serbianforum, ne samo tvvieta, isto vazi i za diogen art i ostale, zamisli neko ti da listu (5-10e mjesečno) da gledas tv i ti zapjeniš i posvađaš se sa svakim na bilo gdje na internetu ko kaže da je neka druga lista bolja ili da ta lista nije dobra 😂

Nego gde ce da pita nego po forumima? Fejs, redit i sl tj botovske sajmove?
Da nije ovog foruma i dobrih ljudi, gledao bih Bayerischer Heimat sa turbo polkom...
sto se iptva tice i nasih foruma, u 90% slucajeva ce mu se javiti server promoteri, moze mu posluziti da se informise koje sve liste postoje i eventualno dobije kontakt, svaka cast i forumasima koji daju objektivna misljenja vezano za liste, ima ovde dosta takvih likova ali ima i placenih promotera koji zbog licne koristi promovisu odredjene liste, i sto je najgora stvar kad god se pomene neka druga lista nalaze joj hiljadu mana, sjecam se kad je salacue ulagao napore da nam svima objasni da je art ****** i da je tvviet najbolji 😀

Nesto si pomesao kolega...
Ako je ovde nesto promovisano, to je bio Gotit... Jos cekamo pare koje su nam kinezi obecali, ali su nas kandak zavrnuli, sunce im...
Promoteri se uklanjaju u startu.
Sale je odmah rekao da je dobar sa Vietom i podelio je gomilu testova pa ko voli...
I on je najmanje govorio za ostale da su krs, mnogo vise je "napadan" Viet.
Isto su deljeni i art, devil, srpska itd itd...
Zahvaljujuci tim test podelama i skeniranjima, vecina nas ima placene liste po izboru koje nam najvise odgovaraju.
Tako da batali sa klevetom dok je vreme da ne prodjes kao svi anti promoteri, stvarno nema potrebe za tim...

Gotit promovisu objektivni forumasi kao najbolju listu za male pare, a to je razlika, plus gotit spada u kineske liste i niko normalan te liste ne bi uopste ni pominjao u ovoj raspravi, opet stojim pri svome i svako realan ce se sloziti samnom, ne moze tvviet biti najbolji za sve, isto tako ni reddevils ni diogen ni art ni evelin ni bitka, neka proba svaku listu do koje moze doci i dobiti test pa neka odluci sta je za njega najbolje, svaka lista ima prednosti i mana, sve zavisi sta kome treba, nekome je preskupo ono sto tvviet nudi, neko hoce bolju videoteku, vise stranih kanala itd, nekome je ipak ono sto tvviet nudi odlicno, i nista pogresno nisam rekao covjeku nego sam mu dao realan savjet jer znam sta se desava na svakom forumu na svakoj iptv temi

Gotit promovisu objektivni forumasi kao najbolju listu za male pare

Možda su u pravu , koliko para toliko muzike. Mene životno iskustvo naučilo da kad god sam pokušao uštediti najebao sam :p kupim mikser jeftini a on crkne nakon mesec dana...onda kupim skupi i on radi ali ja potrošio pare za oba.

Gotit promovisu objektivni forumasi kao najbolju listu za male pare

Možda su u pravu , koliko para toliko muzike. Mene životno iskustvo naučilo da kad god sam pokušao uštediti najebao sam :p kupim mikser jeftini a on crkne nakon mesec dana...onda kupim skupi i on radi ali ja potrošio pare za oba.

Necu preporuciti nikome gotit ko hoce sport u full hd 50fps, sasvim pristojna lista za te pare za prosjecnog korisnika, u jedno 6-7 kuca sam na boxeve ubacivao gotit i svi su prezadovoljni, vecinom je rijec o ljudima koji gledaju nacionalne kanale, dokumentarne i djecije i ne vide razliku u bitrejtu fpsu rezoluciji, za nase uslove za te pare sasvim ok, ionako je vecina nasih listi namjenjeno za gastoze

Ti si samo jedan od tih, a puna ih je i kajgana i serbianforum, ne samo tvvieta, isto vazi i za diogen art i ostale, zamisli neko ti da listu (5-10e mjesečno) da gledas tv i ti zapjeniš i posvađaš se sa svakim na bilo gdje na internetu ko kaže da je neka druga lista bolja ili da ta lista nije dobra 😂

sto se iptva tice i nasih foruma, u 90% slucajeva ce mu se javiti server promoteri, moze mu posluziti da se informise koje sve liste postoje i eventualno dobije kontakt, svaka cast i forumasima koji daju objektivna misljenja vezano za liste, ima ovde dosta takvih likova ali ima i placenih promotera koji zbog licne koristi promovisu odredjene liste, i sto je najgora stvar kad god se pomene neka druga lista nalaze joj hiljadu mana, sjecam se kad je salacue ulagao napore da nam svima objasni da je art ****** i da je tvviet najbolji 😀

Види... очигледно да си нешто овде пропустио и то дебело. Јер, свима је познато, као што @DukeLander рече, да сам добар са власником тввиет. Али и ту се још једно заборавља, а и то сам отворено овде написао - Ја сам део тввиет тима. Имам своја "задужења". То је додавање ВОД садржаја и одржавање сталкер портала. Ту исто ВОД садржај и поред тога омогућавање приступа порталу корисницима тввиет услуге.
Тако да та твоја прича да сам се продао за листу од 5-10 евра месечно и да се свађам по форумима - баш и не пије воду. А и то око свађања - ја се не кријем по форумима са различитим надимцима. Свугде сам регистрован као СалацУЕ и једино сам уназад пар година САМО ОВДЕ активан.
Апропо упињања да је арт срање. Јесте срање. Ево и доказа.
IMG_20220312_232330.jpg
IMG_20220312_232411.jpg
IMG_20220312_232506.jpg

Poslednja izmena:
Ја сам део тввиет тима. Имам своја "задужења". То је додавање ВОД садржаја и одржавање сталкер портала. Ту исто ВОД садржај и поред тога омогућавање приступа порталу корисницима тввиет услуге.
To nisam propustio, tad sam se i razocarao jer to si objavio tek nakon niza rasprava o tome koja lista je najbolja i pohvala za tvviet, gdje si se trudio da ubjedis sve kako je tvviet najbolji ponizavajuci sve ostale direktne konkurente, mislio sam da si objektivan i postovao sam tvoje misljenje do tad, ali ustvari cijelo vrijeme si radio za tvviet i tad sam vidio da tvoja rijec ne vrijedi nista. Da si odmah rekao da si iz tvvieta...Iskreno se nadam da ostvarujes i neku finansijsku dobit, jer u suprotnom situacija bi bila gora nego sto sam mislio 😂 a ove slike, ne predstavlja par kanala cijelu listu, ako uzmemo u obzir cijenu tvvieta i ako je ovo jedina prednost, art sam naveo kao primjer jer sam se sjetio da si tu listu dosta poredio sa tvvietom, pokazi ljudima zasto da daju 20e za tvviet a ne 10e za neku drugu listu, ali pokazi da je tvviet u potpunosti bolji a ne da je arena bolja, ne predstavlja cijelu listu arena sport kanal 😂😂

Poslednja izmena:
Ja ne razumem zašto se nipodaštavaju kineske liste. Za većinu prosečnih korisnika sasvim korektne liste. Meni kao ne preterano zahtevnom korisniku kombinacija mega i livego savršeno završava posao koji se uglavnom sastoji u praćenju sportskih kanala. A pride mega ima fenomenalnu sekciji sa filmovima za one kojima ne smetaju eng titlovi. Možda Kinezi kvare biznis plan pojedincima pa ih zato pljuju, ali ako hoće da prodaju svoje liste i nama, a ne samo gastosima, nek im stave neku normalnu cenu, jer pored Kineza meni koji imam regularno većinu kanala, domaće liste stvarno ne vrede koliko traže za njih.

Bez veze ste zajunili sa poređenjem. Svaka lista ima svoga kupca, tako recimo nordic, king i slične imaju na desetine hiljada pretplatnika a cijena im nije ispod 15 evra. Meni je izuzetno bitno da je što bolji kvalitet jer sve što gledam na tv je sport, ostalo mi nije bitno. I još ako mogu pogledati propušteno to je onda prava stvar. VOD nikad nisam pogledao na nekoj listi jer postoji mali milion boljih načina.

Zato sto nordic, rapid i slicni i vrijede tih para na osnovu sadrzaja kog nude, govorim o domacim listama

i racunacu stabilnost jer imaju dosta manje korisnika
Lako je da imaš stabilnost kad imaš 100 ili ko zna koliko puta manje korisnika. I onda moraš da zacepiš cenu i prodaješ marketing foru kako ti nudiš ne znam kakav kvalitet pa mora da košta više. A odnos kvalitet/cena verovatno nikog ne zanima, mi imamo standard da plaćamo liste 15/20e samo daj da je što kvalitetnije.
@torpedoo
Da li plaćaš te liste koje si naveo? Ako ih ne plaćaš da li bi ih plaćao da ne možeš da se "snađeš"? Ako ih plaćaš da li smatraš da su pristupačne za prosečnu srpsku porodicu?

Lako je da imaš stabilnost kad imaš 100 ili ko zna koliko puta manje korisnika. I onda moraš da zacepiš cenu i prodaješ marketing foru kako ti nudiš ne znam kakav kvalitet pa mora da košta više. A odnos kvalitet/cena verovatno nikog ne zanima, mi imamo standard da plaćamo liste 15/20e samo daj da je što kvalitetnije.
@torpedoo
Da li plaćaš te liste koje si naveo? Ako ih ne plaćaš da li bi ih plaćao da ne možeš da se "snađeš"? Ako ih plaćaš da li smatraš da su pristupačne za prosečnu srpsku porodicu?
Ja sam pre godinu i po raskino ugovor sa mtel-om kojem sam plaćao oko 40 e mjesečno za fiksni, net i kablovsku. Uzeo neki srednji net (65/35) i plaćam 18e - znači razlika je 22 e mjesečno. Onaj fiksni telefon nisam ni koristio a na kablovskoj imao onih par arena koje su jedine vredne pažnje.

Zato što ne plaća zato i gleda i zna kvalitet. Što manje korisnika zna za nju kvalitetnija lista, manje se i skenira. Takođe liste sa epg, odloženim gledanjem fps50 sport i ostalo šta ima kao i kanadski sport i usa sport 60fps, 3840 kanali u listi, dobra videoteka. Pa se stave 3-4 liste i tivimate i uživaš a to plaćena ili ne sasvim nebitna stvar isto rade.

Ok. Znači izađeš na isto, a imaš sve kanale, ako plaćaš 20e mesečno za listu i to ima logike. A stavi se u poziciju onog ko plaća 40e mesečno i ima sve sem SK (češći slučaj) ili mu fale samo arene, da li je logično da plati još 20e mesečno samo zbog toga?

Ok. Znači izađeš na isto, a imaš sve kanale, ako plaćaš 20e mesečno za listu i to ima logike. A stavi se u poziciju onog ko plaća 40e mesečno i ima sve sem SK (češći slučaj) ili mu fale samo arene, da li je logično da plati još 20e mesečno samo zbog toga?
Nije logično, ovi državni deru (sigurno nije standard toliki da toliko deru) i hebu se preko nas a mi opet moramo krpiti ako želimo gledati. E zato sam sve odjavio.
p.s. sad pogledao kad sam se registrovao na jednom forumu - pre 10 godina a reazlog je bio da nekako dođem do sport klubova, toliko ta agonija sa njima traje.

Logika je da samo onaj koji ima svaku listu može i porediti iste. Tako da ova je najbolja ili ona je najbolja je imaginarna stvari subjektivno a ne objektivno mišljenje.

@hulk66
Šta vas je hakera što skenirate, ispada da samo vi znate šta je kvalitet🙂 i to sve za džabe. Ma bravo.
Logika je da samo onaj koji ima svaku listu može i porediti iste. Tako da ova je najbolja ili ona je najbolja je imaginarna stvari subjektivno a ne objektivno mišljenje.
Ovde si u pravu, delimično.
Tvrdim da za većinu ljudi koji se jave ovde za pomoć, koji već plaćaju neku kablovsku TV, posao bi završile i jeftine liste i da nema ekonomske logike da se prosečnom Srbinu preporučuju samo skupe liste. Naročito je licemerno da preporučujete takve liste ako ih vi sami ne plaćate! Time samo želite da vam se postavi pitanje da li lista vredi tolikih para i onda vi uletite sa komentarom kako vi to imate za džabe i vi se onda osećate moćno, a onaj drugi se oseća kao budala.

Druze , tv viet i druge liste kupuju gastosi.
Nismo mi u istom kosu sa njima.
Ja imam tvviet , kablovsku sam odjavio jer ne mozes da gledas pola kanala iz Srb ili HR u Bosni jer su zatamnjeni.

@hulk66
Šta vas je hakera što skenirate, ispada da samo vi znate šta je kvalitet🙂 i to sve za džabe. Ma bravo.

Ovde si u pravu, delimično.
Tvrdim da za većinu ljudi koji se jave ovde za pomoć, koji već plaćaju neku kablovsku TV, posao bi završile i jeftine liste i da nema ekonomske logike da se prosečnom Srbinu preporučuju samo skupe liste. Naročito je licemerno da preporučujete takve liste ako ih vi sami ne plaćate! Time samo želite da vam se postavi pitanje da li lista vredi tolikih para i onda vi uletite sa komentarom kako vi to imate za džabe i vi se onda osećate moćno, a onaj drugi se oseća kao budala.
Ti ne shvataš ili ne želiš da shvatiš. Naravno da ću da znam koja je bolja lista ako imam tih različitih 20 ili 120 listi ali treba znati šta hoćeš od liste. Ako hoćeš to što sam nabrojao gore i još i da kašnjenje na listi ne bude 50 nego 5 ili 2 sekunde onda je to ono pravo. Pričamo o plaćenoj ili ne plaćenioj usluzi nebitno. A ti, niko ti ne brani da sedneš pa naručiš od tih svih što nude liste testove pa vidiš ono što ti treba i odgovara. A ne ova je najbolja. Veruj mi da nije, možda tebi i ne treba bolja ali oni koji se razumeju u liste traže sve da bude tip-tip.

Kolega, isprobao sam bar 30-40 različitih listi, ako ne i više.
I to ne na 24h, nego duže. Tako da znam o čemu pričam. Pogrešno sam skapirao da si skener, ti si samo sledbenik filozofije pojedinaca na ovom forumu, da ne kažem marketinga. Moja greška.
Pošto smatram da se pomalo razumem u liste, evo da ti kažem nešto što će te zapanjiti:
Ne postoji lista koja ima sve tip-top!

Da razbijeno neke mitove i bespotrebne rasprave:

Izvorni rapid (ne od preprodavaca) sam placao 120€ godisnje skoro 2 god i stvarno je bio dobar i bio sam prezadovoljan.. Dok nije poceo da se raspada.
Sada sam na kinezima zahvaljujuci jednom clanu sa foruma za koje skoro niko nije cuo i kojima za moje potrebe nije do sada ni jedna lista ni do kolena i savrseno radi.
Potrazio sam ih na Aliju, nasao i platio 30€ za godinu iako imam par free od njih koje jos uvek super rade. Placam jer sam zadovoljan i besprekorno radi, ne zanima me cija je.
Ime nista ne garantuje, tako ni Rapid, ni Viet, ni Nordic ne znace nista... Nadjes sta ti odgovara i cepas dok radi.

Sta Sale, Pera, Djura rade na ostalim forumima nikog ovde ne zanima, osim eventualno ljude sa svezim nalozima koji jako slicno pisu kao neki banovani, valjda su konkurencija, ne zanima me povod, ako nastave, letece.

Kada Sale, Duke, Muhamed javno stave linkove ili komercijalu protivno pravilima foruma i ove teme, bice momentalno cenzurisani i kaznjeni kao i svi do sada.
Sa Salcima (mnozina) sam dobar jos mnogo pre ove teme ali im je odmah stavljeno do znanja da ce leteti cim vidim komercijalu. Sreca normalni su ljudi, razumeli i pridrzavaju se toga jer znaju na kolikom smo klizavom terenu ovde.

Imali smo kilometarske rasprave koja je lista tehnicki bolja, opsti zakljucak je bio ni jedna.

Jos jednom zahvaljujem nasim "skenerima" na trudu jer em ti daju sansu da probas, em te brane od gomile preprodavaca i prevarata sa foruma i soc. medija. Zahvaljujuci njima sam dosao do odlicnih listi za koje nikada nisam niti bih verovatno cuo.

Jos jednom: svaki sledeci rekla-kazala, kleveta, komercijala i sve sto vec znamo da ne sme ce biti uklonjeno i adekvatno kaznjeno.
Hvala

Duke hvala na iskrenosti, znači da i lista od 30e godišnje nekome može da bude odlična.
To je ono što sve vreme pričam.

100 ljudi 100 ćudi. Sve što sam i naveo je opisano u postu moderatora. Kriterijumi su različiti. Ne treba samo uvebeđivati druge šta valja a šta ne, svako odlučuje za sebe. Lista se ne klasifikuje po ceni, nego po prethodnim navedenim kriterijumima i nabrojanim kvalitetima. Kao što rekoh tip-top su minimum 3 odlične liste u mix-u. A najbolja je uvek, ona sa sopstvenog panela ko ima tu mogućnost da plati i samostalno otvori.

Ne znam koja je stvarno svrha placati visoku cenu za neke iptv liste kad za iste pare mozete uzeti legalnu kablovsku ili ott uslugu koja je uvek stabilnija i kvalitetnija.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno