Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad je i kod mene tako (king-ott) ... Proveriću kasnije na ostalim listama.

Nema, ukinuto...

Dobar dan svima, uzeo sam neke liste i dobio adresu user i pass jel moze neko da mi pomogne gde se kuca user i pass preko VLC playera, kad iskopiram link ne otvara nista, hvala

Da li imate da preporučite neku listu, da isprobam kako to radi, kupio bih i neku ukoliko nije preskupo, voleo bih da ima NBA basket, Denver i N1 i ti naši domaći kanali. Vidim da se prodaju iptv liste na aliju, 15e godinu dana, imaju naše kanale, da li to uopšte radi?
Ne znam za basket ko to prenosi, usmeravaju prodavci iptv liste sa alija na smootv, pojma nemam koji su ti.

Poslednja izmena:
Gledaj listu gde ima kanal altitude sports.
Client portal ima taj kanal.

400px-Altitude_Sports_logo.svg.png

Dobar dan svima, uzeo sam neke liste i dobio adresu user i pass jel moze neko da mi pomogne gde se kuca user i pass preko VLC playera, kad iskopiram link ne otvara nista, hvala
Пробај да се улогујеш у свој панел, на ИПТВ сервер где си купио ИПТВ. Мислим да би требао да укључиш канале које желиш да гледаш.

Nisi napisao gde gledaš IPTV, pretpostavljam na kompjuteru a ja koristim tamo SFVIP i Windows iptv player. VLC verujem da ne može da pusta preko user i pass

Ali moze da pusti m3u. Napravi m3u link cim imas portal i login.
http://domen:port/get.php?username=USER&password=PASS&type=m3u_plus
Naravno, ako je xtream u pitanju.

Objasnio sam mu to na pp ali kaže ne radi, nakon toga stavio link onako kako sam mu objasnio.... e sad jeli ono pravi user i pas koji je stavio to ne znam ali znam da ne radi.
Isto ko neki dan ona gospojica što sam joj rekao da pošalje na pp (a Salac se ismijao :p) poslala ona i radi to sve ok nego je nešto do nje - naravno meni to ne treba .

Da li je moguće da provajder blokira server i kad se koristi VPN (surfshark). Naime od jutros ne radi kineski m3u, server je IPTVSUN. Programi ne rade na kablovskim TXTV niti Telemach internetu. Preko Bhtelecom interneta radi uredno. Takođe isprobano i preko mobilnih mreza, preko Eronet ne radi, preko Bhtelecom radi kad se podijeli konekcija. Takođe kad pokušam downloadovati m3u kad zalijepim link u browser piše This site can’t be reached, ali kad uđem preko TOR browsera poveže se i krene download

Da li je moguće da provajder blokira server i kad se koristi VPN (surfshark). Naime od jutros ne radi kineski m3u, server je IPTVSUN. Programi ne rade na kablovskim TXTV niti Telemach internetu. Preko Bhtelecom interneta radi uredno. Takođe isprobano i preko mobilnih mreza, preko Eronet ne radi, preko Bhtelecom radi kad se podijeli konekcija. Takođe kad pokušam downloadovati m3u kad zalijepim link u browser piše This site can’t be reached, ali kad uđem preko TOR browsera poveže se i krene download
Ni meni ne radi danas IPTVSUN na Supernova internetu. Nemam ni VPN, ni alernativni net da probam.

Ni meni ne radi danas IPTVSUN na Supernova internetu. Nemam ni VPN, ni alernativni net da probam.
Moj prijatelj u Njemačkoj koristi listu sa istog servera ali ne radi ni kod njega. Čudo kod nas u BiH radi lista preko BH Telecom, preko Telemacha, Eronet, Mtel ne radi, čak ni preko VPN

Dajte podatke na pm da probam preko Vodafone Deutschland i Nord VPN, da vidimo sta se desava

Čovek ti lepo kaže upiši /c na kraju
I prijavljuje aktivni stalker u browseru.

Па написао је да користи m3u листу, а за њу му не треба /с
Једино ако се није добро изразио шта гледа.

Tačno. Onda neka proba da ubaci parametre iz M3U liste kao xtream codes u te programe gde gleda. Onda će možda i da mu treba /c .

@vlada69: koji Internet provajder je u pitanju?

Tačno. Onda neka proba da ubaci parametre iz M3U liste kao xtream codes u te programe gde gleda. Onda će možda i da mu treba /c .

@vlada69: koji Internet provajder je u pitanju?
Naravno da mu nece ni tad trebati to C, ljudi to je stalker_portal i on ide preko MAC adrese, on gleda M3U. To sto mu ti govoris nema veze jedno s drugim osim ako nema MAC adresu iz koje je izvadio pomenuti URL ali to sigurno nije slucaj

On je naveo da je server mrtav koliko sam razumeo, a nije. Neki provajderi blokiraju host u B&H pa neka proba sa IP adresom umesto hosta.

Čovek ti napisao da se ne razume baš u problematiku, ne zna ni gde bi C upisao, a tek IP umesto hosta neće shvatiti. Ima nas srarijih koji se ne razumeju u IPTV i detaljnija objašnjenja bi bila korisnija. I ja lepim m3u link u ott navigator i to je to.
Jeste mi bilo čudno, ali sam probao preko IPTVsmartersa da se logujem korisničkim imenom i šifrom uz /C na kraju linka servera i naravno da nije pomoglo. Koliko znam, to ide na stalker player zavšetak linka i MAC adresa uređaja.
Supernova je u pitanju
Probaću da kontaktiram kineza na mail, pa ti javim da li je odgovorio. Pre dve godine sam imao isti slučaj i jedva mu našao novu prodavnicu na Aliju, ali mi uredno poslao novi m3u link.

Ako se ne razume i ne zna osnovu onda neka pita tog što mu je prodao. Host port i server radi, tako da ne bi trebali da gatamo u pasulj što kod njega ne radi. Dati su mu predlozi host convert u IP ako to ne zna nema se šta tu objasniti.

Da li neko koristi app IPTV Smarters pro? Pokusavam da se ulogujem i stalno mi izbacuje "failed to authorize" 🤦‍♂️

Ако је власник сервера платио кориштење ИПТВ смартерс, онда можеш да се улогујеш на ту апликацију.
Ако јесте платио, вероватно куцаш погрешно неко слово, због тога и добијаш ту поруку.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno