Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne rade mi king-box liste,vama?

Meni u subotu zezale nisu htele da rade al od nedelje pocele da daju znake zivota , javljalo gresku 401 na tivimate

Jel može pomoć,koji da stavim?

ja u zadnje vrijeme koristim ovaj što ne znači da u nekom momentu neće neki drugi raditi a ovaj neće:
resellers.clientbox.tv

inače ima i ih puno,možda ni ovo nisu svi:
clientbox.tv:80
interprosat.club:80
king-box.club:80
ipro.tv:80
cooliptv.club:80
digitalstreams.club:80
interprosat.club:80
iptveuro7.club:80
nova4k.com:80
newview.life:80
phantomtv.club:80
iptveuro7.club
ultra-box.club
4connect.link
anonymoustv.club:80
top-iptv.net
heretv.club:80
boxaki.club
breakfa5t.club
iboxs.club:80
i-watch.club:80
skylimitles.net

Ju hu,živ bio.Probaću večeras.Hvala

• Like
Reagovanja: gec
Videću večeras,nije ni jedna radila juče ni danas.Na Mi boxu i Mi tv

Не могу да се сетим да ли сам ово већ делио?
2022-03-2122.26.105185313523875601592.jpg
2022-03-2122.27.104736109822529598157.jpg
У сваком случају, од сутра поподне биће за заинтересоване. Стара правила - 100 коментара.

balkan x jako dobra lista za lokalne kanale, moji kuci je koriste dosta, lako se snalaze kanali su lijepo rasoredjeni

@salacue
Da li ima neka lista sa 4k F1?
Ако мислиш на новонајављени скај спорт који треба да Ф1 преноси у 4К - нисам видео.
Што се саме трке Ф1 тиче, канали који преносе у 4К су
  • SK 4K
  • Viasport Ultra
  • RTL UHD
Вероватно има још неки канал у 4К да преноси Ф1, али нисам проверавао. Тек сам набавио 4К ТВ, па ми сад има смисла да проверавам који 4К канал преноси 😁

TiviMate nova beta verzija!

Screenshot-20220324-013720-2.png

dupli post

Ljudi dajte neki predlog za neku listu da trazim test liniju na 24h da mogu da gledam fudbal veceras. I ako je teze da se nadje na netu moze i link u pm.

Момци, зна ли се у којим листама има оригиналних F1 канала?
Не мислим на скај, дазн и остале, већ на оне где имају F1 data, pit lane, tracker и возаче. Има их у vipmax ( dmtn.tv ), али нешто ми касперски пријављује вирусе када се покреће било који канал у СФВИП плејеру из те листе.

Ima u King-Box-u i Clientportal-u ali meni nešto baš i neće da otvori te kanale. :unsure:

Još nekoga zeza Nordic lista?

edit: proradilo na drugoj adresi

Kod:
http://iptvworld.nl:2095/c/
http://uhdtv.one:2095/c/

Poslednja izmena:
Ima u King-Box-u i Clientportal-u ali meni nešto baš i neće da otvori te kanale. :unsure:
Кинг-бокс ни код мене не раде ти канали, а у клијентпорталу немам ове канале.

Не мислим на скај, дазн и остале, већ на оне где имају F1 data, pit lane, tracker и возаче. Има их у vipmax ( dmtn.tv ), али нешто ми касперски пријављује вирусе када се покреће било који канал у СФВИП плејеру из те листе.
Ja ih imam na nekoj mlsh1.com listi, neko mi je na forumu dao, ima sve živo što se F1 tiče,i rade kanali. Na clientportal-u nemam te kanale.

Jel ima neko da mi posalje neku listu sa domacim kanalima, treba mi veceras nova s. Moze m3u ili mac adresa , samo me u ovom drugom slucaju podestite kako se zove win aplikacija. (nisam povzao box, tamo imam stbemu
Hvala unapred :)

Izvinjavam se na grešci, u pitanju je samo king-box, clientportal sam na brzinu permutovao iz clientbox-a što mu dođe drugi king DNS.

alfatv.live
ppvplug.net
nisam probao da li rade, samo sada video da ima u listi

Kako se zovu ti kanali?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno