Nikako. Prevaranti teski, ma dripci obicni! Jedva sam uspeo da vratim novac nazad. Govorim o oglasu iz Bgd-a od pre pola godine, za ostale nemam iskustva. Telefoni zaista izgledaju kao novi, ali ekrani kao da su zamenski. Los touch, ne budi se svaki put na “tap on screen”, ne moze da se smanji osvetljenje kao na normalnom i smeta jer je suvise svetao nocu, ne radi 3D touch ili jako lose tadi, baterija je losa iako je 100% healt-a. Zamenili su mi za drugi koji je bio podjednako los. Na nedostatke gledaju belo i prave se mutavi i naivni. Inace, naravno da ne odgovaraju na poruku na KP iako imaju milione pozitvnih ocena, ne znam kako… Na telefonski poziv se javi jedan lik koji te uputi na drugog, pa se posle prave blesavi ko ce da vrati pare. Jako lose iskusto.Koja je fora vidim na KP se pojavili XS bez kutije i opreme, samo folije preko tel. Jel to nešto refurbished varijante i koliko se isplati to uzimati?
Koja je fora vidim na KP se pojavili XS bez kutije i opreme, samo folije preko tel. Jel to nešto refurbished varijante i koliko se isplati to uzimati?
Ja sam uzela u Govornici za 400e xs. To mi je bila solucija da prvo probam ios pa ako se naviknem da uzmem neki bolji i skuplji nov. Išla sam na to da i ovaj xs sutra neko od mojih može da koristi dugo. Problem sa ovim je peak performance capability, telefon je se gasio kad padne ispod 20% napunjenosti. Za 7 dana kapacitet baterije je pao sa 100 na 92% i tu je stao...nije se više gasio ali i dalje stoji ista poruka u peak performance capability. Sot je oko 4h do 4:30h do 15-20% i noću je na punjaču jer gubi 10-15% baterije u stanju spavanja. Zvala sam ih 3,4x u prvih 15 dana da vratim fon, onda mi je gospođica rekla da će mi se javiti samo da kontaktira servis i to je to. Više se nisu javljali na telefon. Na 3utool kad proverim sve je original na njemu. Tako da što se mene tiče ne preporučujem.Koja je fora vidim na KP se pojavili XS bez kutije i opreme, samo folije preko tel. Jel to nešto refurbished varijante i koliko se isplati to uzimati?
Ja sam uzeo 11 pro takav od lika iz Novog sada sa dosta pozitivnih, i radio je super tri meseca dok ga nisam potopio pa stavio mokrog na punjac i tad je crko iste sekunde sto je normalno je l… Anyway, napravim se lud i posaljem u istyle i oni odbiju garanciju jer ekran nije org. Ali ekran je bio full za koriscenje, bez bilo kakvih problema. Baterija takodje vrh, koristio bih ga jos dugo da nisam glup i zaboravanKoja je fora vidim na KP se pojavili XS bez kutije i opreme, samo folije preko tel. Jel to nešto refurbished varijante i koliko se isplati to uzimati?
Nemoguce je da ip11 nije izbacio gresku da ekran nije originalan…Ja sam uzeo 11 pro takav od lika iz Novog sada sa dosta pozitivnih, i radio je super tri meseca dok ga nisam potopio pa stavio mokrog na punjac i tad je crko iste sekunde sto je normalno je l… Anyway, napravim se lud i posaljem u istyle i oni odbiju garanciju jer ekran nije org. Ali ekran je bio full za koriscenje, bez bilo kakvih problema. Baterija takodje vrh, koristio bih ga jos dugo da nisam glup i zaboravan
Sve je to malo cudno. Mala je verovatnoća da ga je neko razbio,a da nije bio ni aktiviran.Eto vidis moguce je bilo, ja sam ga i aktivirao, tekla je garancija od danas kad sam ga ja ukljucio. Jedino ako ovi u istylu nisu prevaranti pa rekli da nije org…
Ne vredi sada diskusija da li treba ili ne potapati telefon, ali jedno je sigurno niko ti za to nece uvažiti garanciju. Ko je spreman na taj rizik ok. Ali stav proizvodjača je takav "majke mi je vodootporan do 6m, ali ako se nesto desi sam si kriv".Ja ga unosim u more zbog slikanja dok je zezanje sa društvom. Kući ga koristim dok se kupam slušam muziku, operem ga kad mi se ćefne. KOliko puta dnevno ruke zaprljam a tek njega što ga spustim svuda. I onda volim kad sam već platio i imam tu mogućnost, da ga lepo operem
Al još mi nije padalo na pamet da ga ubacujem u kiblu
Cudo mi za takav telefon mali sot.. Mnogo opadne 10-15%Ja sam uzela u Govornici za 400e xs. To mi je bila solucija da prvo probam ios pa ako se naviknem da uzmem neki bolji i skuplji nov. Išla sam na to da i ovaj xs sutra neko od mojih može da koristi dugo. Problem sa ovim je peak performance capability, telefon je se gasio kad padne ispod 20% napunjenosti. Za 7 dana kapacitet baterije je pao sa 100 na 92% i tu je stao...nije se više gasio ali i dalje stoji ista poruka u peak performance capability. Sot je oko 4h do 4:30h do 15-20% i noću je na punjaču jer gubi 10-15% baterije u stanju spavanja. Zvala sam ih 3,4x u prvih 15 dana da vratim fon, onda mi je gospođica rekla da će mi se javiti samo da kontaktira servis i to je to. Više se nisu javljali na telefon. Na 3utool kad proverim sve je original na njemu. Tako da što se mene tiče ne preporučujem.
Ako je samo do baterije super, to je lako rešiti. Na ios 15 ga nisam testirala koliko noću izgubi % ali vidno bolje drži baterija od 14.7.1 i manje se greje. Sve ostalo je ok. Morala bih od nekog drugog da uzmem isti fon pa da uporedim ekrane npr. I da...punjač uz njega je došao najgori kinez što postoji.Cudo mi za takav telefon mali sot.. Mnogo opadne 10-15%
Dok sam imao iphone 7 plus 80% 5-10% padne toku noci..
Sad telefoni se prodaju prekovane menjaju bateriju ne ubace originalnu nego kopije preko battery tester ucitaju staru bateriju tj jest kopiraju brojeve od starog baterija,Ubace u brojeve u kopije baterija,Preko 3utools pokaze da je original baterija kao da nista nije menjano kao isto i za ekran true tone isto samo kopiraju od orig ekrana prebace na kopiju ekran..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari