Šta je novo?

iPhone XS / XS Max / XR

Oće klinac da proda Huawei nova 5T i uzNe iPhone xr.
el ok taj ikser el jok? Nijednom ne radi face id na KP

Jer su krsevi.. lupani ili kvaseni….

XR i dalje radi super, baterija takodje (bar meni). Kupi sa Face ID-on ne toliko zbog tog servisa koliko zbog toga jer daje sigurnost da nije otvaran, menjan ekran, padao, kupao se….

Uzeo sam pre par dana xs sa procentom battery health 94%, ali je taj procenat neverovatno brzo poceo da opada i sad je vec na 89%. Ne mogu da shvatim u cemu je problem, da li je mozda ubacena neka lošija baterija pa se ovo dešava?

Ne prosto battery health je nepouzdani trash… opusti se i koristi tel normlno…

7h SOT-a sa 12 obicnim, dark mode off i 50% WIFI - 50% LTE juce. Ja zadovoljan jer dolazim sa Mi 11 koji nije imao 4h SOT-a sto me uzasno nerviralo. 11 PM je sila sto se baterije tice.

Screen on time.

Uzeo sam pre par dana xs sa procentom battery health 94%, ali je taj procenat neverovatno brzo poceo da opada i sad je vec na 89%. Ne mogu da shvatim u cemu je problem, da li je mozda ubacena neka lošija baterija pa se ovo dešava?
I ja sam uzela “nov” sa 100% bh i za 13 ciklusa punjenja je pao kapacitet na 92% i tu je stao. Problem je ako je baterija dugo stajala neaktivna. Na ios 14.8 mogu da kažem da sam zadovoljna trajanjem baterije.

Samo koristite telefon i uzivajte bh nije merodavan…

Jel vredi XR, prvi vlasnik 87% Battery Health za 265e. Ili da uzimam u A1 na snizenju je sad uz neku tarifu?

Uzet juče sa sina, 290€ , XR 64gb. Mislim da sledeći ni meni više biti neće android. Svideo mi se tel. Mogu misliti kakvi su noviji tek

Prilozi

• IMG_20211001_181617.jpg
    IMG_20211001_181617.jpg
    62.4 KB · Pregleda: 61
  • IMG_20211001_181644.jpg
    IMG_20211001_181644.jpg
    84.6 KB · Pregleda: 59
  • IMG_20211001_181650.jpg
    IMG_20211001_181650.jpg
    82.8 KB · Pregleda: 62
Unapredio sam na iOS 15 cim se pojavio (iPhone XS 64gb). Sto se tice baterije ne vidim pogorsanje, a mozda ni dobitak. Rekao bih da je ista kao na 14.8
SoT mi je oko 8h (+- 0.5h).

Lose gledaju. zaborave da oduzmu od juce sot (pre punjenja)

To mi baš zvuči mnogo, koji ti je BH?
84%
Ja ne visim po ceo dan po instagram, viber, facebook i drugim aplikacijama.. Telefon, poruka,, malo youtuba i safari. Ponekad slusam muziku pa mi tad sot padne na oko 6:30h
Nisam neki zahtevan korisnik.. Doduse kada sam uzeo telefon silovao sam ga i po ceo dan visio na youtube, pa je sot bio 2:30h. Tako da, sve je stvar kako ko koristi..

Jedino sta mi je lose kod novog iOS-a jeste safari.. Spustili su polje za unos stranice na dno.. Nikako da se naviknem

Možeš lako da ga vratiš nazad, pisano već xy puta 🤨

Mozes vratiti ogromna slika u settings/safari…..

O vidi stvarno.. Nisam ni cackao te opcije.. Mislio sam da je to promena novog ios-a 🙂 .. Hvala 🙂 🙂

84%
Ja ne visim po ceo dan po instagram, viber, facebook i drugim aplikacijama.. Telefon, poruka,, malo youtuba i safari. Ponekad slusam muziku pa mi tad sot padne na oko 6:30h
Nisam neki zahtevan korisnik.. Doduse kada sam uzeo telefon silovao sam ga i po ceo dan visio na youtube, pa je sot bio 2:30h. Tako da, sve je stvar kako ko koristi..

Jedino sta mi je lose kod novog iOS-a jeste safari.. Spustili su polje za unos stranice na dno.. Nikako da se naviknem
Ovo nema puno logike. Veći je SOT kada se "siluje" telefon. Npr, ako slabo čačkaš telefon i potrošiš bateruju za 3 dana, imaćeš manji SOT nego da ga napuniš i isprazniš gledajući YT.

Ovo nema puno logike. Veći je SOT kada se "siluje" telefon. Npr, ako slabo čačkaš telefon i potrošiš bateruju za 3 dana, imaćeš manji SOT nego da ga napuniš i isprazniš gledajući YT.
onda im je statistika pogresna.. Kao sto se vidi , malo safarija i youtuba, malo telefoniranje,, pregledam mail i nista posebno.. Jako jako jako slabo koristim instagram, facebook (i ne koristim) i slicne aplikacije koje navodno jedu bateriju..
3EE610CB-2AE3-4679-9A78-3505BACC3D88.png

Nije pogrešna statistika, već se pogrešno tumači. U danima kada si imao "najveći" SOT si dopunjavao bateriju. Kada se govori o SOT-u podrazumeva se u jednom punjenju.

Pa nisam dopunjavao bateriju tipa, padne na 40% pa dopunim na 80 ili 100%.. Desi mi se da stavim na 10-20% pa skinem na 96% jer moram da krenem, pa se promene okolnosti i vratim odmah da se dopuni na 100%..
ali cesto uvece stavim na punjenje dok igram dotu.. Tako da pricam 2-5 sati dok igram igricu a on se puni.. Verovatno to poveca SoT ?

Koji je uopšte dobar sot za xs? Kod mene je last 10 days avg screen on 4h 25min. Baterija 92%

pretpostavljam da je oko 5 sota odlicno

Koja je fora vidim na KP se pojavili XS bez kutije i opreme, samo folije preko tel. Jel to nešto refurbished varijante i koliko se isplati to uzimati?

Nazad
Vrh Dno