Šta je novo?

iPhone XS / XS Max / XR

Oće klinac da proda Huawei nova 5T i uzNe iPhone xr.
el ok taj ikser el jok? Nijednom ne radi face id na KP

XR i dalje radi super, baterija takodje (bar meni). Kupi sa Face ID-on ne toliko zbog tog servisa koliko zbog toga jer daje sigurnost da nije otvaran, menjan ekran, padao, kupao se….

Uzeo sam pre par dana xs sa procentom battery health 94%, ali je taj procenat neverovatno brzo poceo da opada i sad je vec na 89%. Ne mogu da shvatim u cemu je problem, da li je mozda ubacena neka lošija baterija pa se ovo dešava?

Ne prosto battery health je nepouzdani trash… opusti se i koristi tel normlno…

7h SOT-a sa 12 obicnim, dark mode off i 50% WIFI - 50% LTE juce. Ja zadovoljan jer dolazim sa Mi 11 koji nije imao 4h SOT-a sto me uzasno nerviralo. 11 PM je sila sto se baterije tice.

Uzeo sam pre par dana xs sa procentom battery health 94%, ali je taj procenat neverovatno brzo poceo da opada i sad je vec na 89%. Ne mogu da shvatim u cemu je problem, da li je mozda ubacena neka lošija baterija pa se ovo dešava?
I ja sam uzela “nov” sa 100% bh i za 13 ciklusa punjenja je pao kapacitet na 92% i tu je stao. Problem je ako je baterija dugo stajala neaktivna. Na ios 14.8 mogu da kažem da sam zadovoljna trajanjem baterije.

Prvi put cujem da je problem ako je stajao neaktiviran.

Jel vredi XR, prvi vlasnik 87% Battery Health za 265e. Ili da uzimam u A1 na snizenju je sad uz neku tarifu?

Uzet juče sa sina, 290€ , XR 64gb. Mislim da sledeći ni meni više biti neće android. Svideo mi se tel. Mogu misliti kakvi su noviji tek

Prilozi

• IMG_20211001_181617.jpg
    IMG_20211001_181617.jpg
    62.4 KB · Pregleda: 61
  • IMG_20211001_181644.jpg
    IMG_20211001_181644.jpg
    84.6 KB · Pregleda: 59
  • IMG_20211001_181650.jpg
    IMG_20211001_181650.jpg
    82.8 KB · Pregleda: 62
Unapredio sam na iOS 15 cim se pojavio (iPhone XS 64gb). Sto se tice baterije ne vidim pogorsanje, a mozda ni dobitak. Rekao bih da je ista kao na 14.8
SoT mi je oko 8h (+- 0.5h).

Lose gledaju. zaborave da oduzmu od juce sot (pre punjenja)

To mi baš zvuči mnogo, koji ti je BH?
84%
Ja ne visim po ceo dan po instagram, viber, facebook i drugim aplikacijama.. Telefon, poruka,, malo youtuba i safari. Ponekad slusam muziku pa mi tad sot padne na oko 6:30h
Nisam neki zahtevan korisnik.. Doduse kada sam uzeo telefon silovao sam ga i po ceo dan visio na youtube, pa je sot bio 2:30h. Tako da, sve je stvar kako ko koristi..

Jedino sta mi je lose kod novog iOS-a jeste safari.. Spustili su polje za unos stranice na dno.. Nikako da se naviknem

Možeš lako da ga vratiš nazad, pisano već xy puta 🤨

O vidi stvarno.. Nisam ni cackao te opcije.. Mislio sam da je to promena novog ios-a :) .. Hvala :) :)

84%
Ja ne visim po ceo dan po instagram, viber, facebook i drugim aplikacijama.. Telefon, poruka,, malo youtuba i safari. Ponekad slusam muziku pa mi tad sot padne na oko 6:30h
Nisam neki zahtevan korisnik.. Doduse kada sam uzeo telefon silovao sam ga i po ceo dan visio na youtube, pa je sot bio 2:30h. Tako da, sve je stvar kako ko koristi..

Jedino sta mi je lose kod novog iOS-a jeste safari.. Spustili su polje za unos stranice na dno.. Nikako da se naviknem
Ovo nema puno logike. Veći je SOT kada se "siluje" telefon. Npr, ako slabo čačkaš telefon i potrošiš bateruju za 3 dana, imaćeš manji SOT nego da ga napuniš i isprazniš gledajući YT.

Ovo nema puno logike. Veći je SOT kada se "siluje" telefon. Npr, ako slabo čačkaš telefon i potrošiš bateruju za 3 dana, imaćeš manji SOT nego da ga napuniš i isprazniš gledajući YT.
onda im je statistika pogresna.. Kao sto se vidi , malo safarija i youtuba, malo telefoniranje,, pregledam mail i nista posebno.. Jako jako jako slabo koristim instagram, facebook (i ne koristim) i slicne aplikacije koje navodno jedu bateriju..
3EE610CB-2AE3-4679-9A78-3505BACC3D88.png

Nije pogrešna statistika, već se pogrešno tumači. U danima kada si imao "najveći" SOT si dopunjavao bateriju. Kada se govori o SOT-u podrazumeva se u jednom punjenju.

Pa nisam dopunjavao bateriju tipa, padne na 40% pa dopunim na 80 ili 100%.. Desi mi se da stavim na 10-20% pa skinem na 96% jer moram da krenem, pa se promene okolnosti i vratim odmah da se dopuni na 100%..
ali cesto uvece stavim na punjenje dok igram dotu.. Tako da pricam 2-5 sati dok igram igricu a on se puni.. Verovatno to poveca SoT ?

Koji je uopšte dobar sot za xs? Kod mene je last 10 days avg screen on 4h 25min. Baterija 92%

pretpostavljam da je oko 5 sota odlicno

Koja je fora vidim na KP se pojavili XS bez kutije i opreme, samo folije preko tel. Jel to nešto refurbished varijante i koliko se isplati to uzimati?

Nazad
Vrh Dno