Lošija je autonomija…Pa jedino 11 Pro Max nikad nisam mogao ispraznitisad gledam 12 Pro Max, ako uzmem, kontam da je na njemu jos bolja nego na 11 PM
I ja sam uzela “nov” sa 100% bh i za 13 ciklusa punjenja je pao kapacitet na 92% i tu je stao. Problem je ako je baterija dugo stajala neaktivna. Na ios 14.8 mogu da kažem da sam zadovoljna trajanjem baterije.Uzeo sam pre par dana xs sa procentom battery health 94%, ali je taj procenat neverovatno brzo poceo da opada i sad je vec na 89%. Ne mogu da shvatim u cemu je problem, da li je mozda ubacena neka lošija baterija pa se ovo dešava?
Da sam na tvom mestu ja nebi ni uzimao XR nego XS ili XS MAXUzet juče sa sina, 290€ , XR 64gb. Mislim da sledeći ni meni više biti neće android. Svideo mi se tel. Mogu misliti kakvi su noviji tek
Neće to skoro, dok rešim biće i 11-12 meni pristupačna.Da sam na tvom mestu ja nebi ni uzimao XR nego XS ili XS MAX
84%To mi baš zvuči mnogo, koji ti je BH?
Ovo nema puno logike. Veći je SOT kada se "siluje" telefon. Npr, ako slabo čačkaš telefon i potrošiš bateruju za 3 dana, imaćeš manji SOT nego da ga napuniš i isprazniš gledajući YT.84%
Ja ne visim po ceo dan po instagram, viber, facebook i drugim aplikacijama.. Telefon, poruka,, malo youtuba i safari. Ponekad slusam muziku pa mi tad sot padne na oko 6:30h
Nisam neki zahtevan korisnik.. Doduse kada sam uzeo telefon silovao sam ga i po ceo dan visio na youtube, pa je sot bio 2:30h. Tako da, sve je stvar kako ko koristi..
Jedino sta mi je lose kod novog iOS-a jeste safari.. Spustili su polje za unos stranice na dno.. Nikako da se naviknem
onda im je statistika pogresna.. Kao sto se vidi , malo safarija i youtuba, malo telefoniranje,, pregledam mail i nista posebno.. Jako jako jako slabo koristim instagram, facebook (i ne koristim) i slicne aplikacije koje navodno jedu bateriju..Ovo nema puno logike. Veći je SOT kada se "siluje" telefon. Npr, ako slabo čačkaš telefon i potrošiš bateruju za 3 dana, imaćeš manji SOT nego da ga napuniš i isprazniš gledajući YT.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari