Probaj da azuriras software ako su dostupna azuriranja.Uzeo novi XR pre neki dan, ali uzasno koci i laguje narocito u Whatsappu i Viberu, neretko se i kamera zacrni pa tek posle par sekundi ucita. Jel zna neko sta je problem mozda, factory reset nisam radio ali sam isao na erase all settings ? Da, takodje ni na silent modu nikako ne mogu da namestim da vibracija radi.
Nemoj to da uzima ja sam se zeznula i veruj mi da bi me koštao sad da ga sredim kao iPhone 13. 400e "nov" ali bez kutije a ustvari sa manom. Baterija je neispravna tj sam softver i tu pomoći nema. Imalo je na nekom oglasu 515e novi u foliji. Ako već hoće tako nešto novo-polovno bolje da ide lično i da isproba uređaj. Ja više polovno uzimati neću to je sigurno. Uvek ali uvek me na kraju košta više.uh stvarno, nisam ni proveravao cene to zena nasla na oglasu, verovatno su bili polovni..
OK slicna je cena, sta je bolja kupovina?
Dosta mi oslabila baterija na p30 pro skoro star 2.5 mozda viseBaterija bolja na 30 pro sve ostalo na strani iphone-a sem noćnih fotki bar po meni….
Moj profil velja je dva profila koristim,Kod iphonea baterija ti je nesto bolja tek od 11 pro modela….a zamena za novu orginalnu bateriju na xs-u ti je oko 10.000din u istyle…drugu ne bih nikad ni stavljao i racunaj da xs isto ne mozes da nadjes nov vec star isto koliko i tvoj huawei….a koliko videh huawei nudi zamenu baterije za 2500din ja mislim imaju neku akciju….proveri
ovaj tel xs sto sam hteo da uzmem xs na 84% vidjao sam neki od 90% healthKod iphonea baterija ti je nesto bolja tek od 11 pro modela….a zamena za novu orginalnu bateriju na xs-u ti je oko 10.000din u istyle…drugu ne bih nikad ni stavljao i racunaj da xs isto ne mozes da nadjes nov vec star isto koliko i tvoj huawei….a koliko videh huawei nudi zamenu baterije za 2500din ja mislim imaju neku akciju….proveri
Nije ima garanciju appleMenjana baterija ili neki defekt. Nosi na testiranje ako je pod garancijom.
star je negde 8 meseciNije ima garanciju apple
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari