Šta je novo?

iPhone XS / XS Max / XR

Neće da otvori stranicu. Samo pobeli ekran... Inače, AappStore ih ne vidi regularno.
Možda zato što sam prijavljen na Srbiju?

Verovatno. Ja sam na US, nema razloga da budem na SRB.

Može li neko uputstvo ili sl. kakao da imam US nalog i da se sa njime prijavljujem na iphone?

Rešeno.
Odradio sam US nalog i sada imam i Duo i GBoard i sve što vole mladi :)

Jos jedno pitanje:
- Kako da vezem karticu (ili svoju Master ili neku virtuelnu) za USA nalog koji sam otvorio da bih mogao da placam/kupujem sa iTunes i drugo?

Ne možeš. Kupuješ gift kartice preko apple store-a i to je to.

Brži kolega a moment ago :D

Prilozi

• C2836CC2-7CF6-4F8F-BF11-434FFFA09D53.jpeg
    C2836CC2-7CF6-4F8F-BF11-434FFFA09D53.jpeg
    70.4 KB · Pregleda: 30
mozes ako imas USA karticu :)

Uzeo novi XR pre neki dan, ali uzasno koci i laguje narocito u Whatsappu i Viberu, neretko se i kamera zacrni pa tek posle par sekundi ucita. Jel zna neko sta je problem mozda, factory reset nisam radio ali sam isao na erase all settings ? Da, takodje ni na silent modu nikako ne mogu da namestim da vibracija radi.

Uzeo novi XR pre neki dan, ali uzasno koci i laguje narocito u Whatsappu i Viberu, neretko se i kamera zacrni pa tek posle par sekundi ucita. Jel zna neko sta je problem mozda, factory reset nisam radio ali sam isao na erase all settings ? Da, takodje ni na silent modu nikako ne mogu da namestim da vibracija radi.
Probaj da azuriras software ako su dostupna azuriranja.

Ima li neko ideju kako da deregistrujem broj telefona iz Apple ID? Uspeo sam da ga promenim svugde, od trusted number do iMessage i FaceTime, ali iz Apple ID ne uspevam. Mogu da obrišem nov, ali ne i stari. Kada probam onaj deo Learn more i dođem do opcije da ukucam broj koji hoću da obrišem nema nigde Srbije na listi pozivnih brojeva.

Pozdrav ljudi, verovatno je ovo pitanje vec bilo mnogo puta na stranici, supruga koja je koristila iphone 8 - 3 godine, hoce da napravi prelazak na veci erkan pa se interesuje za XS ili iphone 11.
Sta preporucujete posto vidim da se xs nov moze naci za oko 350e, dok je 11ka oko 500.
Vise joj odgovaraju manje dimenzije telefona, takodje primecujem da XS ima 2x opticki zum i oled ekran. Ona nije zahtevan koristik, ja sam vise za XS zbog boljeg ekrana i kompaktnijih dimenzija, e sad sto se tice baterije i samih kamera prepustio bih vama da nas posavetujete!
Hvala.

uh stvarno, nisam ni proveravao cene to zena nasla na oglasu, verovatno su bili polovni..
OK slicna je cena, sta je bolja kupovina?

Poslednja izmena:
Ako izuzmes mane koje ima 11, (los dizajn, LCD ekran...) ipak mislim da je bolja kupovina zbog bolje baterije i kamere

Moram se sloziti… i ako mi je xs generalno bolji telefon. Ako kamera i batt igraju veliku ulogu nema price pre svega 11 pro ili 11 :)

uh stvarno, nisam ni proveravao cene to zena nasla na oglasu, verovatno su bili polovni..
OK slicna je cena, sta je bolja kupovina?
Nemoj to da uzima ja sam se zeznula i veruj mi da bi me koštao sad da ga sredim kao iPhone 13. 400e "nov" ali bez kutije a ustvari sa manom. Baterija je neispravna tj sam softver i tu pomoći nema. Imalo je na nekom oglasu 515e novi u foliji. Ako već hoće tako nešto novo-polovno bolje da ide lično i da isproba uređaj. Ja više polovno uzimati neću to je sigurno. Uvek ali uvek me na kraju košta više.

Baterija bolja na 30 pro sve ostalo na strani iphone-a sem noćnih fotki bar po meni….

Al' kad neko pita da li mi se isplati da predjem sa nekog tel. na drugi tel.Kako neko da zna da li se tebi isplati, sta ocekujes, sta ti je bitno....itd. itd...

Ako ti je do baterije, sigurno ne moze da te oduseviti baterija na telefonu iz 2018. godine.

Poslednja izmena:
Kod iphonea baterija ti je nesto bolja tek od 11 pro modela….a zamena za novu orginalnu bateriju na xs-u ti je oko 10.000din u istyle…drugu ne bih nikad ni stavljao i racunaj da xs isto ne mozes da nadjes nov vec star isto koliko i tvoj huawei….a koliko videh huawei nudi zamenu baterije za 2500din ja mislim imaju neku akciju….proveri

Kod iphonea baterija ti je nesto bolja tek od 11 pro modela….a zamena za novu orginalnu bateriju na xs-u ti je oko 10.000din u istyle…drugu ne bih nikad ni stavljao i racunaj da xs isto ne mozes da nadjes nov vec star isto koliko i tvoj huawei….a koliko videh huawei nudi zamenu baterije za 2500din ja mislim imaju neku akciju….proveri
Moj profil velja je dva profila koristim,
Da al nisu nesto bolje od orig to su zamenske baterije
Menjao moj drug na p30 kaze drzi isto kao sto drzala stara baterija.Kao da nije promenjena baterija..
ovaj tel xs sto sam hteo da uzmem xs na 84% vidjao sam neki od 90% health

Svakako na 80% je vreme za zamenu po apple specifikacijama….tako da racunaj ubrzo zamenu…ja sam do skoro bio na xs i preso na 13 pro….xs i dalje radi kao zmaj…nego je meni baterija pala na 70% i bilo je ili bateriju ili tel da menjam i preso na 13 pro….svakako xs je odlican uredjaj pa ako se odlucis wellcome 😀

Da li sam pogresio?
Uzeo sam Iphone xr za 255e 64gb red boja 96%Bg sa garancijom 1.5 od telenora i i nekih 4-5 meseci mi ostalo od apple garancije
telefon kao nov 10/10 nigde nije ostecen ni peckicu nema

Kupio iPhone Xr prosle nedelje kod mene 7 dana,kad sam ga uzeo bilo je na 96% danas je na 94% kako moguce da izgubi 2% za 7 dana?

Menjana baterija ili neki defekt. Nosi na testiranje ako je pod garancijom.

Nazad
Vrh Dno