Šta je novo?

iPhone - FAQ

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mogu :)
Imas cak i da pogledas to ako skines sa Apple sajta zvanicni iPhone guided tour.

kako da editujes word file??

sto se tice EDGE-a na 064 samo ukucaj parametre za APN, user i pass i to je to (ali DNS *****ava u svakom slucaju).
Za Wi-Fi zavisi kako je podesen AP na koji hoces da se zakacis. kod mene kuci je sve na automatici tako da sve radi iz prve :)

Jel moguce nekako pustiti mp3 fajl koji je prethodno prebacen na iphone recimo preko ftpa ili sambe?

E ja sam otkljuco moj telefon juce. I za sad lepo radi. Sa WiFi-jem nisam imao nikakvih problema al uopste. Sve sto treba uraditi je naci mrezu kliknuti na nju i ako ima password staviti password. I to RADI!!

Jedino nece da mi se konektuje na ITunes Store i YouTube. Kaze ne moze da se konektuje na server. Ne znam jel to posledica otkljucavanja ili nesto drugo???

youtube se posebno "otkljucava" a za itunes ne znam...

aj predlozite neki dobar prog i koga ne mrzi nek okaci shotku springboarda
:wave:

Prilozi

• 071411191437.jpg
    071411191437.jpg
    79.7 KB · Pregleda: 264
Ja imam problem sa BT.
Imam macbook, zena i ja imamo po iphone. Jednom od 50 puta smo uspeli da se nadjemo ali ne i konektujemo. Mac ga ne vidi uopste.

BT radi samo sa handsfree :)
glupi iPhone :p

Stari Kontinent neće odobriti korišćenje iPhone telefona kompanije Apple na istovetan način kao u Americi, makar kada se radi o Nemačkoj. Nakon što je došlo do nesporazuma u Francuskoj, gde zakon eksplicitno zabranjuje vezivanje korisnika za provajdera na ovakav način, slična stvar se desila i u Nemačkoj, gde je sud zabranio lokalnom provajderu T-Mobile da vezuje korisnike za sebe preko iPhone telefona, već će morati da omogući i korisnicima drugih mobilnih mreža da dođu do popularnog uređaja. Odluka suda u Hamburgu će imati dalekosežne posledice, a najnezadovoljniji će biti provajderi koji su platili velike sume za ekskluzivni dil u vezi sa iPhone mobilnim telefonima.

Više o tome...

Da li to znaci da ce moci da se donese iPhone iz Nemacke, i najnormalnije radi kod nas bez ikakvih otkljucavanja?

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
AMan! Strasno!

Ako si raspoložen da ga platiš 999€, onda će moći da radi... :wave:

Stigao mi je iPhone!

Od pre neki dan mi je stigao iPhone iz USA. Josh ga nisam ni otpakovao!
Potreban mi je pouzdan servis za otkljucavanje istog.
Ima li neko iskustvo u vezi toga?
Da li je istina da BlueToth radi samo za slushalice?! http://www.benchmark.co.yu/forum/images/smilies/vb_mad2.gif Ako je tako onda se vracam na Nokiu! A lepo sam sebi rekao da je najbolje kupiti Nokiu E90 i gotovo! Sta se zanosim sa iPhone-om?!http://www.benchmark.co.yu/forum/images/smilies/brickwall.gif
Kako ne bih smarao sve prisutne, molio bih da mi se javi neko ko vec koristi iPhone da mi prenese licna iskustva.
Kontakt adresa: [email protected]

Sta znam, eo ja sam proteklih meseci izmenjao skoro sve novije symbiane, pocevsi od n73 pa do e61i, par htc modela (magician, wizard, prophet) i zavrsih sad na ajfonu. Za ovih mesec dana druzenja zakljucio sam da je ova phone verzija osx-a nevidjeno brza i tecna, telefon po izgledu i kvalitetu izrade deluje kao da je s neke druge planete a za razliku od symbiana i win mobile-a, fon se ne zaglupljuje posle gomile instaliranih aplikacija. Bluetooth nisam ni koristio, uglavnom koristim wireless i preko sambe ga koristim za transfer svega&svacega na relaciji kuca-posao. Ipod funkcija i neverovatno dobar high-res touchscreen ekran su mozda dve najbolje stvari na fonu (bar po meni). Jedino sto mozda donekle kvari celu pricu je kamera osrednjeg kvaliteta al dobro, sta da se radi. Po meni, jedina mana je nedostatak mms-a i sms delivery reporta ali je najavljeno da ce to biti implementirano u sledecim revizijama firmwera. Eto ako te zanima jos nesto sto nisam naveo i sto ne pise na bar hiljadu reviewa po netu slobodno pitaj :)
:wave:

ja se u 100% slazem sa podvarkom!

imam E61, pre njega sam imao 9500 (koja je i dalje svetlosnu godinu ispred bilo kod S60 symbiana - ne znam kakva je E90), na poslu imam Qtek 9090, buraz je imao Qtek 9000, cale ima iPaq (ne znam koji tacno)... dakle izmenjao sam gomilu telefona/PDA - iPhone je ono sto je podvarak napisao!

Zahvaljujem Podvarku i Kovacm-u na recima podrske. Trenutno koristim Nokiu Comunicator 9300i, imao sam Qtek 9000, BlackBerry itd, ni sa jednim nisam bio nesto posebno odusevljen. Po mom skromnom poznavanju HiTeck tehnologije, pomislio sam da je iPhone to shto mi treba. MMS mi nije bas neophodan, Delivery report mi je donekle vazan, ali BlueTooth mi je jako vazan! A mozda mogu svoje .doc datoteke nekako drugacije prebaciti na svoj MacBook Pro?! Takodje mi je vazno i sms-e prebaciti na pomenuti racunar. Kako da to uradim bez BlueTooth-a? Vazan mi je kalendar sa listom zadataka i alarmom koji me podseca na zakazane sastanke. Konverzija raznim mera u druge, recimo milimetre u ince itd. Dobar digitron. Profili koje mogu podesiti za, naprimer sastanak, kada treba samo da mi zasvetli ekran ili tih zazvoni, dok u buci treba da mi se glasno oglasi. PDF, Exel, Word, fajlovi jako bitni. Kamera me uopste ne zanima. MP3 mi je vazan, Video takodje. Naj vaznije su mi SMS-i i Word dokumenti! Kakva je tastatura? Dali se lako kuca sa njom? Moze li se iskljuciti T9? Neko rece DA, neko NE?
Valjda sam objasnio sve?!
E sada naj vaznije pitanje! Gde i ko mi moze kvalitetno a ne preskupo otkljucati i instalirati neke zanimljive softvere, uz objashnjenje kako da to sam odradi ubuduce.
Zahvaljujem svima za pomoc.
Moja adresa je: [email protected]
Pozdrav

Imam problem.
Danas sam instalirao na oba iphone-a gomilu softvera. E sad na zeninom iphone-u sam normalno napunio prvi springboard plus drugi, dok na mom telefonu i ako sam instalirao 20 aplikacija prikazuje mi samo prvi springboard.Cak mi se i instaler izgubio sa ekrana, dok su mi dole sada samo tri ikone umesto 4:mad:
Ajde pomoc pls

Poslednja izmena:
Instaliraj Customize preko ibrickr-a i trebalo bi da ti zalepi Customize ikonicu na springboard pa ga upali i rasporedi ikone sam preko rsbt.

Poslednja izmena:
ima 3.5-mm stereo headphone minijack ali:

problem je u tome shto iPhone ima, kako bih opisao, uvucen jack za slusalice u kuciste telefona.

ako slusalice imaju previse plastike oko jacka onda ne mogu da se uguraju u iPhone (90% slusalica) jer je jack previshe uvucen u kuciste telefona. konkretno one koss slusalice ciju sam sliku ostavio ne mogu da se uguraju u iPhone iako se prodaju u svakoj Apple radnji :(

A, da li možda znate da je iPhone moguće i iznajmiti na korišćenje? Jeste da se preventivno zadužuje platna kartica, ali...

Pitanje je samo da li su otključani telefoni...

koliko traje baterija na iphoneu ako se slusa ceo dan?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno