Šta je novo?

iPhone - FAQ

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel istina da novi firmware trajno onesposobljava "otkljucan" IPhone?

da,al verovatno kako su razbili ovaj softver ce razbiti i taj novi

o da 1.1.1 ne mozhe da se razbije,za sada ako sluchajno updatujete na ovo telefon se totalno s****, ali ima fazon da se vrati na 1.0.2 ali onda radi sve sem "telefoniranja", znachi dobilis te ipod touch sa kamerom, tako je za sada.....chekamo dalja deshavanja.... :)
1.0.2 ide ko lud :)

ajd jednom da pretjutim ali drugi put... :D uputstvo u sake... :D

cak i da nema mislim da je ocigledno da je akcenat bio na noviji... :D

Sad si me razocarao :)

Znaci kao sto rekoh imao sam w810 2 puta sve ukupno godinu dana (prodavao pa se vracao na njega) i garantujem da ima. Znam da radis u telenoru(ili si povezan) i da si verovatno uzeo preko ugovora w810 i znao sam da ga imas kad si napisao da nema tu opciju i ne mogu da verujem da ni u pdfu nisi video, ako vec nisi nasao na telefonu opciju, a ne znam kako nisi :)

znaci na 38. strani pod text messaging -SMS (malo pre podnaslova za picture messaging mms) pise
"to check the delivery status of a sent message : messaging > sent messages and sellect a text message > more > view status

Naravno ovo pise za proveru statusa, s tim sto ima da se podesi da ukljucis ili iskljucis to. Gde se tacno podesava ne znam, ali znam da 100% ima. Stoji da nema u uputstvu, ali ne mogu da verujem da moras da trazis u uputstvu :) :)

Na zalost nisam imao priliku da probam w810, ali ako je imalo slichan sa w800 i k750 onda se podeshava ovako:

messages->settings->text message->delivery report

:wave:

Sad si me razocarao :)

Znaci kao sto rekoh imao sam w810 2 puta sve ukupno godinu dana (prodavao pa se vracao na njega) i garantujem da ima. Znam da radis u telenoru(ili si povezan) i da si verovatno uzeo preko ugovora w810 i znao sam da ga imas kad si napisao da nema tu opciju i ne mogu da verujem da ni u pdfu nisi video, ako vec nisi nasao na telefonu opciju, a ne znam kako nisi :)

znaci na 38. strani pod text messaging -SMS (malo pre podnaslova za picture messaging mms) pise
"to check the delivery status of a sent message : messaging > sent messages and sellect a text message > more > view status

Naravno ovo pise za proveru statusa, s tim sto ima da se podesi da ukljucis ili iskljucis to. Gde se tacno podesava ne znam, ali znam da 100% ima. Stoji da nema u uputstvu, ali ne mogu da verujem da moras da trazis u uputstvu :) :)
Niti radim u Telenoru, niti imam ikakve veze s njima :D

Kao sto rekoh, nema te opcije za podesavanje kod SMS-a, sa ili bez uputstva :d
Kad odes na View Status, samo pise "Message sent." sto nije ni blizu Delivery report-a :eyebrows:

:D Ovo je stvarno da ne verujes... kako ispasti glup u drustvu... ili moze se jos nazvati kako dokazati da su Srbi tvrdoglavi kao mazge... ili sta tje mi uputstvo ja sve mogu sam da provalim... :D

pic055.jpg

edit: review w810 sa mr.com

Poslednja izmena:
Jesi updateovao software?
Nisam posto je na njemu najnovija verzija mada hocu da ga fleshujem jer brlja zvuk, ali nikako da se nakanim :S:
:D Ovo je stvarno da ne verujes... kako ispasti glup u drustvu... ili moze se jos nazvati kako dokazati da su Srbi tvrdoglavi kao mazge... ili sta tje mi uputstvo ja sve mogu sam da provalim... :D

pic055.jpg

edit: review w810 sa mr.com
:wall: Ovo je stvarno da ne verujes... kako ispasti pametan u drustvu... ili moze se jos nazvati kako dokazati da su Srbi najpametniji na svetu... ili nadji ti meni u uputstvu to sto je na slici... :D
Ma u stvari je*esh uputstvo, nadji mi na telefonu i vodim te na veceru :p

Niti sam glup, niti sam nepismen.
Prekopao sam sve opcije po telefonu... Kad je ponestalo ideja (kako to vecina Srba radi :d) ipak resio da pogledam u uputstvu i posto nisam nasao to sto sam trazio udario po Google-u, ali sve sto sam nasao prosto ne radi jer takve opcije NEMA. Ja ne tvrdim da je nema u starijim verzijama software-a, ali je na mom telefonu jednostavno nema :smash:
Kao sto sam vec rekao postoji u okviru podesavanja za MMS, ali to radi samo za MMS.

:wave:

Telefon stigao i otkljucan, prvi utisci solidni. WiFi radi odlicno, razgovor , domet takodje dobri, baterija solidna. Nekom mozda fali ovo i ono, ja sam sasvim zadovoljan za sada. Ima tu mesta za unapredjivanje ali mislim da ce 3rd party app resiti neke stvari.
Zaboravih da kazem, prethodni telefon SE P910i.

uf, ne znam da li cu stici
mogu ukratko da kazem
jako tecne animacije izmedju funkcija, wireless dosta trosi bateriju, kucanje sms-a je otezano jer se ukljucuje neka vrsta type wizard-a, koji predlaze rec koju nadje u npr phonebook-u itd...vremenom uci i za sada ga je nemoguce iskljuciti. Glas odlican, spikerfon mozda tisi za neciji ukus, reprodukcija zvucnih i video zapisa odlicna. Manipulacija sa slikama takodje odlicna, multi touch radi extra. Automatska rotacija takodje.

Prilozi

• DSCN0122.jpg
    DSCN0122.jpg
    442.8 KB · Pregleda: 274
pojavio se iPhone u BG od 650e-880,malo je reci da su precerali!!!

pojavio se iPhone u BG od 650e-880,malo je reci da su precerali!!!

To sam i ja video na debilnom, ovaj, mobilnom svetu. Izbrisali mi komentar gde sam napisao da bi ovaj telefon kod nas kostao oko 300 evra, em sto je skidan sa mreze, em sto je hakovan. O, zemljo Srbijo!

Fazon, trenutni je shto samo telefoni kupljeni pre 30.10 mogu da se otkljuchaju<za sada,verzija 1.1.1>, samim tim cena skache, samo verzije 1.0.1 i 1.0.2 mogu da se otkljuchaju.
Priche da 1.1.1 mozhe da se otkljucha su josh juche bile lazh, bash sam se natrazhio..chak sam bacio i 6$ da kupim "nachin za otkljuchavanje" .

U UK legalna prodaja iPhone-a krecje 1.11 i telefon cje koshtati 480 funti :)

Jel hakovana 1.1.1. verzija? Neki kazu da, neki ne...

pozdrav svima..imam jedno pitanje.. Ne mogu nikako da provalim kako da sacuvam kontakte sa iphone-a na kompu? ili da ubacim kontakte koje vec imam na kompu u iphone? jel se neko zanimao sa ovim problemom.

Ne radi ti link ;)

well, nisam spomenuo da mi je wi-fi ukljucen non-stop :D

Pa sta onda kukas na bateriju???Super je masina ali def nije za mene jer sto kazes malo je komplikovan za moj ukus....ALI je globalno gledano FANTAZIJA iz 22 veka:D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno