Šta je novo?

iPhone - FAQ

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
au ***, pa onda kad ti testiraš navigacije i kažeš da su dobre, definitivno treba da im damo nagradu izbora urednika :)

Ma bre kakvo drvece i mrak :d:d:d Vozili ste se po livadi i sad kao radi ;). Udji u jednosmernu ulicu u centru grada gde su zgrade sa obe strane da vidish kako nece da radi uopshte. Ne radi ni u Srpskih Vladara recimo, odnosno radi, ali laguje non stop. Stanesh na semafor kod gradske vlade i kad krenesh, on refreshuje posle 10 sec :)

I ja nikad nisam rekao da mi nije uhvatio signal pre nego shto se program uchita, meni to radi svaki put, ali je problem kada se vozish i kada si pre toga video pravi GPS uredjaj :d

Poslednja izmena:
Ma tripuješ se. Telefon ti je ispao i prijemnik ti je loš... Potpisujem da radi lošije od mog, pazi garantujem!

Onda ćeš se smoriti i dati više para da pređeš na 3GS nego što si planirao:D

Pa da, ispao je i otpalo je parche GPSa pa sad ima za toliko loshiji prijem :d

Onda ćeš se smoriti i dati više para da pređeš na 3GS nego što si planirao:D

Ma vec imam kombinaciju za 3GS za 420e, ali je problem shto hocu 7D, a mogu samo jedan komad robe :)

Poslednja izmena:
Ma bre kakvo drvece i mrak :d:d:d Vozili ste se po livadi i sad kao radi ;). Udji u jednosmernu ulicu u centru grada gde su zgrade sa obe strane da vidish kako nece da radi uopshte. Ne radi ni u Srpskih Vladara recimo, odnosno radi, ali laguje non stop. Stanesh na semafor kod gradske vlade i kad krenesh, on refreshuje posle 10 sec :)

I ja nikad nisam rekao da mi nije uhvatio signal pre nego shto se program uchita, meni to radi svaki put, ali je problem kada se vozish i kada si pre toga video pravi GPS uredjaj :d

Jesi siguran da ti ne lagujes a ne uredjaj? :D :D :d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno