ne mogu da se setim nijednog novijeg SE telefona koji to nema...
kako nema ? Ja ga koristio pre 2meseca i sve je radilo odlicno :s
Evo mi ga w810i u rukama i nemaw810i naravno ima, ne znam odakle ti da nema. Imao w810 godinu dana...
Niti radim u Telenoru, niti imam ikakve veze s njimaSad si me razocarao
Znaci kao sto rekoh imao sam w810 2 puta sve ukupno godinu dana (prodavao pa se vracao na njega) i garantujem da ima. Znam da radis u telenoru(ili si povezan) i da si verovatno uzeo preko ugovora w810 i znao sam da ga imas kad si napisao da nema tu opciju i ne mogu da verujem da ni u pdfu nisi video, ako vec nisi nasao na telefonu opciju, a ne znam kako nisi
znaci na 38. strani pod text messaging -SMS (malo pre podnaslova za picture messaging mms) pise
"to check the delivery status of a sent message : messaging > sent messages and sellect a text message > more > view status
Naravno ovo pise za proveru statusa, s tim sto ima da se podesi da ukljucis ili iskljucis to. Gde se tacno podesava ne znam, ali znam da 100% ima. Stoji da nema u uputstvu, ali ne mogu da verujem da moras da trazis u uputstvu![]()
![]()
[offtopic]Maddox moze da bude samo zanimljiv radnicima neke zdravstvene ustanove[/offtopic]
Sta je Maddox ? :trust:
Nisam posto je na njemu najnovija verzija mada hocu da ga fleshujem jer brlja zvuk, ali nikako da se nakanim :S:Jesi updateovao software?
:wall: Ovo je stvarno da ne verujes... kako ispasti pametan u drustvu... ili moze se jos nazvati kako dokazati da su Srbi najpametniji na svetu... ili nadji ti meni u uputstvu to sto je na slici...Ovo je stvarno da ne verujes... kako ispasti glup u drustvu... ili moze se jos nazvati kako dokazati da su Srbi tvrdoglavi kao mazge... ili sta tje mi uputstvo ja sve mogu sam da provalim...
![]()
edit: review w810 sa mr.com
Igy Wizard se relativno lako iskljucuje - video sam na par foruma
npr http://www.iphonealley.com/forums/showthread.php?t=860
pojavio se iPhone u BG od 650e-880,malo je reci da su precerali!!!
pojavio se iPhone u BG od 650e-880,malo je reci da su precerali!!!
well, nisam spomenuo da mi je wi-fi ukljucen non-stop![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari